.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: HELP

HELP

пак имам проблем имам камера влязох в skype и нещо явно се смениха настройките сега щом вляза в amcap програмата с която ми тръгвоще камерата сега излиза следната бележка :

cannot create video capture filter

нещо се смени и не иска да се върне и не мога да го оправя незнам какво да направя
    включвам си камерата но не излиза нищо и с др програми пробвах все 1 я няма а работи моля ви помогнете ми как да я опраавя
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

A ne razbiram mnogo ot tezi neshta, no edinstvenoto, koeto se seshtam, e da deinstalirash skypa i da go instalirash nanovo... (ili da go deinstalirash , iztriesh i pak instalirash..) uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

10x mnogo no problema mai 4e e v drivera smenil se e segae IP Camera (JPEG,MJPEG) i neznam kak da go opravq nqkoi ako nameri i znae kak da go ka4a za web camera budget 6te go blagotvorq mnogo molq help
    Bez muka o4ite ne pla4at,bez oblak dujd ne vali.Samo iskteno koito obi4at mogat da ronqt sulsi.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си