.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

светът откача

zdr.predi malko bqh s edni priqteli... Edin ot tqh si haresva edno momiche ama mesto da se dyrji milo s neq... toi samo se zaqjda s neq,tormozi q,udrq q i tem podobni. Nali dyrtite ora vikat che ako nqkoe momche odari momiche nachi go haresva... E tva ne moga da go razbera... Kato haresvash nqkoe momiche bydi mil s neq za kvo trqbva da q udrq...

Емм то в днешно време е така не се знае кое е любов..Според мене наистина ако я хар. траа да се държи мило с нея ,да не я удря и т.н,но явно той така показва любовта си кой знае
    Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
    Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...

Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    Емм то в днешно време е така не се знае кое е любов..Според мене наистина ако я хар. траа да се държи мило с нея ,да не я удря и т.н,но явно той така показва любовта си кой знае
    ema az ne govora konkretno za nego mai sichki taka izrazqvat liubovta si... imam v predvit v tineidjyrskata vyzrast...

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от fuck_me_pls
    ema az ne govora konkretno za nego mai sichki taka izrazqvat liubovta si... imam v predvit v tineidjyrskata vyzrast...
    Ем аз не мисля така..имам фр които показват любовта си много по различно без бой и т.н
    Но пък един мои фр само удряше гаджето си и казва че я обича..после и тя почна да го удря абе нз..няя думи за някой хора!

Грубиян !

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Деца...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    somewhere over the rainbow
    Ми на тебе не ти ли се е случвало да не можеш да кажеш на някого че го харесваши да гепиш една лопата

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ми на тебе не ти ли се е случвало да не можеш да кажеш на някого че го харесваши да гепиш една лопата
    e tva pa s lopatata e basi typoto...
    emi da ne mi se e sluchvalo... sega si haresvam endo strahotno momiche... i tq si znae... kvo tolkova... Nqma losho da si haresvash nqkoq, dori i da ne i kajesh pone ne trqbva kat nqkoi idioti da sa pravat na grubiani s neq... ili bydi mil s neq ili si trai...

Град
    Ми браво на тебе!Сега някаква реклама ли си правиш тука?

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Ми браво на тебе!Сега някаква реклама ли си правиш тука?
    of nikva reklama ne prava... prosto ne mislq che kato haresvash nqkoe momiche trqbva da si grub s neq... tochno obratnoto

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Уоу аз не съм чувала за такива дет показват любовта си с бой, ама до къде стигна света...

Град
    Targovishte
    Mi i az mislq 4e trq se darji milo s neq makar 4e s biv6iq mi priqtel dokato hodihme postoqnno se biehme i celuvame nqkvo divo se hapehme vob6te ne6to smeseno boi s lubov koeto e zabavno no nemislq 4e v1v vsqka vryzka trq da e taka i nemislq 4e taka se zapo4va vryzka
    http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
    www.slynchic3.aha.bg
    Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
    Lovesick I'm stronger and it feels so good
    Lovesick No longer, so what you gonna do?
    Lovesick Understand, it's a fact
    I'm not lovesick

Град
    Разбрахме това.Не е нужно да правш цяла тема.На всички ни е известно ,че това са детски неща.Не си открил Америка,по-скоро част от нея.

Цитирай Първоначално написано от MaLkaTa_LaDy
    Уоу аз не съм чувала за такива дет показват любовта си с бой, ама до къде стигна света...
    Ooo ти няма да чуеш.....Ще ги видиш

Голям фен
    Ми да,... и аз като бях 5ти клас нещата седяха така.. спокойно,рано или късно акъла на един човек му идва... стига да не е някой ретард ахаха Като порастнете, светът няма да е такъв. :P

Град
    РЮАР

Re: svetyt otkacha

Тея детски номера ги правех в 1-2 клас...

Цитирай Първоначално написано от psihqsala
    Ми да,... и аз като бях 5ти клас нещата седяха така.. спокойно,рано или късно акъла на един човек му идва... стига да не е някой ретард ахаха Като порастнете, светът няма да е такъв. :P
    haha nqmah rpedvit petoklasnici Dosta po-golqm e i za tva mislq che adski typo

mi na4o toq tvoq priqtel da e na 10 slu4aino??? kato bqh vtori klas edno mom4e ot moq klas adski me haresvashe i po toq povod ritna edna vrata i mi spuka glavata na 3 mesta..prosto oshte ne mu e do6ul akala v glavata i tva shte stane....
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

мм да доста е тъпичко да показваш обичта си по този начин
    Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    О.о да,като бях по-малка толкова много разсъждавах върху този въпрос,но за нещатие до ден днешен не мога да си дам точен отговор. Наистина е страшно "на къде върви света'...не е най-добрия начин да впечатлиш едно момиче,(пък и човек като цяло), като се държиш грубо и снизходително към някой,трябва малко повече уважение и толерантност към личността. Ама какво да се прави,така и ще продължи тоя ,за който говориш,да се държи...
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Т'ва е въпрос на възпитание...

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Има нещо такова,но също така важни са и средата,вкоято се движиш и характера на човека,в конкретния случай.
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    mi na4o toq tvoq priqtel da e na 10 slu4aino??? kato bqh vtori klas edno mom4e ot moq klas adski me haresvashe i po toq povod ritna edna vrata i mi spuka glavata na 3 mesta..prosto oshte ne mu e do6ul akala v glavata i tva shte stane....
    hah ne na 16 e znam che nqkoi po malki tochno taka se dyrjat s momicheto koeto haresvat,ama mi stana stranno che i toi se dyrji taka Se pak ne e malyk

Цитирай Първоначално написано от maharbal
    Цитирай Първоначално написано от SMASH-SMASH-SMASH
    hah ne na 16 e znam che nqkoi po malki tochno taka se dyrjat s momicheto koeto haresvat,ama mi stana stranno che i toi se dyrji taka Se pak ne e malyk
    mi na 16 e dosta stranno...obiknovenno do taq vazrast mom4etat go nadska4at tva..ama nz..
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си