.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Супер фен
    Град
    Мбабане
    ми с оня богатия кво стана ?

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    ми с оня богатия кво стана ?
    Towa e toi be ! (idiot) i se razkarai s tupite se mneniq ebati pisha tuka za pomosht a ti se podigravash i zaqjdash na seki ne mi pishii poveche
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

Супер фен
    Град
    Мбабане
    питах съвсем добронамерено, ноооо след като ще го раздаваш тежкарски.....

пожелавам ти да тръгнете ииииии да те зареже

чауз

Голям фен Аватара на alehole
    Цитирай Първоначално написано от Seizure of Power
    питах съвсем добронамерено, ноооо след като ще го раздаваш тежкарски.....

пожелавам ти да тръгнете ииииии да те зареже

чауз
    Tccctctc kakvo mojeshe da se ochakva ot TEB !!!! navsqkade gledam mneniqta ti i ili se podigravash ili osmivash ili se zaqjdash .. ne me interesuva mnenieto ti .. i ne kazvai che si trugnal suvsem dobronamereno i sam znaesh che ne e taka
    Да кажем "НЕ" на войната по пътищата ! Карай внимателно , спаси живот !

http://vbox7.com/play:9aff1eb1

Милена,почивай в мир.Ти винаги ще бъдеш в нашите сърца.

mi lubimata mi punk grupa e offspring vsi4kite im pesni ina4e drugi grupi koito haresvam sa nirvana i prodigy za men tva sa edinstvenite i nepovtorimi grupi NIRVANA PRODIGY OFFSPRING

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    пънкар = идиот - човек слушашт слаба фалшива музика под звуците на барабани и малко китари ... примери са : Good Charlote , Simple Plan, Blink 182 и сякфи подобни глупости момчето както казах е идиот твърдя го без да го познавам всички са еднакви
    ама и ти колко си тъъъъъъъъъъъъъъъп бати злето
    Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    какво да кажа !!!Мразя хората,който се правят на някакви други за да се харесат!! Бъди себе си бе моме!!!мом4ето може би те избягва с основание...кат гледам кви неща...бру6толевиш!!Ако 4овек те оби4а,ще те оби4а такъв какъвто си !!
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

И това ли вече е пречка...

Град
    с0фия
    Цитирай Първоначално написано от \Enigmatic/
    Цитирай Първоначално написано от nicolepcd
    Болна тема ми е музиката... Не мога да ти помогна Но щом той се дърпа, изглежда нещо го спира... Мисля, че ако един човек има нещо повече от симпатии към друг, музиката би останала на по - заден план
    Agree

\/
    Роден си от УДОВОЛСТВИЕ ... Живей за УДОВОЛСТВИЕ ...

Град
    somewhere over the rainbow
    пънкар = идиот - човек слушашт слаба фалшива музика под звуците на барабани и малко китари ... примери са : Good Charlote , Simple Plan, Blink 182 и сякфи подобни глупости момчето както казах е идиот твърдя го без да го познавам всички са еднакви
    Готова съм да те убия за тези думи...Мъжко ли си,женско ли си-отиваш в газова камера или в най-близкия лагер на смъртта.
    Иначе TSOL,NOFX,Alkaline trio,Crossing point,Guns on the Roof не са лоши,Discipline,The Rabble,War of Ages..Почти 99% сигурна съм обаче ,че няма да ти харесат.
    Най-важното е да разбереш,че ако той не техаресва може да си измисли хиляди причини да те отреже-музикаа е една от най-тъпите.Не можеш да харесваш само един вид музика и да отказваш да чуеш друго-това те прави музикален инвалид.Може пък просто да не те харесва,не е последен на земята...Нали?

Град
    Shove IT
    Hardcore Punk + Millencollin + Rise Against

Град
    Boulevard of broken dreams
    FUCK YOU!!!
    явно си ебаси музикалния инвалид! бегай да си слушаш тъпата чалга! и за всички които твърдяха че Simple Plan и Blink 182 не са пънк стил да кажа че стила с точност се нарича поп пънк!!
    а по темата: ако имаш някой приятел близък с него го помоли да подхвърли някоя друга добра дума за теб и за стила ти ако нямаш се опитай да говориш с него за музика и такива неща за да му покажеш че не си някоя заблудена чалгарка...
    Kогато бях малка, всяка вечер майка ми разказваше приказки и всяка вечер те свършваха по един и същ начин - "живели дълго и щастливо". Eдна вечер я попитах:
    - Какво е щастието, мамо? Какво е да си щастлив?

А ти знаеш ли?

Град
    Бай Тоя е зъл,няма местожителство.
    Слушай Азис.
    Той е рокаджия.

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Пича си е поредната българска поза. И иска гадже като него...Да покаже, че е тру. Ти реши дали искаш да бъдеш псевдофенка и гадже на комплексар.

