- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Подарък за гаджето.
SMASH-SMASH-SMASH може ли да те помоля да ми го кажеш или..да ми пратиш линк за да видя за какво става въпросизглежда ми интересно .. плс
Az sum na 15 gadjeto mi sled 2 dni navurshva 19.. Neznam kakvo da my podarqq. Na 30.06 my podarh kluchodurjatel s moqta bukva zashtotto napravihme mesec. Sega neznam kakvo da my podarq suvetvaha me da e plushena igrachka no mislq che tova e po skoro za momicheta. Sushto taka mi predlagaha snimka v ramka obache nqmam vreme. Misleh si za parfum no ne sam sigurnaa. Iskam da e neshto originalno, no da ne e koi znae kolko skupo! Pomagaite nzm kakwo da pravqq!
Добре? Не знаете ли какви да интересите на гаджетата ви? Например, моя като ставаше май месец на 18 (познавахме се от 4 месеца, ходехме от половин) и му взех една черна тениска с червения кръст и трева на нея (мн яка ^.^) от на тъмно и също едно баси якото реге тиксо (пак от на тъмно)... исках да му взема и албума на Damian Marley 'Welcome to Jamprock', но го няма никъде в БГ (какво обикаляне падна ;дд).. и за това купих един празен диск за МР3 + обложка, изтеглих албума и го качих на диска и след това изпечатих на цветен принтер и я сложих на обложката (кутийката?) и няква картичка и мн сладка бележка в диска.. където му казах, че мн исках да му взема оригинален албум и т.н. .. А вижте това момче е реге-човек, много харесва такава музика (тои мн се зарадва на подаръка ^^).. просто трябва да си опознаете гаджетата, вместо да пишете по форумите какво да им купите![]()
..Когато погледна в очите ти.. сякаш светът свършва...
Здравейте. Приятеля ми след 1 месец има рожден ден, заедно сме от 6 месеца, преди това бяхме най-добри приятели (познаваме се от 4-5 години). Навършва 19. Познавам го идеално, но ми е Много трудно да реша какво да му подаря, защото си има всичко и щом нещо ми дойде на ум веднага се сещам, че го има. Не си пада романтик, но се старае заради мен. Минало ми е всичко през ума. И единственото, на което се спрях е ключодържател с наша снимка (или с нашите имена) и презентация с причини, поради които го обичам, но искам да го зарадвам с още нещо. Играе лига и l2. Ще съм Ви благодарна, ако ми помогнете с избора.![]()