- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- НАЙ-МРЪСНИШКИТЕ ВИ МИСЛИ???
и аз съм тъй най обичам тесни путчициПървоначално написано от amatorium
![]()
+1 prekalqno mnogo sa dajeПървоначално написано от _princess_
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
Az iskah da pravq div sex s edna moq daskalka, mnogo be6e hubava i mnogo grubi misli imah za neq.
ЦЕНЗУРА
2 точка от правилата
moderated by Coki
po nqkoga me obzemat takiva misli 4e posle me e sram da si spomnqne moga da gi razkaja pred tolkova hora
![]()
Аз пък не се срамувам, тук е форум да споделяме мнения и не виждам някой да има право да ми каже нещо насреща...
Аз съм романтичка от дъното на душата си, нямам нищо против да карам само на платонични чувства и преживявания, но когато се стигне до секса или нему подобните ласки, човек понякога не трябва да го кара леко, романтично и "явашката", а да вкара повечко инстинкт, повече действие, даже може би съвсееем (!) лека губост. Най-вече да си личи страстта - в първия случай колкото и да я има, трудно прозира.
Още не съм започнала да водя полов живот, но си имам някои нещица, за които да си мечтая да се изпълнят, когато почна. Като например да вържа приятеля си на стол или на леглото да речем и да правя с него каквото искам; докато е отгоре, да посави така краката ми, че да обвият таза му, самият той да ми прикове ръцете за леглото да не мърдам, докато той ме целува и даже захапва леко по врата, устните, ушите и гърдите... все едно точно да почувствам безпомощността си пред неговата мъжка сила; да ме облегне на стена, да ми вдигне караката и да ги обвия около него...
Тези се сещам засега.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
+1Първоначално написано от beb4eto0o
obi4kam te beb4eto mi!
bebeT00,beb4eto0o i aanitogb sa edni i sa6ti
tezi "malki" vav foruma, moje da ne sa palnoletni no opredeleno znaqt kakvo e 4e nqkoi si praktikuvat redovnoПървоначално написано от Miss_Perfekt
Голям размер на картинката! /machoka/
бе незнам колко са малки но ако ни саберат мръснишките мисли такъв филм могат да направя (някои хит )4е не ми се мисли
![]()
69 pravi vyv banqta sled koeto snejinka i edin oralen seks dokato sym q hvanal za kosata i q skubq zdravataposle zimam 5 6 par4enca led slagam gi po tqloto i i gledam kak se gur4i sled koeto stavame i otivame da gledame indiana djouns v kino arena ... primerno ne 4e e koi zn kolko mrysni6ko..
Ако си споделя нормалните мисли ще сметнете че съм избягал от 4-ти километър камо ли мръснишките![]()
да изнасиля някоя и да я обеся на пишона си
да пия натурален сок по време на секса![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:P
pff znam 4e ne sme idioti ama prosto izkah da vida kakvo 6te mi otgovori ama qvno ne e ot horata s mnogo akal 6to ne pi6e pove4eПървоначално написано от _princess_
![]()
Итал. Посланик: Да Бъдеш Алфист Това Е Религия
![]()
![]()
![]()
Lancia
Alfa Romeo
Мотори
много са
I"m Lonely ...