.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Вагинален или клиторен оргазм предпочитате

az li4no trudno dostigam do vaginalen orgazum-i sum na mnenie 4e bez stimulaciq toi e po4ti nevuzmojen-a kliturniq-lesna i sigurna rabota hahahha

Т.7 от правилника!
    swords1010

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Не знам какче нито единия , нито другия знам кво представляват .... нямам нито вагина, нито клитор ... всъщност клиторрррр ама то си е бая клитор
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

e za6to togava otgovarq6 nali vupresa e samo za momi4eta ...qsno e 4e mom4e ne bi mogul da otgovori:P

Май повечето момичета ще са единодушни, че най-хубав е клиторния оргазъм
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Мега фен Аватара на Chacho
    Не знам и аз, ще ми е интересно да чуя женската аудитория.Важното е да стимулираш и по двата начина + някои доста силни ерогенни зони.Хващаш и някои супер възбуждащи фразички като "миришеш влудяващо" и душиш тялото като ненаситник.Просто ще ви се нахвърли за следващо невероятно преживяване, че дори може и да ви не пусне цяла нощ ^^
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Клиторния го достигам по бързо, но вагиналния е някак по дълъг при мен.. И в двата случая обаче усещането е едно и също. Някои хора ги разделят двата вида, според мен чувството е еднакво.
    I don't know what I'm doing when the House is in my head..

ми и двата ми допадат

Мега фен Аватара на Chacho
    Логично би било да е еднакво чувството,защото оргазма представлява свивания на ПЦ мускула.Поне така съм чувал.От 3-10 били.Иначе разликата може да е само докато се достигне,щото различен брой нервни окончания по клитора и във влагалището..Все пак може и да се заблуждавам,но предполагам че така стоят нещата.Жените айде пишете,та да понаучим това-онова
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Мега фен Аватара на babity

Re: za momi4eta:koi orgazum predpo4itate-vaginalen ili klitu

Цитирай Първоначално написано от ludnicaaa
    kliturniq-lesna i sigurna rabota
    тъй е, сестро!

да получиш вагинален оргазъм не е толкова лесно и малко жени го могат.Клиторния ме удовлетворява когато не достигам до друг : )и такам

em!... az sushto sum na mnenie,che vaginalniq orgazum iziskva malko poveche usiliq ... no puk za smetka na tova izjivqvaneto e strahotno .. pri klitorniq sushto ... No katy che li po-lesno stava pri nego ...

Мега фен Аватара на amatorium
    Vaginalniqt e po-silen, no nai-dobroqt e smeseniqt orgazum (sega tuka shte me suderat ot komentari, zashto pisha v jenska tema).
    Eating isn't cheating - Arnold

Без значениее ,Важното е да е оргазъм
    Don't try to fix me i'm NoT broken

Неразбирам

az sam mnogo pove4e za vaginalen ili smesen orgazam,klitorniq e lesen,no pak na men mi e mnogo 4yvstvitelen i za tova vaginalen.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от UnderMySkin
    Клиторния го достигам по бързо, но вагиналния е някак по дълъг при мен.. И в двата случая обаче усещането е едно и също. Някои хора ги разделят двата вида, според мен чувството е еднакво.
    При мен чувството от вагинален, клиторен и предизвикан от стимулация на ануса с език(не от анален секс) са коренно различни.
    При мастурбация съвсем различен. Определено клиторния е по-силен от вагиналния. Усещането е от началото на клитора до вътрешността, докато при секс усещам само удоволствие дълбоко във влагалището. не мога да го обясня.

Мега фен Аватара на RAWRRR
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Vaginalniqt e po-silen, no nai-dobroqt e smeseniqt orgazum (sega tuka shte me suderat ot komentari, zashto pisha v jenska tema).
    Много разбираш бее
    Сигурно моми4етата много симулират с теб,4е и два оргазъма едновременно полу4ават.Вагиналният не е по-силен.А е в пъти по-слаб от клиторния,но аз го предпо4итам,защото е по-голяма рядкост и е нещо разли4но от усещането за мастурбация.
    Plans are nothing; planning is everything.
    Dwight D. Eisenhower

Голям фен Аватара на LP_GirL
    Град
    CheSteR's BedRooM
    Клиторен, вагинален .... се е яко
    Смеете ми се, защото съм РАЗЛИЧНА .... а аз ви се смея , защото всички сте ЕДНАКВИ !!!

amatorium написа:

Много разбираш бее
    Сигурно моми4етата много симулират с теб,4е и два оргазъма едновременно полу4ават.Вагиналният не е по-силен.А е в пъти по-слаб от клиторния,но аз го предпо4итам,защото е по-голяма рядкост и е нещо разли4но от усещането за мастурбация.

Според мен amatorium е прав. Вагиналният е по-силен

Град
    v edno sypersko grad4e
    болна тема за съжаление не мога да коментирам
    In my dreams I'll always see you soar Above the sky,
    In my heart There will always be a place For you for all my life,
    I'll keep a part Of you with me
    And everywhere I am
    There you will be

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Ами аз май нещо съм сбъркана защото с бившия ми всеки път получавах вагинален оргазъм...доколкото мога да преценя де... става въпрос че не ми е бил стимулиран клитора нито преди,нито по време,нито след акта...
    Предпочитам си клиторния обаче защото е в пъти по разтърсващ от вагиналния а ако има и анална стимулация направо излитам...

Град
    Между краката на майка ти
    Казвали са ми че няма разлика !!!
    За теб аз съм единствен, всеки след мен е пореден!!

Клиторен...както каза Лесна и сигурна работа
    И наистина е различно при всички момичета..някои достигат до оргазъм при проста стимулация на гърдите...

Мега фен
    Град
    SF

Робинята на Quench

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си