- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- светът откача
zdr.predi malko bqh s edni priqteli... Edin ot tqh si haresva edno momiche ama mesto da se dyrji milo s neq... toi samo se zaqjda s neq,tormozi q,udrq q i tem podobni. Nali dyrtite ora vikat che ako nqkoe momche odari momiche nachi go haresva... E tva ne moga da go razbera... Kato haresvash nqkoe momiche bydi mil s neq za kvo trqbva da q udrq...
Емм то в днешно време е така не се знае кое е любов..Според мене наистина ако я хар. траа да се държи мило с нея ,да не я удря и т.н,но явно той така показва любовта си кой знае![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
ema az ne govora konkretno za negoПървоначално написано от fuck_me_pls
mai sichki taka izrazqvat liubovta si...
imam v predvit v tineidjyrskata vyzrast...
Ем аз не мисля така..имам фр които показват любовта си много по различно без бой и т.нПървоначално написано от maharbal
![]()
Но пък един мои фр само удряше гаджето си и казва че я обича..после и тя почна да го удря абе нз..няя думи за някой хора!
Деца...
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Ми на тебе не ти ли се е случвало да не можеш да кажеш на някого че го харесваши да гепиш една лопата![]()
e tva pa s lopatata e basi typoto...Първоначално написано от MartyParty
![]()
emi da ne mi se e sluchvalo... sega si haresvam endo strahotno momiche... i tq si znae... kvo tolkova... Nqma losho da si haresvash nqkoq, dori i da ne i kajesh pone ne trqbva kat nqkoi idioti da sa pravat na grubiani s neq... ili bydi mil s neq ili si trai...
Ми браво на тебе!Сега някаква реклама ли си правиш тука?
of nikva reklama ne prava... prosto ne mislq che kato haresvash nqkoe momiche trqbva da si grub s neq... tochno obratnotoПървоначално написано от MartyParty
Уоу аз не съм чувала за такива дет показват любовта си с бой, ама до къде стигна света...![]()
Mi i az mislq 4e trq se darji milo s neq makar 4e s biv6iq mi priqtel dokato hodihme postoqnno se biehmei celuvame nqkvo divo se hapehme vob6te ne6to smeseno boi s lubov
koeto e zabavno no nemislq 4e v1v vsqka vryzka trq da e taka i nemislq 4e taka se zapo4va vryzka
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Разбрахме това.Не е нужно да правш цяла тема.На всички ни е известно ,че това са детски неща.Не си открил Америка,по-скоро част от нея.![]()
Ooo ти няма да чуеш.....Ще ги видишПървоначално написано от MaLkaTa_LaDy
Ми да,... и аз като бях 5ти клас нещата седяха така.. спокойно,рано или късно акъла на един човек му идва... стига да не е някой ретард ахахаКато порастнете, светът няма да е такъв. :P
Тея детски номера ги правех в 1-2 клас...
haha nqmah rpedvit petoklasniciПървоначално написано от psihqsala
Dosta po-golqm e i za tva mislq che adski typo
![]()
mi na4o toq tvoq priqtel da e na 10 slu4aino??? kato bqh vtori klas edno mom4e ot moq klas adski me haresvashe i po toq povod ritna edna vrata i mi spuka glavata na 3 mesta..prosto oshte ne mu e do6ul akala v glavata i tva shte stane....
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
![]()
![]()
![]()
![]()
мм да доста е тъпичко да показваш обичта си по този начин
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
О.о да,като бях по-малка толкова много разсъждавах върху този въпрос,но за нещатие до ден днешен не мога да си дам точен отговор. Наистина е страшно "на къде върви света'...не е най-добрия начин да впечатлиш едно момиче,(пък и човек като цяло), като се държиш грубо и снизходително към някой,трябва малко повече уважение и толерантност към личността. Ама какво да се прави,така и ще продължи тоя ,за който говориш,да се държи...
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Т'ва е въпрос на възпитание...
Има нещо такова,но също така важни са и средата,вкоято се движиш и характера на човека,в конкретния случай.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
hah ne na 16 eПървоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
znam che nqkoi po malki tochno taka se dyrjat s momicheto koeto haresvat,ama mi stana stranno che i toi se dyrji taka
Se pak ne e malyk
![]()
mi na 16 e dosta stranno...obiknovenno do taq vazrast mom4etat go nadska4at tva..ama nz..Първоначално написано от maharbal
![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.