- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да избягам от скуката.........търся си жени за чат :)
Ми някоя ако има желание да ми чата да си пише лс............ за да си даде скаип icq или там каквото иска........ Много ми е скучно и искам да си пиша с разни мацки това е![]()
благодаря ако някои реши да го нарпави.
RUN THE SHOW
деба и аз с мацки искам![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ти мацка ли сиПървоначално написано от moon_flower
?
RUN THE SHOW
Сички ли са хеппи няма ли някои които е малко нещастен като мене? Или се чуства самотен от женското съсловие из форумА?![]()
RUN THE SHOW
Пиле, нали се сещаш, че с това отчаяние няма да постигнеш голям прогрес в тази насока. Пробвай все пак де. От опит глава не боли.Първоначално написано от run_the_show
He who runs with aggression walks with no dignity
Get a life !
TIP : пиши в скайп търсачката : Секси Куклъ, Курва съм и кфо, Кфо кат е куха нали ти духа ....и ще си намериш![]()
^не не...забрави сичките със секси..напиши секси и ти избираш..
So if you callin my phone - leave a message..
So if you knock on my door - keep on knockin...
Скаип ботовете и вирусите ги оставям за теб.......Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
RUN THE SHOW
За жалост не са ботове и вируси... Просто момичета които се копират...Първоначално написано от run_the_show
![]()
Животът е адът описан в Библията!
Multiple Choice ^^Първоначално написано от MiMcHeToOo
клонинги които изпращат еднакви спам съобщения и други гадории с цел да ме заразят да има доста..... особено с скаип режим и жени от извън бг.Първоначално написано от MiMcHeToOo
RUN THE SHOW
хора лека нощ от мен до днеска сутринта към 8,9 или 10 тогава ще се активизирам пак ако не съм заспал разбирасе до скорои пишете в темата
да не ме забравите
![]()
RUN THE SHOW
Пробвай и с котето,мацито,писето,зайче о и т.н. ...С такива скайпчета са повечето кухи девойки,дето биха искали да си пишат с някой....![]()
oле измислих нова подобрена версия на израза ''Правете любов а не воина" и моя варянт е "Правете секс а не любов"
а относно темата ами браво на теб
А ти към кои спадаш :")?Първоначално написано от gLoRiOuS_aNGeL
RUN THE SHOW
ааа става и с fuck me i'm famousПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Които се мисли за много умен да си пише с ботовете клонингите и другите вирусо разпространители в скаип..... от търсачката ест.Първоначално написано от fuck_me_pls
RUN THE SHOW
oфф човек да не каже нещо пфПървоначално написано от run_the_show
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Какви ботове и клонинги бълнуваш, написах fuck me i'm famous и 80% бяха от България, а тези вируси, за койо говориш са от USA и е супер лесно да ги разбереш, винаги ти пращат едно и също и няма значение какво им пишеш, в повечето случей това е с цел рекламиране на сайт, а вирусите са файл за теглене, никога не тегли файлове току така, даже и от форуми и др. Скайп не е толкова опасен, и ако толкова си търсиш момиче за чат е супер лесно да си намериш с тези никове, който дадоха излизат поне 20![]()
има и такива с женски никовеПървоначално написано от Kassu
![]()
RUN THE SHOW