Здравейте...искам да споделя с някого,а това в момента ще сте вие.Ще помоля,на когото не му се чете просто да не го прави,защото мисля,че ще излезе дългичко.Вместо да пуска "оригинални" коментари
Та,днес беше объркан ден...Започна по много невероятно добър и приятен начин,но до вечерта всичко се промени..хмм...бях си с момчето,по което жестоко си падам,само двамата,беше хубаво.За жалост ни видя учителка,на която бях казала,че няма да имам нищо с него,но...а пък нея я уважавам много..и сега май се изложих и то доооста...това едно на ръка.Така мина училище,добре И нали в други ден съм на урок по математика и си решавам домашното и мама идва и и казвам,че ми пречи,а тя нещо май се поразсърди.По-късно,доста по-късно,излязох навън,ама беше доста топло и се върнах,за да се преоблека и там и поисках пари и нали си поприказвахме малко(няма зн за какво) и накрая ми казва,че по начина,по който се държа няма да стигна доникъде супер гадно ми става като каже нещо подобно,а и е и сериозна.Усещам се ,че тези дни съм станала по-раздразнителна и съм се поотдалечила сякаш малко,но ще се възпра и ще се променя...само за да си е всичко по старо му.И от върха на щастието стигнах до желание за бурен рев и изливане на всичкия гняв с крясъци..но се възпрях и от двете,де....Та,това е общо взето..има още 1-2 неща,но тях и сама ще си ги оправя,поне засега така мисля...гадното е ,че точно тази година,най-важната ми,всичко се промени тотално от семейство до познати и приятели.Нашите се разделят и ги слушам как се карат,което е доста болезнено,за щастие в училище си ми върви,но това и още няколко дребни неща са ми напълно достатъчни...не знам дали някои е преминавал през такова нещо,дано не,не ви и трябва..знам,знам,че ще отмине и трябва да съм силна,но в някои моменти просто искам,искам да съм си слабото момиченце,което плаче,докато не му олекне и не забрави за малко,поне за малко за всичко,дали било хубаво,или лошо...Не мисля,че заслужавам сръдни,защото си държа успеха на ниво и се прибирам на време.Позволяват ми до 8 и 30,което за мен,разбира се,е рано,но се прибирам.Днес се прибрах 9 без двайсет и ми казват,че утре нямало да изляза А не излизам толкова често,само 2-3,рядко 4 пъти в седмицата,защото просто не ми остава време.
Благодаря на всички,които стигнаха дотук
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.