.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Пъпки, коса и гърди

Sajelqvam,4e ne pi6a na kirilica,no nz kak da go prevklu4a 6tot sam s dr operacionna sistema,no kakto i da e .Kakvo da napravq,za da premahna papkite po liceto si?Az polzvam salicilov spirt,nqkakvi gelove na AVON i edno toaletno mlqko na EVTERPA.Nqmam mnogo papki,no sam vijdala na moqta vazrast hora,koito nqmat nito edna papka po liceto si-kak go postigat ?Kolkoto do kosata-predi nqkolko meseca q otrqzah,sega mi e mnogo malko nad ramenete,mnogo sajalqvam,4e q podstrigah i ne znam kak da q nakaram da raste po-barzo .Nqkakvi mazila li,nqkni specialni 6ampoani,balsami,maski li...ne znam! A za gardite-kak da napravq taka,4e da izglejdat po-golemi ?Ima li nqkakav specialen model bluzi ili sutieni?Molq vi pi6ete samo izprobvani ot vas ne6ta i mnogo se izvinqvam ako ima i drugi takiva temi .
    p.p.Az sam momi4e na 12.Ne mi kazvaite,4e sam malka za gardite,prosto opi6ete svoq opit,pls.

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    7 точка от правилника!

Фен Аватара на MaDdNeSs_GirL
    Град
    Монтана
    А защо , мило дванадесетгодишно момиченце не разгледаш из форума? Има хиляди коментирани теми!

По темата, крем Витасин от аптеките, струва 3 лв, чудесен е !

За косата:хининова вода,витамин А
    За гърдите: сутиен с големи подплънки
    За пъпките е хубаво кожата да се почиства всяка вечер с тоалетно мляко,тоник,някакъв гел за измиване и след това да се маже със салицилов спирт

За пъпкире всеки е различен . Например имам 2-3 приятелки които нямат нито една пъпк апо лицето си , а на други лицата и гърбовете им са не решето ...Аз ползвам скъпа козметика за лице ( Гел и Матиращ крем за лице марка Sebium които ми излзиат 50 лева двете ) и ходя на козметик рпезз ралични периоди от време и въпреки това имам тук таме пъпки по лицето и доста черни точки , адори и по раменете имам...А за останалите неща за ксаот а идея си нямам , но за гърдите ИМАШ МН ВРЕМЕ аз когаот ях на 12 бях плоска като дъска така че нямаш з акво да се притесняваш.

Цитирай Първоначално написано от enola
    За пъпките е хубаво кожата да се почиства всяка вечер с тоалетно мляко,тоник,някакъв гел за измиване и след това да се маже със салицилов спирт
    nap1lno s1glasna... poslu6ai mackata
    It's funny how a boy can hurt you so much but you still love him with all your heart...

За пъпките - само на 12 си, сега влиаш в пубертета, а около теб има хора, които още не са навлязли в този период. Замисляла ли си се, че може за това да нямат пъпки И не само това, всяка кожа е различна. Аз лично си мия лицето с терапия за пъпки на Ейвън и вечер се мажа с хидратиращ крем на същата фирма. И кожата ми е гладка, понякога излиза по някоя гадина, ама бързо се маха.
    За гърдите - вземи си сутиен с дебели подплънки (не забравяй, че не трябва да прекаляваш, защото е смешно на 12 да си като Памела ).
    Косата си можеш да подхранваш с винамини и да ползваш хума или хининова вода, те помагат за по-бърз растеж.

Нз друго,но ти препоръчвам да не взимаш кремове за лице ,тоници и такива от Ейвън.Аз на нито един свестен продукт от тоя сорт не съм попаднала.А за косата,гърдите..енола ти каза

За пъпките : Аз също съм на твоята възраст и се грижа за кожата на лицето си ето така : Всяка вечер си измивам лицето с тоалетен сапун (не този с , който си мия тялото естествено ) . Почиства кожата ми много добре , но я изсушава . След това си мажа лицето с крем "Здраве" . Така кожата ми е хидратирана и чиста . Нямам нито една пъпка да не чуе дявола !
    За косата : Незнам какво да ти препоръчам за да порастне по-бързо . Просто чакай и си прави различни прически с ластичета и шнолки !
    За гърдите : Повярвай ми не е нужно да изглеждат по-големи . Принципно по-големите деколтета оптически оголемяват бюста , но те не са за момиче на нашата възраст !

За пъпките, аз лично никога съм нямала много но от време на време ми илизаха по няколко и то как започнах да си правя маска с тирци и отказах сладкото почти напълно лицето ми се изчисти доста! А относно гърдите малко е смешно на 12 год да имаш огромен бюст и да си слагаш подплънки за да постигнеш ефекта.... Единствения ефект който ще постигнеш е да се изложиш. Косата с каквото и да я мажеш насила няма да порасне, ще се наложи да я почакаш.

Град
    Русе
    И аз съм на мнението, че продуктите на ейвън за пъпките са голям боклук нямат никакъв ефект...Много зависи от кожата ти..понякога и на мен ми става пъпка тук там , но все пак сме в пубертета...тези, на който не им стават трябва да благодарят на Господ, че ги е дарил с хубава кожа.иНАЧЕ аз всяка вечер се мия с един тоник на EVELINe pure control много ми харесва вътре има силицилова киселина също преди това си измивам лицето и с пяна за лице на Garnier и си намазвам лицето след това с ампула витамин Ц премахва червенината от махналите се пъпки, а 2-3 пъти в седмицата си правя отлепваща маска на orifllame и си мия лицето с ексфолиант на Garnier 2 in 1 За гърдите още си малка слагай някакъв сутиен с подплънки, но ако нямаш още недей слага няма смисъл да стои празен и да се излагаш
    ...

