.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 67 от общо 67
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Imam fetish kum malki kurvichki
    и аз съм тъй най обичам тесни путчици

Ваййййй не искам да споделям
    Прави го така че да е добре!!!

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    ужас, много са ...
    +1 prekalqno mnogo sa daje
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

Град
    София
    Az iskah da pravq div sex s edna moq daskalka, mnogo be6e hubava i mnogo grubi misli imah za neq.

Мега фен
    Град
    Utopia..
    ЦЕНЗУРА

2 точка от правилата
    moderated by Coki

Мега фен Аватара на x3eme
    Град
    там някъде в далечината....
    po nqkoga me obzemat takiva misli 4e posle me e sram da si spomnq ne moga da gi razkaja pred tolkova hora

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Аз пък не се срамувам, тук е форум да споделяме мнения и не виждам някой да има право да ми каже нещо насреща...
    Аз съм романтичка от дъното на душата си, нямам нищо против да карам само на платонични чувства и преживявания, но когато се стигне до секса или нему подобните ласки, човек понякога не трябва да го кара леко, романтично и "явашката", а да вкара повечко инстинкт, повече действие, даже може би съвсееем (!) лека губост. Най-вече да си личи страстта - в първия случай колкото и да я има, трудно прозира.

Още не съм започнала да водя полов живот, но си имам някои нещица, за които да си мечтая да се изпълнят, когато почна. Като например да вържа приятеля си на стол или на леглото да речем и да правя с него каквото искам; докато е отгоре, да посави така краката ми, че да обвият таза му, самият той да ми прикове ръцете за леглото да не мърдам, докато той ме целува и даже захапва леко по врата, устните, ушите и гърдите... все едно точно да почувствам безпомощността си пред неговата мъжка сила; да ме облегне на стена, да ми вдигне караката и да ги обвия около него...
    Тези се сещам засега.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

OtherDimension написа:
    ludia_s написа:
    _princess_ написа:
    ужас, много са ...

ах, че сте идиоти
    i kvo ni e idiotskoto

оставяй го тоя комплексар! не сме идиоти

Цитирай Първоначално написано от beb4eto0o
    xaxa nai-mrasnite mi misli :mojibi da opitam sas sa6tiq pol s momi4e,sex s vrazvane-da e mnogo brytalen v sa6toto vreme i prikaleno gryp ,kato cqlo vsi4ko, koeto nesam opitvala ,no vse o6te ne e kasno da se sly4i
    +1
    obi4kam te beb4eto mi!
    bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti

Цитирай Първоначално написано от Miss_Perfekt
    Мойте мисли са свързани за определени хора ... на задна прашка може би на някой местенце ох няма да разказвам че може да има малки в форума
    tezi "malki" vav foruma, moje da ne sa palnoletni no opredeleno znaqt kakvo e 4e nqkoi si praktikuvat redovno
    Голям размер на картинката! /machoka/

бе незнам колко са малки но ако ни саберат мръснишките мисли такъв филм могат да направя (някои хит ) 4е не ми се мисли

69 pravi vyv banqta sled koeto snejinka i edin oralen seks dokato sym q hvanal za kosata i q skubq zdravata posle zimam 5 6 par4enca led slagam gi po tqloto i i gledam kak se gur4i sled koeto stavame i otivame da gledame indiana djouns v kino arena ... primerno ne 4e e koi zn kolko mrysni6ko..

Ако си споделя нормалните мисли ще сметнете че съм избягал от 4-ти километър камо ли мръснишките

да изнасиля някоя и да я обеся на пишона си

да пия натурален сок по време на секса :P

Град
    Улицата
    Цитирай Първоначално написано от _princess_
    OtherDimension написа:
    ludia_s написа:
    _princess_ написа:
    ужас, много са ...

ах, че сте идиоти
    i kvo ni e idiotskoto

оставяй го тоя комплексар! не сме идиоти
    pff znam 4e ne sme idioti ama prosto izkah da vida kakvo 6te mi otgovori ama qvno ne e ot horata s mnogo akal 6to ne pi6e pove4e
    Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия

Lancia Alfa Romeo Мотори

много са
    I"m Lonely ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си