- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- обезкосмяване там ...
С какво си махате космите на триъгълника и всичките ли махате ? аз ги махам с кола маска около бикините понеже ме е страх да махна повече![]()
Ami i az s kola maska si gi maham-vsi4ko!!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
момиче съм.Първоначално написано от Cool_Bitch
попринцип със самобрасна4ка ..ама понякога и с пинсета![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
С пинсетаПървоначално написано от Beb4e__to
ти трябва да си някаква мазохистка
А иначе по темата до сега със самобръсначка ама сега ще ходя на кола маска
Бръсна се защото мн боли с кола маска 1 път пробвах и се разревах от болка ...![]()
не не см :P просто ме е страх с кола маска и мисля 4е така боли по малко с пинсетаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
Ако обичаш някого, пусни го на свобода. Ако той се върне, е завинаги твой. Ако не се върне, значи никога не е бил.
аве боли си повече с пинсета, защото така едно по едно и усещаш болка за всяко косъмче, докато с колата маска пак боли ама е по за краткоПървоначално написано от Beb4e__to
Аз действам със самобръсначка.Преди с кола маска,ама след последния път няма да повторя.Излезе ми такава сочна подкожна пъпка,кво ли не правих.Махна се след околко 2-3 месеца![]()
![]()
![]()
мии да ти кажа може и следва6тия път да пробвам с кола маска ама съ6то ме е страх 6ото там е много нежна кожата и да дърпам така...Първоначално написано от Spider4eto
С епилатор.
Не, не съм мазохистка.
I'll forget the love letters you never fuckin' wrote
Не смея с кола маскаЖилет пауър
![]()
Със епилатор и всичко махам.Но за да не боли толкоз,косъмчетата трябва да са мънички все пак.
С епилатор махам почти всички, остава една малка част, която я махам със самобръсначка.
а как издържаш на болкатаПървоначално написано от Cool_Bitch
![]()
И аз съм от отбора на "смелчагите", заложили на Жилет пауърПървоначално написано от hAkEr4E
![]()
и аз преди си играх по 1 час с пинситата ама пробвах с епилатор и от тогава пинсета не съм пипала![]()