- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Към момчетата (и моля, без женски да се правят на интересни)
Ако ще са чорапи поне да са розови или със СпонджбобПървоначално написано от babity
![]()
Мисълта ми е че каквото и да подари важно е да знам че е помислил за МЕН като го е купувал и ми е взел точно това защото е сметнал че ще се хареса на МЕН... Бившия ми приятел примерно за всеки празник ми подаряваше червени рози. Е хубаво първия път мн се зарадвах и след това по заобиколен начин му казах че не харесвам червени рози. Втория път пак прекрасен букет ЧЕРВЕНИ рози. Пак обясних че не ми допадат но той за 2 години и половина не се научи че не ми харесват и всеки път се дразнех защото ми ставаше ясно че ми подарява букета само за да отбие номера а не за да ме зарадва![]()
Лоша и дълга поредица от правилни за дългосроното и неправилни за краткосрочното ми съществуване такова решенияПървоначално написано от ludo_momiche
Даже се получава като дълъг и скучен оффтопик...
Бях решил че ситуацията в която се намирам е крайно неблагоприятна за мен и е време да започна на чисто. Един хубав есенен ден обявих на родителите си че заминавам - не съм много сигурен къде и за колко. Дори не си спомням за къде бях тръгнал да пътувам... органите на реда вежливо ме събудиха на гара Бургас. Слязох, огледах се. Вдигнах рамене, запалих си цигара и си казах: "Където - там... все едно". Намерих си скапана квартира, няк`ва работа. След няколко дена ми беше съобщено че са започнати дела срещу мен за възвръщане на имуществото, което ми е било дадено от родителите ми. Бях лишен от наследство. И от правото да напускам страната. Пак вдигнах рамене. Запалих си още една цигара по този повод.
Междувременно се запознах с "голямата любов"Да, ама видиш ли, нейното гадже не може да е работник... Окей, т`ва да е проблема. Напуснах си старата работа(така и не съм сигурен какво правихме там точно
освен че обеснявахме колко ни е тежко и искаме да се прибираме вече, че не се издържа...) Отивам аз да кандидатствам за "системен администратор"
. Шефа вика: "Каква квалификация имаш?" пък аз му отговарям: "Квали-какво?!?". Поогледа ме малко острани и каза: "Стаааш. За пробен период, меееен. Адското лице...гх гх гх гх"(гх гх гх - това му е смеха...
). После се оказа че съм най-компетентния кадър наоколо, така че бързо се издигнах с йерархията... Мацката доволна - и аз доволен. Обаче тя иска да ходи по ресторанти. От онези скъпите. Лошо. Аз съм прост системен админ, няма пари... Тук изскачам с логичното: "Ще работим двойно, ще получаваме двойно." Проблема беше решен. Бачках по 16-20 часа дневно, без съботи и недели. Понякога сливах дните. Понякога колегите ме покриваха за да излизам с "любовта"(благодарим за което). Логично, парите отново започнаха да не стигат по едно време. Обаче батко ти сисадмина е отворено копеле. Започнах да работя като за трима(общо работата се извършваше от около 10-12 човека). Аз бачках на две смени, извършвайки работата на трима. Идилията беше пълна. Получих си статуетката "Sys of the year"(сисадмин на годината).
![]()
Междувременно бяха минали около 8-9 месеца от заминаването ми в които не се бях чувал с родителите си или си приятелите си. Липса на време и желание. Обадиха ми се(родителите ми) че баба ми била много зле, и лекарите вече я били отписали. Ако съм имал възможност - да се прибера зашото тя питала за мен - къде съм... кофти тръп. Лепнах да се прибирам. Горката жена е починала половин час преди да пристигна в града... Изправила се в леглото, питала: "Къде е Ники...", те и казали че пристигам след малко, да си почива... тя легнала и дотам...
Говорих с родителите си тогава... бях напълно реабилитиран - наследство, каквото имах преди пак ми беше върнато... запорите върху банковите ми сметки паднаха. Върнах се в Бургас единствено заради "любовта". Работех само на една смяна - заради доброто старо време. Просто ми харесваше да стоим с колегите и да обсъждаме кои от нас може по-бързо д напише скрипт за еди какво си, после да извъртим темата че със скрипт не става хубаво, ама виж - ако минем на фортран ще е перфектно... или нещо от сорта. След около месец и половина два напуснах изцяло, по настояване на "любовта" ми...Дойде лято. А там е Бургас(ffs). Тя искала да работи на морето(оу май факин` год). Предложих и да си изчисли какви пари ще изкара за цялото лято, да и ги дам двойно и вместо да роаботи да си обикаляме из България на почивка - където си поиска. Отказа подари ми плюшеният заек... да съм си го гушкал докато нея я нямало. Отиде да си работи на морето... Когато отивах при нея пискаше че съм и пречел да работи(омг, аз просто си стоях в един ъгъл там скатан и си я гледах). Айе, алрайт... Помоли ме ако може да не я притеснявам докато работи, защото щели да я уволнят... Обеща че ще ми се обади когато можем да се видим. Накара ме да обещая че ще съм търпелив и ще я чакам. Аз не обичам да обещавам(кажа ли нещо - значи възнамерявам да го направя... обещаването е идиотски акт да подчертаеш това), обаче го направих.
