- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- секс с гаджето...?
Zna4ii..priiqtelq mii iiska da praviim sex...no az ne iiskam.Iima nqkoii momii4eta,koiito mn iiskat da pravqt sex,no gii e strah, a az ne iiskam vse o6te da pravq sex-ne me e strah ot nii6to.Ako my kaja,4e ne sam gotova o6te miislq,4e moje da me razbere,no ne sam siigyrna.Obii4am go stra6no mn ii znam,4e ii toii me obii4a ii darjii na men,no0o kakvo da pravq...ne sam gotova o6te za sex. Daiite mii nqkakav savet kak da postaq!
NA 15 god. sam!
7 точка от правилата
moderated by Coki
Заглавията на темите трябва да са на КИРИЛИЦА.
Sled kato ne se chuvstvash gotova, ne pravi.
Eating isn't cheating - Arnold
Кажи му каквото ти е на сърцето, пък ако не те рабере, значи не е за теб
Кажи му, че не си готова. Щом се обичате, няма за къде да бързате, изчакайте момента, в който наистина се чувстваш готова![]()
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
Болна ли си, че пишеш така?![]()
По темата: ами не прави, щом не ти се прави.
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Първия път ти остава за винаги... Не искаш да си представяш как си била използвана и захвърлена като парцал , нали ?
I am not an artist I am a fucking work of art!
Еми много ясно, че като не си готова няма да го правиш... сто на сто ако адски много държи на теб ще те разбере...![]()
![]()
NE SAM BOLNA!!!!
Pr0st0 taka mii haresva da pii6a!![]()
когато си готова си го поискай ти, тъкмо е по възбуждащоако е момче на място като му кажеш че не искаш няма да те насилва ...
Първоначално написано от anunu
d@ @m1 ne trQQ t@I d1 pi636 6t0ty modov373 67i s1 k@r1t.......
някой ако го преведе ще го 4ерпя![]()
![]()
![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
да ама не треа тъй да пишеш щоту модовете щи са карътПървоначално написано от -4arovnata-
Утре на концерта на Twisted Sister една биричка поече неа ми е зле![]()
My end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm given time to evade
The end of the road is my end
It justifies my means
All I have to do is delay
I'm haven't time to evade
THE END OF THE ROAD!
Ако наистина те обича и даржи на теб, ще те разбере... ако нее...просто не е за теб...
Първоначално написано от ubuntu
а кво става когато няма кой да я открие ?![]()
razbira se 4e kogato si gotova i sigyrna v sebe si togava 6te go napravi6i ima variant 6tom ne iska6 da go pravi6 vse o6te-svirka.takmo nqma da e na syho,6te go zaradva6 i ti nqma da si nabiva6 filmite...
mersii na vs za meniiqta![]()
KAji mu ''begi be rub'' na toq =\
Гледайте моля в как узвочавам падната и гласувайте с 5 за да спечеля да узвочавам във филма че ми е голяма мечта да узвочавам филмче!![]()
veskoezelen - Kung-Fu Panda
abe she kajesh 4e jivota ti zavisi ot tfa dali she spish s nego , mi kato neiskash nqma go pravite kfo ..
Кажи му ,че не си готова,ако почне да ти обяснява колко ще ти е хубаво и т.н. значи само това му е целта,ако ти каже ,че те разбира значи може да почака.Не прави нищо без да го искаш,защото после ще съжаляваш