.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 6 от общо 6
    Град
    В далечината... еййй там ;]

Очите ми - адски чувствителни !

Здравейте, скъпи момичета (момчета) ! Искам да Ви попитам с какво вечер си махате черния молив ако носите такъв ? Моите очи напоследък са адски чувствителни и при най-малкия допир до химично в-во и започват да плачат , а когато не е махнат грима започват да ме сърбят и да ме дразнят ! Отвратително е, Вие имате ли такива проблеми ?
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Сега си го махам с обикновено краставичено тоалетно мляко, но моите очи не са чувствителни пък и това мляко не струва. Препоръчвам ти на Гарниер има специален продукт за премахване на грим от очите, като вода е, но сваля всякакъв грим и не дразни..

П.С Нали не си бъркаш от вътрешната страна на окото да си махаш черния молив
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

Град
    В далечината... еййй там ;]

Нее !

Хахаха не ! Не бих го направила за нищо на света
    Неее съм умряял ша' знайш' за твойта' слива миризлива, ша'знайш. Ебах ти майката керлива ша' знайш'... ОБИЧАААМ ТЕЕ !

Аз ако нямам тоалетно мляко си махам спиралата и молива/когато имам такъв/ със кремче и с памук.Е внимавай да не влезе в окото...

Мега фен Аватара на EarthShaker
    спри да се цапотиш

Цитирай Първоначално написано от EarthShaker
    спри да се цапотиш
    Opredeleno. Za izvestno vreme spri trqtiraneto s kakvoto i da e - da ti otpochine kogata.. Shtom e trolkova chuvstvitelna, ostavi q malko na mira. I po - dobre slagai samo spirala ili gi izvivai.. tozi cheren moliv koi znae kakuv e.. Pone ako slagash spirala, tq e samo na miglite, ne ti dokosva kogata (ili pone da q slagash po tozi nachin). Ima kozmetika za chuvstvitelni ochi, porazpitai v magazinite, no nai - dobroto sredstvo ti kazah kakvo e.. Uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си