- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КАКВО ДА ПРАВЯ ?!
кво като е малка. то и ти не си много голям, така че я хващай под ръчичка, гаджосвайте се и обикаляйте кината и макдоналдсите![]()
алелуя.
Първоначално написано от s u n
Ухххх и като почнете с тия теми..
![]()
![]()
![]()
Виж какво ще ти кажа(обръщам се към автора на темата)...На тази възраст 2 години не са никак много ,пък и нищо не изключва ти да си даже по-голямо дете от нея .Аз да кажа,че съм на 14,ако в случая има някакво значение.Щом те харесва толкова много,пък и ти сам казваш,че е готино парче взимай си я и не чакай,както казах и другите.По въпроса за целуването искам да ти кажа,че не е голяма пречка,...като си толкова голям батко,научи я,бе!Забавлявайте се взаимно известно време и като си омръзнете кой от къде,какво ще я чакаш да порасне....?
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
не си губи времето ами си я вземи и я научи как да се целува, прегръща и и т.н.а всъщност ти от къде знаеш че тя не може? :P
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
darla_f написа:
hahaha.kato porasne o6te malko mojel i nqkoi drug da trugne s neq....a za6to si misli6,4e sega dori i da trugnete,posle kato porasne pak nqma da te zareje i da si hvane drug?!?!? Razz
щото не е некфа курва, че да сменя момчетата те 6 клас вече се е*ат тя още не се е целувала и е от типа момичета с 1вия докраи осфен ако тои не я зареже де от там вече може и да си каже няма да се флюбвам ще е еи таи за вечерта ....
![]()
![]()
![]()
ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!
РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!
AgreeПървоначално написано от GolDeeN
(tmi) Spamoorz!
Exx da i dade 6ans verno malka e ama i ti ne si golqm bre momko.. izlezte i ako smetne6 4e ne e na tovq akal i kaji
![]()
Е ти като си 8ми клас и за възрастен ли се мислиш?! С колко годишна искаш да ходиш с 20?! Осъзнай се малко и си хващай момичето щом се харесвате...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..