И аз преживах такава ситуация..не е приятно,но не е нещо непоправимо Мъжете са такива,иска им се да кривнат от време на време(не казвам,че енормално,не бих простила),това,че го е направил не значи че не те обича,знам ли,може би просто е искал разнообразие,но все пак не разбирам,ако е щастлив с теб защо ще търчи при други Но обикновено след такава издънка момчето(ако държи на теб) ще си вземе поука и ще е двойно по-мил и внимателен и т.н стеб)се пак е гузен.Според мен не си сгрешила,добре е ,че си му дала 2ри шанс,и аз така направих,ти няма какво повече да направиш,ако не е глупак ще се поучи от грешката си и ще използва правилно шанса,който му даваш Ноо има според мен 2 варианта за развитие на връзката ви-1ят,който вече казах,да се почувства виновен,да се грижи повече за теб,да ти се реваншира.. ,2ят-като си му простила,да си мисли че си лесна за баламосване ии да продължава да си кръшка,като си мисли,че ще му прощаваш вечно Не е изключено нещата да станат по 2я начин. Пожелавам ти да сте щастливи,не естанало нещо непростимо или ужасно Успех