- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Точкова диета
Намерих 1 диета,според вас има ли ефект?Някой пробвал ли я е?Бих искала да сваля само 3-4 кг и затова избрах някоя по-лесника...
http://bglog.net/Zdrave/11509
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
баща ми е на нея и за 2 месеца свали 17 кг.но човека си спортува 2-3 пъти в седмицата - бяга по 15 мин
![]()
чакайте да питам..значи нещо се обърквам с тези точки.Та..да питам много ли е ако на ден ям(ще ви кажа вчера какво съм яла),
Закуска:Един банан.
Обяд:кисело мляко с мюсли,
Вечеря:една пържолка(пилешка) на скара.
И след закуската карах колело около 2 часа,без да спирам.
Дали ще мога да сваля около 5 кг.![]()
Аз вмомента съм на нея, но я започнах тази седмица, така че засега май няма много резултати, но се чувствам много по-добре от преди...Действа ми добре на тонуса!
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
интересно ми е защо ябълките и бананите имат толкова много точки?ако говорим за здравословно хранене те не спадат ли към него![]()
Да и аз над това се замислихПървоначално написано от black_mamba
.От утре я почвам,дано има ефект
.
Дензъл Ребеловски
Първоначално написано от ninka_baby
dori i bez da spazvash dieta ako vseki den pravish dva chasa kardio shte gi svalish tezi 5 kg ....![]()
Точно ябълките и бананите от всички плодове съдържат най-много захари и затова не са препоръчителни при диети и т.н.!Първоначално написано от black_mamba
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Бах таз диета!
Аз на една филия ше се утепа,бе баце!
Не мисля,че е мн здравословна.
Аве мрете и отслабвайте аз ше си ям нормално и пак ше съм си слаба.
shmurkam номерът,е че нетрябва да ядеш хляб.И аз немога да се оплача от метаболизма си,но ако ти опиша какво съм яла днес ще се оплашиш...в смисъл попрекалих.За последните месеци качих 2-3 кг,който трябва да сваля,заради това прибягвам към тази диета,която ми се струва простичка.
Дензъл Ребеловски
и спореед тая диета кво ?? можеш да ядеш на ден 2 ябълки,което е 32точки и после 8 до 13 шишчета![]()
![]()
![]()
ГИ базирана диета. Малко храни богати на въглехидрати => ниска секреция на инсулин. НЕщо средно е между ГИ и Аткинс. Нищо невиждано.
Grumpy old madman
Не съм чувала добри отзиви за тази диета. По принцип не одобрявам диетите. Мисля, че за да имаш добро тяло, трябва да се храниш здравословно и да спортуваш, а не да гладуваш.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Амм,за да не пускам нова тема да ви питам днес скачах на въже правих упражнения и понеже не съм свикнала има ли хапче или нещо подобно да пия,защото иначе 100% ще имам мускулна треска.
Дензъл Ребеловски
срещу 5 леваПървоначално написано от Chr!sSie
![]()
Grumpy old madman
Предполагам,защото пилешката пържола не е с много мазнини.А някой да помогне за моя проблем?
Дензъл Ребеловски
Месото и мазнините не покачват инсулина. А инсулина е хормона, който определя, дали качваме, или сваляме.
Нисък инсулин - сваляме. Висок инсулин качваме. Ето ащо плодовете са с повече точки - съдържат фруктоза и покачват инсулина.
Grumpy old madman