здравейте хора
първият пост в този форум....

Исках от доста време да споделя нещо, което ме мъчи....
преди около една година в у-ще дойде едно момиче. запознахме се с нея, сприятелихме се, но всичко в рамките на нормалното. след около месец-два разбрах, че ме харесва. но аз не направих нищо - не ми се занимаваше или нещо от сорта. отидохме на един лагер и там в дискотеката се целунахме за първи път. и от тогава тръгнахме...всичко беше супер. аз адски много се привързах към нея. въпреки, че тя е малко по-затоврена(не е няква ку*ветина, а адски умно и възпитано момиче), аз адски добре се разбирах с нея.
след месец и нещо, я видях на двора с приятелки и нещо ми стана.....написах й бележка, че ако иска да ходи с мен, трябва да прекарва повечко време с мен.....мда....адски тъпо е. знам го. знам е, че е безмислено да съжалявам за глупостта ми. след няколко седмици ми каза, че иска да скъса с мен, защото вече не изпитва същите чувства, ще ходи в чужбина през лятото и че й мн натоваварено заради изпитите(след 7ми клас)
аз естествено бях много разтроен. имам навика да се привързвам и свиквам с нещата около мен. на следващата седмица си извадих капачката и ми се наложи да вляза в болница на легло и....всичко ми се струпа наведнъж. мисля, че оттогава съм в нещо като депресия. мога да бъда достатъчно обективен за това, че възрастта ми също е от значение( хормони и т.н), но оттогава(т.е юни месец) до сега не съм погледнал нито едно момиче, просто постоянно мисля за нея. тя не е супер яка мацка (руси коси, дълги крака и останалите тъпизми). естествено след време пробвах да осъществя няква връзка с нея(телефон, скайп), но самата тя каза, че няма смисъл. отскоро вече си пишем по-често, но се опитвам да не разваля и останалото ни приятелство(свестно момиче е)
мислил съм дали не е заради мен - дали не съм грозен или нещо от сорта(знаете кви неща минават през главата на човек), но смятам, че нещата не стоят така...
знам, че всичката дандания е глупава и че постъпките ми са тъпи(да се затворя в себе си и т.н), но кво да се прави...за първи път изпитвам такива чувства към някого
поне малко ме успокои тва че уча повечко в добро у-ще и имам свестни приятели около мен. и те ме виждат, че нещо не е както трябва. и рани по ръцете нещо почнаха да се появяват(не съм емо!), но ....кво да се прави

извенете ме за дългия и безмислен пост.
знаете, че споделената болка е повоин болка

лека вечер на всички