.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли плюшената играчка за удачен подарък за момче?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

48 46,15%
  • Не.

56 53,85%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 54
    Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...

Към момчетата (и моля, без женски да се правят на интересни)

Това е първата ми анкета, която пускам, затова се надявам всичко да стане ок.
    Въпросът ми е е ясен: Момчета, обичате ли плюшени играчки? Въпросът ми е породен от това, че в една друга тема се случи да имаме малък спор с 1-2 момичета за това дали плюшената играчка е подходящ подарък за момче.
    Е, вие сте. Чакам мнения.

Между другото, съжалявам, ако съм се отнесла малко пренебрежително към момичетата, но много се дразня в тема, където пише "За момчетата" да са отговорили повече момичета... Не харесвам този принцип на нежния пол "На всяка манджа - мерудия", макар че си признавам, че и аз понякога проявявам този порок.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Град
    РЮАР

Re: Към момчетата (и моля, без женски да се правят на интере

Вижте сега... не е важно как1в ще е подар1ка, важен е жеста...

Град
    Ще ми се да виждах дали наистина само момчета гласуват "За" или "Против", за да съм напълно наясно дали само моите познати и близки-момчета са по-недоразвити емоционално.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Ако момиче ми я подари,нормано ще реагирам,но ако ми я подари някой приятел хмм нямам идея Гласувам "да"
    we give it all.

Град
    Все пак, лично за себе си бих се радвала тук-там някой да се обоснове защо е гласувал "Да".

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Според мен не е удачен подарък за момче(то и за момиче не винаги е ама айде..) но ако промерно обожава лъвове и му подариш плюшка лъвче може и да се зарадва...

П.П.: Не съм гласувала.

mi az si msile 4e ne e uda4en podaruk..zavisi si ot 4oveka de no vse pak mom4etata ne se kefqt osobeno na plu6kite
    Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Аз пък съм на мнението,че плюшката е готин подарък,но си зависи от момчето-има и такива които не харесват такъв тип играчки
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

wow tva e mnogo obshto... Zavisi kvi sa vi otnosheniqta i kakvo e samoto momche.Naprimer da podarish pliushena igrashka na nqkoi gothic tui sha e basi obidata za nego osven ako ne e pliushen cherep ili neshto ot goticheskiq stil... Ako ste gadjeta za momchetata poprincip nqma znachenie kakyv e podaryka... Pliushena igrashka ili neshto dr... namq znachenie vajnoto e da mu napomnq za tebe. Ako naistina te obicha shte se zaradva i samo na 'obicham te' i celuvka

P.S.glasuvah s DA

ми...и на мен са ми подарявали мече(преди много време) и още си го пазя

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Ми аз например основно съм фенка на плюшките мечета, защото те ми дават най-голям емоционален заряд и ако някой реши да ми подарява нещо такова, то най-добре то да е мечка. Не съм подаряввала такова нещу на момче,но ако го направя ще е по-скоро ,заради шегата, отколкото за нещо друго. Не смятам,че е недопустимо да се подари играчка на момче,но все пак определено не е най-удачно като разопаковаш и да видиш уши на заек или пък костенурка например!!!
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Това обаче жените са изключително племе. Като напишеш, че не им искаш мнението, те се надпреварват да ти го дават.

По темата - естествено, че не. Два пъти са ми подарявали, и двата пъти прашасват в един забравен ъгъл на една забравена стая. Както жените не биха се зарадвали (говорим в общия случай, не ми пускайте тъпото "не ни слагай всички под общ знаменател", че ми писна на оная работа) на огромен меч, хубава футболна топка или бутилка скъпо уиски, така и ние не се кефим на мечета, кукли, разни джунджурийки-бижута и т.н. и т.н.
    Another version of the truth

честно казано предпочитам някакъв парфюм или нещо металко

Мега фен Аватара на babity

Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    Абсолютно вярно!

