- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НАЙ-МРЪСНИШКИТЕ ВИ МИСЛИ???
Кво те кефи, да гледаш другите двама как правят секс ли? или тебе да те гледат?Първоначално написано от VerryBerry
Аз да го правя,пък другите ако щат-да гледатПървоначално написано от Crag Hack
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Може би не съм те разбрал добре. Ти искаше да кажеш лесбо-секс ли?Първоначално написано от Crag Hack
Лелее и аз си имам фантазийка с белезнициПървоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Много е възбуждащо...
И още колкоооо, доста време ще ми трябва, за да се изпълнят
![]()
![]()
![]()
http://s6.bg.bitefight.org/c.php?uid=20436
I don't know why I'm so fucking cold?
I dont know why it hurts me.
All I wanna do is get with you.
And make the pain go away.
Why do I have a conscience?
All I want to do is fuck it away!
ХахаххахахахахахахПървоначално написано от ZaRiBeN
)))))))
![]()
![]()
Еми аз имам фантазии ,но винаги ги изпълнявам . . . за сега само 2 не са изпълнени ,но има време![]()
![]()
даПървоначално написано от Crag Hack
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Оу, много са и са свързани само с един чевечец......горко му като се видим следващия път...Яко съм му набрала.![]()
А не в паркаПървоначално написано от amatorium
На капака на колата няма значение в ква поза
![]()
iskam da 4ukam gospojata po fizika vyv y4itelskata staq :P :P![]()
![]()
![]()
Джейсън казва 'Не си живял ако не си правил секс с китайки - сиамски близнаци'
Ако ти е раздвоен, сигурно наистина е невероятноПървоначално написано от Джейсън
![]()
и на мене ми се е искало понякога да накарам приятеля ми само да гледа без да пипа...опитах веднъж..физиономията му беше мн яка...трябва да повторим...ина4е друго...амии да...вси4ко свързано с милото е мръснишко...![]()
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
+1+1+1+1Първоначално написано от TheSweetEscape
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When I’m on the floor….The music takes over…I go somewhere….Somewhere far from,everyone and everything This is where I need to be Sometimes I just wanna Break free and let of some steam...
xaxa nai-mrasnite mi misli :mojibi da opitam sas sa6tiq pol s momi4e,sex s vrazvane-da e mnogo brytalen v sa6toto vreme i prikaleno gryp ,kato cqlo vsi4ko, koeto nesam opitvala ,no vse o6te ne e kasno da se sly4i
I kato ti kaja qko li she ti stane![]()
аз искам да пробвам да се държа много грубо с някое момиче![]()
уффф искам да еба даскалката по физика (дано не чете тоя форум че или ше ми пише 2 или ше ме изкърти от ебанеее)
ама не какво да е ебане ами възможно най-страстното и животинско (схващате нали ?)
Аз искам с един приятел да блъскаме като животни някоя курва !!!Първоначално написано от naze
![]()
Даже може и да я понабиемеПоследното беше шега
![]()
Няма правда, няма ред, вадим куро и напред!
Az imam FETISH kam jenski kraka(osobeno ako sa s tanki damski 4orapki), napravo se pobarkvam. STRA6NO MNOGO ISKAM NQKOQ DA MI NAPRAVI 4ekia s kraka ama nz kak da si poiskam.... Nqkakvi saveti??? Pomognete, 4e ve4e ne izdarjam... ISKAM FOOTJOB!!!!!!!!![/b]
Ако мислите ми са свързани с приятелят ми значи... ХИПЕР МРЪСНИШКИ (каквото искате се сещайте (без лизане на анала![]()
)
![]()
)
![]()
![]()
po4wame s romanti4na muzika i rozi, posle wsi4ki pozi, beleznici sa6to, posle sled kato swar6im 10 min po4iwka i qko sex pone o6te 4 pati, dokato ne mi otkaje patkata da ba4ka
общо взето за което се сетя си го изпълнявам, а иначе да имам много все още не са ми писнали и ме подлудяват
Рано или късно всички си отиваме от този свят