Здравейте!
В последно време почнаха да се раздвижват хормоните в даскало и гаджетата да намаляват
И сега от целия клас изглежда аз съм напът да остана най-на сухо.
В последно време едно от момичетата в класа ми каза,че ме харесва много, но нея я забива един от класа от година и малко , и така реших да му я отстъпя за да не се караме и въобще на всички да им е добре, казах и ,че с мен няма да излезе нищо.
Сега другата мацка от класа ми е метнала око ма нея пък я зарибява най-добрият ми приятел в класа и вече почвам да се замислям докъде ще стигна ако продължавам така.
Миналата седмица излизахме цялата компания из центъра и момичето ме търсеше да ме хване за ръка, мяташе ми погледи и намеци а сега приятелят ми ми каза,че ще тръгват което не съм сигурен щото тои и преди това казваше ,но не се стигна до там.
Все още мисля,че не е късно да се боря за тях, но как да стане и агнето цяло и вълка сит а именно да не се сдърпаме
И сега имам чувството,че трябва да направя голям избор, защото миналия път пак оставих така нещата и страдах доста, този път искам да постъпя правилно, но пак не съм сигурен в себе си

Edit: Сори за тъпото заглавие