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Ch0K0_bArBiE на тоз пик Хилари е мн хубавка
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

vseki e razli4en, vsqka koja e razli4na! kato navliza6 v poberteta e normalno da ima6 pupki, daljat se na hormonalna osnova!redovno po4istvane, spirt ili nqkva dr kozmetika 6te ti pomogne da gi durji6 pod kontrol. za kosata ... pii mn vitamin B. a za gardite ... nemoje da o4akva6 na 12 da ima6 koi znae kolko mn! no 6arenite drehi s figurki i formi4ki otvli4at pogleda i ne si li4i kolko sa golemi!

Blagodarq mn na vs,koito mi otgovoriha.Stra6no mn mi pomognahte i pak mn blagodarq !

Аве недей с тези подплънки... няма да ги накараш да растат. Само ще излъжеш себе си.
    Гърдите ти има къде-къде да растат. Още си на 12 и поради хормоналния дисбаланс при някои растежът на циците се забавя, но всичко ще се нормализира.

Успех и умнатааа!

за циците- много боза...
    за пъпките-мажи ги с урина
    за косата- гола глава и ше ти порасне по-мекичка и красивичка след това

Град
    Градът на скучаещите милионери
    пъпки-Измиващ гел,Акне аут или Зинерит в комбинация със Скинорен

коса- Стимулант за коса Икаров(4-5 лв) + някакви ампули(2-3лв),продават се във всеки магазин за козметика.

гърди- като си взимаш сутиен търси модел: Push-up (Пуш-ъп)...в които и магазин за бельо да попиташ НЕ възможно е да го нямат.
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Цитирай Първоначално написано от Carmen_Kass
    пъпки-Измиващ гел,Акне аут или Зинерит в комбинация със Скинорен

коса- Стимулант за коса Икаров(4-5 лв) + някакви ампули(2-3лв),продават се във всеки магазин за козметика.

гърди- като си взимаш сутиен търси модел: Push-up (Пуш-ъп)...в които и магазин за бельо да попиташ НЕ възможно е да го нямат.
    Подкрепям.Само че Зинерита виждам че вс тръгват да го ползват но не знаят че не е `лек`продукт и може да ви донесе последствия които едва ли искате.Потърсете първо инфо в нета.Също така вит А ускорява растежа.Приеман вътрешно обаче увеличава апетите.

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от enola
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Град
    СОФИЯ city
    Meanwhile ,,,такия като тебе имат повече шанс за гадже от някоя перфектна мацка,,,парадокс затва просто не се притесняяяяй ,,,,be happy и тва е :P :P :P :P :P :P

Цитирай Първоначално написано от extreme_
    за циците- много боза...
    за пъпките-мажи ги с урина
    за косата- гола глава и ше ти порасне по-мекичка и красивичка след това
    Помолих тези,които нямат намерение да ми помогнат да си запазят критиките за себе си!

За пъпките ще ти препоръчам да зи вземеш- Зинерит. Много е ефикасен и общо взето вече е признат от голяма част от форума.

За косата ще ти напиша една маска, която ускорява растежа. Ппави си я веднъж на около 2 седмици:
    2 с. л. - хума
    1 с. л. - алкохол
    2 с. л. - зехтин
    1 - жълтък

Смесваш ги- мажеш се, след което слагаш шапка за баня и отгоре някаква кърпа, за да ти се загрее повече главата и да има по- голям ефект маската.
    След което стоиш около 1.30- 2 часа и измиваш.
    Има ефект.

А за гърдите... вземи си някакъв сутиен с подплънки, нещо такова.. знам ли...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Чувала че това Травитаминол помагало за разтежа на косата(но не съм го пробвала лично).А относно гърдите има едни силиконови сутиени с които няма как да ти е изглежда празен сутиена щото се залепват за кожата и плюс това е без презрамки и може да се носи на всичко и още един плюс -не е скъп.Ето виж http://asseenontv.bg/getimg.php?s=img&prodid=247&big=1, http://k8tv.com/getimg.php?s=img&prodid=149&big=1.Е аз си купих такъв и съм много доволна.А относно пъпките немога да ти препоръчам ,но иди в някой аптека и попитай.Дано съм ти била полезна...
    Come on and save me I am loosing my touch day after day coz i miss you so much!Come on and save me i am loosing my mind waiting and waiting for you to be mind...

Бъди спокойна,може би се развиваш по-бързо от останалите деца,аз когато бях на 12 също нямах пъпки,сега са малко.Мога да ти помогна само относно въпроса за големите гърди,продават се сутиени със ''ортопедични подплънки'' аз лично имам такъв,и той повдига гърдите и така изглеждат по-големи

За пъпките: Зинерит!Това е най-доброто....нищо друго не действа като него.
    За косата:Нито хининовата вода,нито витамина А помага,и двете неща съм ги прилагала с месеци....а има и друго,витамин А е адски вреден.Потърси в нета информация за него и си помисли ще го пиеш ли пак...аз като разбрах какъв е и веднага го спрях.
    За бюста...Купи си сутиен по-малък размер и силиконови подплънки

За косата:Шампоан Милва с хинин -май такъв беше
    За гърдите: виж за ортопедичен сутиен (незнам дали се пише така
    За лицето: всяка вечер си слагай някакъв лосион за пъпки и на сутринта го измивай

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си