Град
    Пловдив
    симпъл план и там блинк минк са супер емовски изпълнители, пънк е - Райз Ъгейнст, Д Рамоунс, Д Кежълтийс, Д Секси Пистолс, Д Клаш и още много ама тея емовци да ги наричате пънкари айде моля ви са

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не се насилвай да харесваш нещо, само за да направиш на някого впечатление или да се издигнеш в очите му.
    Едва ли сте си симпатични един на друг, само заради стилът музика....
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Супер фен Аватара на Qnchety
    Кажи му "Аз няма нищо против стила ти и съм готова да съм с тебе. Но ако вместо да излизаш с мен предпочиташ да стоиш вкъщи и да слушаш Simple Plan, Avril и т.н. се махай от тука и пойче да не си се появил пред мене"
    Поне аз така бих му казала де.

Цитирай Първоначално написано от MartyParty
    Готова съм да те убия за тези думи...Мъжко ли си,женско ли си-отиваш в газова камера или в най-близкия лагер на смъртта.
    Иначе TSOL,NOFX,Alkaline trio,Crossing point,Guns on the Roof не са лоши,Discipline,The Rabble,War of Ages..Почти 99% сигурна съм обаче ,че няма да ти харесат.
    Най-важното е да разбереш,че ако той не техаресва може да си измисли хиляди причини да те отреже-музикаа е една от най-тъпите.Не можеш да харесваш само един вид музика и да отказваш да чуеш друго-това те прави музикален инвалид.Може пък просто да не те харесва,не е последен на земята...Нали?

САМО Bijelo Dugme завинаги те са върха... А по темата не я четох щот е тъпа
    Вече няма ХодещСъвет... Аз съм по зъл от всякога!!!

АвРиЛ е НаЙ-яКЪтЪЪЪ я Ни Ми Я УбИжДЪИтЕ!
    Хахаха базикам се!Не можеш просто ей така да назубриш малко за пънка и да му го изрецитираш!Най-малкото той евентуално ще хареса момиче,което просто се прави на много знаещо пред него!Аз лично не го одобрявам!

Am stilovete muzika ne bi trqbvalo da vi razdeli4avata... prosto ne govorete za tova (sig sum 4e ima i za kvo dr da si govorite ) a za6to go e strah da se vidite ?! ami moje bi se pritesnqva... samata az mn se pritesnqvam kogato se sre6tam s 4ovek ot drugiq pol (osobenno ako si padam po nego xD ) taka 4e spox !

Град
    Плевен
    Просто настоявай да излезете.Мисля,че стиловете са глупаво нещо.Какво значение има ка се облича един или каква музика слуша друг.Просто бъди себе си.Покани го да излезете зе да те опознае такава каквато си.Недей да се променяш заради него.
    A.F.{the cherry}`[NYAPPY Girl]

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Не смятам, че музиката и стила на обличане е причина за такова "дърпане" от негова страна. Просто не виждам това да е мотива. И все пак ако е така, той е длъжен да те приеме такава каквото СИ! Не би трябвало да се променяш заради нечии интереси!
    ♥ ♥ ♥

Хаха кой е тоя..може ли да ме запознаеш xD Мн харесвам пънкари Но да не се отплесвам-стани пънкарка!!!Сериозно не го изпускай тва момче!!!Вземи си 1 верига за дънките,1 гривна с шипове и си направи 1 лилав и 1 зелен кичур на косата и си готова
    Every Time You Masturbate,God Kills an Emo Kid,So Please,Keep Touching YouSelves =]

Човека спи с барабана..

боже, кфи са тия глупости, ще ставаш пънкарка? О__О
    сериозно, тва е най-тъпото нещо, което съм чувала.
    защо трябва да се променяш заради някой? бъди себе си!

аз кфо като ходя с пънк, да не би и аз да съм пънкарка?
    нищо общо..
    по стилове на музика и обличане, двамата сме напълно различни, ама кфо? тва не ни пречи да сме заедно.
    даже както най-добрата ми приятелка казва: "вие двамата сте толкова различни, и това ви прави толкова перфектни един за друг"

покажи му истинската си самоличност, покажи му че го харесваш такъв какъво си е. а ако той не харесва начина ти на живот, зарежи го.
    за да си с някой, той трябва да те оценява като човек.
    и да се промениш заради момче е абсурдно.

и още нещо относно пънка като стил..
    то не е само да си направиш шарена косата и да си я дигнеш на горе, да си сложиш нашивки на панталоните и да носиш кубинки..
    не е важно как изглеждаш или как се обличаш, важно е начинът по който мислиш и гледаш на живота, нещо от което ти определено си много далеч.

потресена съм сериозно.. бах ти детските идиотщини.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си