.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 22 от общо 22

Малко съветчета pls

За първи път пиша във форума и искам да чуя и вашето мнение по един въпрос. Много харесвам едно момче от моето даскало, миналата година бяхме в един клас, но вече не. С него не се познаваме мн добре, но се поздравяваме всеки път като се видим и доста често ме гледа и то доста продължително, понякога даже и намигва. Мисля си, че знае че си го харесвам, защото и аз го гледам непрекъснато. Има още нещо което не мога да разбера... един път след даскало се прибирам с моята бест фр и го виждам с още 3-4 момчета и изведнеж единия се засили към нас и вика че едно момче там ни харесвало ставаше въпрос за това момче дето си харесвам, тогава той не се обади само му каза, че ни познава и това беше... Но следващите 2-3 дена като срещнем по коридорите той не ме поздравяваше както преди, след това пак започна де... Офф изобщо не разбирам момчетата...
    Това беше от мен, от вас очаквам малко съвети и мнения какво да направя...

Ппппфф и аз не ги разбирам ама мисля че, си те харесва и съвета ми е да действаш поговорете дано да излезе нещо УсПеХ :P
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Град
    РЮАР

Re: Малко съветчета pls

Положението е много сериозно...
    Ми нужно ли е да ти казвам да хванеш да говориш с него ?

успех ! мисля, че има симпатии

Еми то кой ли ги разбира момчетата... Но според мен момчето те харесва така че няма от какво да се притесняваш и спокойно можеш да го поканиш да излезете Ако започнете да се виждате по-често и се опознаете може би ще стане нещо между вас Успех :P

When they ask me what I do,I say.. I DANCE.. ♫♪

май не си му безразлична :P

според мен те харесва но го е срам да го покаже пред неговите приятели да не го базикат после поне при мен беше така.е приеми ти парвата крачка и го покани на кафенце нещо УСПЕХ

Ами ще бъда искрена...Не мисля,че момчето те харесва!Всички пичове като видят позната и й свиркат,намигат.Онова си е било чиста ебавка,а това,че е казал,че ви познава още повече може да ти го подскаже,защото един вид казва няма да ти повярват,щото ме знаят.Не се вкарвай във филми за такива неща.

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
    Ами ще бъда искрена...Не мисля,че момчето те харесва!Всички пичове като видят позната и й свиркат,намигат.Онова си е било чиста ебавка,а това,че е казал,че ви познава още повече може да ти го подскаже,защото един вид казва няма да ти повярват,щото ме знаят.Не се вкарвай във филми за такива неща.
    Аз пък не мисля така. Щом момчето я гледа продължително, намигва й значи не му е безразлична. Мисля, че причината да не действа е, че или се срамува от приятелите си, че ще го бъзикат (както казаха по-горе), или просто няма смелост да действа. Аз мисля, че е по-скоро второто.

А на колко години сте? Че май той не е много голям.

Re: Малко съветчета pls

Цитирай Първоначално написано от bLu3_eyes
    За първи път пиша във форума и искам да чуя и вашето мнение по един въпрос. Много харесвам едно момче от моето даскало, миналата година бяхме в един клас, но вече не. С него не се познаваме мн добре, но се поздравяваме всеки път като се видим и доста често ме гледа и то доста продължително, понякога даже и намигва. Мисля си, че знае че си го харесвам, защото и аз го гледам непрекъснато. Има още нещо което не мога да разбера... един път след даскало се прибирам с моята бест фр и го виждам с още 3-4 момчета и изведнеж единия се засили към нас и вика че едно момче там ни харесвало ставаше въпрос за това момче дето си харесвам, тогава той не се обади само му каза, че ни познава и това беше... Но следващите 2-3 дена като срещнем по коридорите той не ме поздравяваше както преди, след това пак започна де... Офф изобщо не разбирам момчетата...
    Това беше от мен, от вас очаквам малко съвети и мнения какво да направя...

В твоя случай не трябва да познаваш децата, а децата...подяволите 14 годишните вече се пердашат и забременяват изоставаш дружке...
    А сега сериозно или го заговори или спри да мислиш за него и да се тормозиш...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Супер фен Аватара на GabisiTa
    Град
    В едно сърце <3
    Мисля, че не е безразличен към теб, може би просто е срамежлив. Явно ти трябва да предприемеш нещо
    “Усмихни се.
    Има хора,които никога не се разделят!"

Аз съм на 15, а той на 16

Лично аз смятам че си готина ако си в нормата за килограми...щот все пак не знам за тях нищо...тъй че е нормално да си му симпатична...използваи чара си гоомай...но нямай големи очаквания...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    ibIzAaAa
    Цитирай Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL

Възможно е да те харесва..
    ама най-добре отиди и поговори с него..
    така ще разбереш най-добре..а
    не да вярваш на някакви предположения
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Град
    Враца
    Еми не те е поздравявал, защото го е било срам след случката... минало му е, и пак е почнал Определено си му симпатична, това е!
    еlsy

бебешки истории ... отивай и го взимай

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Абсолютно!!!

пп. По тази логика за поздравяването...ми то аз харесвам полвината момичета от моето училище

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Абсолютно!!!

пп. По тази логика за поздравяването...ми то аз харесвам полвината момичета от моето училище
    +1

Супер фен Аватара на Qnchety
    Аз си мисля, че след тая случка дет негов фр ви е казал, че той ви харесва, изглежда си е помислил, че ще го отблъснеш, ако си признае че те харесва и затова е спрял временно да те поздравява. И май наистина има симпатии!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Ми може просто да е срамежлив

харесва те, срамежлив е. Не му стиска да направи първата крачка.. ако ти го заговориш ще го разбереш.. няма да ти откаже спокойно.. не мога да разбера защо всички се опитват да гадаят за някой... просто общуването е мн. ограничено в наши дни...бъди по нахакана, взимай каквото искаш, отиди и му кажи щом те привлича

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си