Стоях и я чаках. Един месец. Беше в пъти по-зле отколкото когато работех за трима. После не издържах и й звъннах. Вдигна ми скандал...(била на работа, аз как съм можел). Седнах си на задника. Изкарах още месец, месец и половина. Реших пак да й звънна. Грешка, дююд, този номер не съществува. Реших да я потърся. Отново грешка дююд, тя вече не живее там. Реших да потърся по ЕГН... Грешка дююд, това ЕГН е на момиче което е умряло преди около 10 години. Какво доказателство имам за съществуването й ли? Розов плюшен заек.
Къде ти отидоха приятелите, дююд? Няма ги, останаха в родният град. Нямаш ли нови приятели в Бургас, дююд? Нямах време от "любов". Що сега не си намериш приятели, дююд? Пътувам прекалено често, пак нямам време.
ПС. Съжелявам за дългото идиостко обяснение, но сега поне не изглеждам странно че си имам плюшка за най-добър приятел и си спя заедно с него![]()
ППС. Да, подарявайте плюшки на момчетата, ако сметните че ще го оценят...(и ще си го гушкат докаот ви няма)![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Щом е от сърце няма значение какъв е подаръка...
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
Ами..CucAgMuH,благодаря за този дълъг и обстоятелствен отговр ,но честно казано друг път ще го дочета.![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Всъщност сега като хвърлих още няколко погледа ми се струва по-нормално. Не знаех за уникалната сила на плюшките, явно добре въздействат на хората ...и на мен са ми помагали,но вече естествено не съм привързана толкова към подобни неща.![]()
да![]()
ако някой/я ми подари плюшена играчка ще и/му се изсмея...
не, естествено.
хъхъ..
Плюшена играчка(особено мече) е мн романтичен и сладък подарък. Направо не разбирам как някои момчета не им харесва да им подаряват плюшени играчки.![]()
Първоначално написано от CucAgMuH
![]()
![]()
![]()
Това е много кофти ... Много ме е яд... Когато видя такива хора като тебе, които толкова много да се жертват и да датат, а накрая нищо да не получат... Ето това е скапания несправедлив живот... Че трябва да си гаден за да успяваш ли!? ... Че добрите печелят само в приказките... Нека по нататък ти провърви... Много ме трогна историята ти , честно !
+1Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Първоначално написано от CucAgMuH
Една много красива, макар и тъжна история... Докато четях, най-много ме стопли фактът, че нито за миг не каза "прецаках се!" и не започна да се самосъжаляваш.![]()
Изводът от целия този разказ? То ти го каза: Подарявайте плюшени играчки на близките си, независимо дали са от мъжки, или женски пол, ако знаете, че този жест би означавал много за тях! А и каквото и да си говорим, трябва да си истински емоционален задръстеняк, ако не се трогнеш от една миловидна плюшка, връчена като подарък, особено ако има симпатично послание на нея.![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Eee,ама и аз чак се трогнах наистина, успяхте да ме убедите,че може и да е подходяща за подарък подобна играчица.,..
![]()
Стига да знаеш, че значи нещо за човека, на когото я подаряваш, все пак.Първоначално написано от ludo_momiche
![]()
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
И още нещо искам да кажа , не съвсем по темата...Повече обещавам няма да ви досаждам в тая анкетка, че сигурно бая хора съм подразнила,щото нали е само за момчета...Ма аз като обикновено момиче все ми е най-интересно забраненото...сори пак...
ОБИЧАЙТЕ ПЛЮШКИТЕ,БЕ ХОРА!!!![]()
на всички момчешки рожденни дни или така наречените лични празници никога не съм подарявала плюшена играчка,поради простата причина,че не би я харесал...
Страх ме е от себе си ,
когато загубя мечтите си.
saglasna s1mПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
Ако гаджето ти не е някоя материална кучка, ще оцени жеста и няма да я интересува какво и подаряваш..
И така, тук се убедих, че плюшената играчка може и да е хубав подарък за момче. Но явно номерът е момчето да я оцени както трябва...
Вчера попитах хипотетично би ли се зарадвал на плюшка, ако му подаря такава, и той отговори, че стига да е символично, би я приел като подарък - все пак "всяко нещо от мен е ценно" според него. Но той като цяло отхвърли перспективата, когато сме разделени през лятото например, тоест когато аз съм на село, тази играчка да му напомня за мен или случайно да си я прегърне, когато се почувства самотен и ако случайно взема да му липсвам...
Явно наистина съм попаднала на емоционално неразвит човек.До едно време можех да го оправдая с това, че е метъл, а те не харесват чак толкова "мили" неща, но след като един мой близък приятел, почитател на същата музика, заяви, че обожава плюшките, открих, че не е до това каква музика слушаш, а дали си отворен към чувствата и емоциите си...
Първоначално написано от Neon Black
Oooooo, само ги дай тука !!!![]()
![]()
Особено уискито
.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Лично аз не си падам по такива играчки.Все пак надали гаджето ти е 3 клас![]()
Плюшена играчка и момче ли ?![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Определено НЕ![]()
![]()
![]()
Как въобще ви идват такива мисли на акъла....
Всичко друго,но не и плюшена играчка (В това число не споменавам гейовете и подобни...)
Виждам, че повечето от изказалите се момчета са против плюшените играчки като подарък... В същото време анкетата върви наравно "За" и "Против", така че ми се иска и момчетата, които гласуват "За" да се изказват, защото иначе не ми се връзва.А като се има предвид, че доста момичета се изказаха в темата, след като темата е предназначена за момчета, достоверността започва да ме съмнява.
![]()
Не е подходящо!Аз не обичам плюшени играчки,бих се зарадвал на всичко останало,просто плюшена играчка е тъпо за момче,кво да я прави,да спи с нея ли?Достатъчно голям съм...
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес