.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 32 от общо 32
    Супер фен Аватара на i'm so excited!
    кво като е малка. то и ти не си много голям, така че я хващай под ръчичка, гаджосвайте се и обикаляйте кината и макдоналдсите
    алелуя.

Цитирай Първоначално написано от s u n
    Детска му работа Успех

Ухххх и като почнете с тия теми..

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Виж какво ще ти кажа(обръщам се към автора на темата)...На тази възраст 2 години не са никак много ,пък и нищо не изключва ти да си даже по-голямо дете от нея .Аз да кажа,че съм на 14,ако в случая има някакво значение.Щом те харесва толкова много,пък и ти сам казваш,че е готино парче взимай си я и не чакай,както казах и другите.По въпроса за целуването искам да ти кажа,че не е голяма пречка,...като си толкова голям батко,научи я,бе! Забавлявайте се взаимно известно време и като си омръзнете кой от къде,какво ще я чакаш да порасне....?
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

не си губи времето ами си я вземи и я научи как да се целува, прегръща и и т.н. а всъщност ти от къде знаеш че тя не може? :P
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

darla_f написа:
    hahaha.kato porasne o6te malko mojel i nqkoi drug da trugne s neq....a za6to si misli6,4e sega dori i da trugnete,posle kato porasne pak nqma da te zareje i da si hvane drug?!?!? Razz

щото не е некфа курва, че да сменя момчетата те 6 клас вече се е*ат тя още не се е целувала и е от типа момичета с 1вия докраи осфен ако тои не я зареже де от там вече може и да си каже няма да се флюбвам ще е еи таи за вечерта ....

ТъПа СъМ - ЩоТ тА оСтаЙx лИ ?КуРвА сЪм - ЩоТу СъМ с НегУ лИ?ЛеКа СъМ - ЩоТо нЕ тИ вЪрЗаX ? И кФо сЯ пЛаЧеШ зА мЕн - дА аМЪ аЗ тА ЗаБрАвИх !!!

РаЗлИкАтА мЕЖдУ мЪЖъТ и ШоКОлАдА е Че ШокОлАдА вЪрШи РабОтА и мЕк !!!

Цитирай Първоначално написано от GolDeeN
    Спам
    Agree (tmi) Spamoorz! Exx da i dade 6ans verno malka e ama i ti ne si golqm bre momko.. izlezte i ako smetne6 4e ne e na tovq akal i kaji

Град
    Там, където е сърцето...
    Е ти като си 8ми клас и за възрастен ли се мислиш?! С колко годишна искаш да ходиш с 20?! Осъзнай се малко и си хващай момичето щом се харесвате...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си