Цитирай Първоначално написано от babity
    Абсолютно вярно!
    не съм съгласен ... подаръка трябва да е удачен ... по тази логика, какъвто и боклук вземем става за подарък ...

Град
    Германия

Абсолютно вярно!
    Изобщо не съм съгласна Като ще правиш нещо прави го както трябва а не колкото да отбиеш номера. След като си решил да подаряваш постарай се да намериш нещо което ще се хареса иначе какъв е смисъла..

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абсолютно вярно!
    Изобщо не съм съгласна Като ще правиш нещо прави го както трябва а не колкото да отбиеш номера. След като си решил да подаряваш постарай се да намериш нещо което ще се хареса иначе какъв е смисъла..

точно !!! мога да купя 3 чифта чорапа за 1 лев и да ги подаря на приятелката си с която ходя примерно 1 месец ... Как ще се почувства ?

Град
    Германия

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    точно !!! мога да купя 3 чифта чорапа за 1 лев и да ги подаря на приятелката си с която ходя примерно 1 месец ... Как ще се почувства ?
    Упс изпратили сме си коментарите по едно и също време иначе щях просто да кажа че съм съгласна с тебе.Прав си

Супер фен
    Град
    От София на 20 години
    Ако момчето е свестно ще го оцени като жест...важен е жеста запомни това..няма значение какво колко е голямо или за колко пари е едно нещо..важен е жеста и начина както и повода (че дори и без повод) чрез който е предоставено на човека..
    Да , удачен подарък е ! Аз харесвам мечки

Голям фен
    Град
    Somewhere there...in nowhere
    Аз мисля, че не.. На момиче по може да се подари играчка ама на момче... нещо не се връзва..

Голям фен Аватара на CucAgMuH
    Град
    Архангелск, Русия
    Мен са ми подарявали плюшен розов заек. Като се замисля, това ми е единственият подарък за последните 5-6 години... Носех си го с мен навсякъде. Отивам на работа, седям пред блесналите десетина екрана и си го забучвам между тях. Ходех си и на кафе с него. Къпахме се заедно с този плюшен заек(почна да си губи цвета и затова вече не го правя ). Де факто това беше най-добрият ми приятел след като се разделихме с голямата ми "любов". Сега на този плюшен заек съм му отделил една цяла стая в апартамента ми - само леглото и той

Така че... дайте ми плюшки на мен няма да станат зян

ПС. Преди месец си се разхождам аз с една мацка... и тя ме завлича в магазин за плюшени играчки. Гледам аз - на един рафт си седи самотно плюшено мече, на което видимо ръцете не са му съразмерни(после се оказа че и краката не са), едното му ухо стръчи, другото е клепнало... все едно беше преживяло двете световни войни наведнъж... Ами - купих си го. Стана ми едно жално за него... сега понякога си го нося закачено за чантата на лаптопа ми...
    Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.

My evul side ish powered by nostalgia... hush!

Повече от фен Аватара на ludo_momiche
    Град
    Бургас
    Долу-горе схващам,ама от другата страна сори,че не мога да се задълбоча в сантименталната ти история. Как се е стигнало до там,че една плюшена играчка да е най-добрия ти приятел? Надявам се този коментар да съдържа поне малко ирония....
    Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!

Момче съм, ако момичето значи нещо за мен, тая играчка просто ще ми е като сувенир който ще ми напомня за нея, не е неподходящо... но ако група приятели ми подарят мечо пух държащ буркан мед ще си помисля, че се ебават с мене Не е неподходящ, по скоро крайно зависим от случая и човека подарък

Мега фен Аватара на babity

Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Абсолютно вярно!
    Еми аз го казвам, защото не съм материалист. Като знам колко са сантиментални момчетата и само броят дните до важната дата... смятай. То и аз даже забравям, к'во остава за него... Така че и 3 чорапа да ми подари пак ще се радвам, че се е сетил и ме е уважил!

Мега фен Аватара на VinDiesel
    Град
    Плевен квартал Оринч Каунти
    Не

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си