- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Вагинален или клиторен оргазм предпочитате
az li4no trudno dostigam do vaginalen orgazum-i sum na mnenie 4e bez stimulaciq toi e po4ti nevuzmojen-a kliturniq-lesna i sigurna rabota hahahha
Т.7 от правилника!
swords1010
e za6to togava otgovarq6 nali vupresa e samo za momi4eta...qsno e 4e mom4e ne bi mogul da otgovori:P
Май повечето момичета ще са единодушни, че най-хубав е клиторния оргазъм![]()
...They say learning to love yourself is the first step
that you take when you want to be real.
Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel...
Не знам и аз, ще ми е интересно да чуя женската аудитория.Важното е да стимулираш и по двата начина + някои доста силни ерогенни зони.Хващаш и някои супер възбуждащи фразички като "миришеш влудяващо" и душиш тялото като ненаситник.Просто ще ви се нахвърли за следващо невероятно преживяване, че дори може и да ви не пусне цяла нощ ^^
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Клиторния го достигам по бързо, но вагиналния е някак по дълъг при мен.. И в двата случая обаче усещането е едно и също. Някои хора ги разделят двата вида, според мен чувството е еднакво.
I don't know what I'm doing when the House is in my head..
Логично би било да е еднакво чувството,защото оргазма представлява свивания на ПЦ мускула.Поне така съм чувал.От 3-10 били.Иначе разликата може да е само докато се достигне,щото различен брой нервни окончания по клитора и във влагалището..Все пак може и да се заблуждавам,но предполагам че така стоят нещата.Жените айде пишете,та да понаучим това-онова![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
тъй е, сестро!Първоначално написано от ludnicaaa
![]()
да получиш вагинален оргазъм не е толкова лесно и малко жени го могат.Клиторния ме удовлетворява когато не достигам до друг : )и такам
em!...az sushto sum na mnenie,che vaginalniq orgazum iziskva malko poveche usiliq ... no puk za smetka na tova izjivqvaneto e strahotno .. pri klitorniq sushto ... No katy che li po-lesno stava pri nego ...
Vaginalniqt e po-silen, no nai-dobroqt e smeseniqt orgazum (sega tuka shte me suderat ot komentari, zashto pisha v jenska tema).
Eating isn't cheating - Arnold
Неразбирам![]()
az sam mnogo pove4e za vaginalen ili smesen orgazam,klitorniq e lesen,no pak na men mi e mnogo 4yvstvitelen i za tova vaginalen.
При мен чувството от вагинален, клиторен и предизвикан от стимулация на ануса с език(не от анален секс) са коренно различни.Първоначално написано от UnderMySkin
При мастурбация съвсем различен. Определено клиторния е по-силен от вагиналния. Усещането е от началото на клитора до вътрешността, докато при секс усещам само удоволствие дълбоко във влагалището. не мога да го обясня.
Много разбираш бееПървоначално написано от amatorium
Сигурно моми4етата много симулират с теб,4е и два оргазъма едновременно полу4ават.Вагиналният не е по-силен.А е в пъти по-слаб от клиторния,но аз го предпо4итам,защото е по-голяма рядкост и е нещо разли4но от усещането за мастурбация.
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
amatorium написа:
Vaginalniqt e po-silen, no nai-dobroqt e smeseniqt orgazum (sega tuka shte me suderat ot komentari, zashto pisha v jenska tema).
Много разбираш бее
Сигурно моми4етата много симулират с теб,4е и два оргазъма едновременно полу4ават.Вагиналният не е по-силен.А е в пъти по-слаб от клиторния,но аз го предпо4итам,защото е по-голяма рядкост и е нещо разли4но от усещането за мастурбация.
Според мен amatorium е прав. Вагиналният е по-силен
![]()
болна тема за съжаление
не мога да коментирам
![]()
In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
In my heart There will always be a place For you for all my life,
I'll keep a part Of you with me
And everywhere I am
There you will be
Ами аз май нещо съм сбъркана защото с бившия ми всеки път получавах вагинален оргазъм...доколкото мога да преценя де... става въпрос че не ми е бил стимулиран клитора нито преди,нито по време,нито след акта...
Предпочитам си клиторния обаче защото е в пъти по разтърсващ от вагиналния а ако има и анална стимулация направо излитам...
Казвали са ми че няма разлика !!!
За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!
Клиторен...както каза Лесна и сигурна работа![]()
![]()
И наистина е различно при всички момичета..някои достигат до оргазъм при проста стимулация на гърдите...
![]()
Робинята на Quench