.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Град
    Благоевград

Групата Good Charlotte.

Харесвате ли групата Good Charlotte или просто слушали ли сте някои техни песни?Аз ги обожавам,но не съм най-голямата им фенка!Ако ги харесвате напишете и кой най-много ви харесва от групата!На мен ми харесват близнаците!
    TWILIGHT :* :* :* H. POTTER :* :* :*
    [=
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=211342 http://www.priqtelstvo.hit.bg
    Ще намериш всичко ,което искаш да научиш за някого,в погледа му! Smile
    love..JB..love..Joe..love

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Да слушам ги, въпреки че не са стила който аз слушам. Възхищавам им се на Джоел и Бенджи Мадън (близнаците), че са създали бандата, защото наистина е много добра и прави много успешни песни. Освен близнаците ме кефи и Били Мартин..
    Това е..
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Град
    Club "Old Number One" / RPU :D
    Суп3рРрР сЪъЪъ [!] :dD :PpPpPPpP~~
    Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    ем... аз мн мн не ги слушам , даже хи4 ... ама имат някои хубави песни
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Радват. Песните им стават за купони,само дето на мен много бързо ми омръзнаха. и все пак ....

Мега фен Аватара на Disrespect
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от LINKNOT
    Радват. Песните им стават за купони,само дето на мен много бързо ми омръзнаха. и все пак ....
    Кланям се пред теб, велики метъле!
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Лайна. (:
    Не се спираше пред нищо и имаше сърце от лед.
    Не чувстваше ни радост, ни болка, нито мъка и тъга.

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Не ми харесват.

Цитирай Първоначално написано от _SL_
    Покажи ми мнението,в което съм писала "Аз съм метълка".

Град
    Варна
    Пълно е с позьори,които се обличат така за слава и само претендират,че слушат дадената музика,а всъщност хабер си нямат за какво става въпрос ... Говоря за хора,които познавам и са наистина смешни,тай че няма как да разбереш какво имам в предвид... То даже тва не е и твоя работа и няма смисъл да се дискутира. Аз вече си изказах мнението.
    Ето тук добре се описваш
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Пълно е с позьори,които се обличат така за слава и само претендират,че слушат дадената музика,а всъщност хабер си нямат за какво става въпрос ... Говоря за хора,които познавам и са наистина смешни,тай че няма как да разбереш какво имам в предвид... То даже тва не е и твоя работа и няма смисъл да се дискутира. Аз вече си изказах мнението.
    Ето тук добре се описваш
    Тай ли? Явно ти ме познаваш много добре и знаеш всичко за музиката,която слушам ... Говорех за хора,които се имат за МЕТЪЛИ и ПЪНКАРИ,а аз не съм от тях и ти не можа да го докажеш,защото не съм изказвала такова мнение за СЕБЕ СИ. Защо вместо да висиш във форума и да се чудиш с кого да се заяждаш не свършиш нещо полезно.

Град
    Варна
    Ами достатъчно знам за музиката, която харесваш. И предполагам не се обличаш като фешънче? Кецки, мецки, ранички, нали? Е, именно те са позьорчетата и ти се причисляваш към тях.
    Никой днес не е невинен
    избрахме бъдеще сами
    това, което ни очаква
    мъчително-жестоки дни

Ами достатъчно знам за музиката, която харесваш. И предполагам не се обличаш като фешънче? Кецки, мецки, ранички, нали? Е, именно те са позьорчетата и ти се причисляваш към тях.
    Не мисля,че знаеш достатъчно за музиката,която харесвам,но все пак може да споделиш впечатлениета си. Да,не си падам до последните тенденции в модата.Обличам се спортно и удобно,както на мен ми харесва,но това не включва блузи на любими групи,черен грим,боядисани гребени и т.н. Често нося и розови дрехи,защото мисля,че цветът ми отива.

Пълно е с позьори,които се обличат така за слава и само претендират,че слушат дадената музика,а всъщност хабер си нямат за какво става въпрос.
    Аз не се обличам като метълка или пънкарка.Стилът ми,доколкото имам такъв изобщо,не е заради одобрернието на останалите.Достатъчно съм изкрейзнала,за да изляза и по пижами в центъра на града без да ми пука как ще ме гледат хората. Не съм позьорка и не имитирам никого. Не се придържам към някакви норми,които да ме определят като почитателка на еди кое си съсловие,в случая метъли и пънкари.

Град
    У дома пред компютъра
    тъпи са

Град
    Някъде по широкия свят...
    Crab
    War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.

ммм мн ме радват..песните ми харесват...а джоел

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си