.

Виж резултатите на анкетата: Смятате ли плюшената играчка за удачен подарък за момче?

Гласували
104. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Да.

48 46,15%
  • Не.

56 53,85%
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 54 от общо 54
    Не лигаво е. Въпреки че от чисто уважение или там каквато причина има ще се престори че му харесва...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Виждам, че повечето от изказалите се момчета са против плюшените играчки като подарък... В същото време анкетата върви наравно "За" и "Против", така че ми се иска и момчетата, които гласуват "За" да се изказват, защото иначе не ми се връзва. А като се има предвид, че доста момичета се изказаха в темата, след като темата е предназначена за момчета, достоверността започва да ме съмнява.
    Може би трябваше да кажеш да не гласуват в анкетата момичетата които все пак искат да се изкажат по темата. Предполагам че почти всички момичета които имат пост в темата са гласували което според мен не е правилно Ок не можеш на никой да забраниш да си изкаже мнението но анкетата е по-важна за теб в случая и е неприятно като гласуват хора за които не е предназначена.

qq stiga gluposti. absolutno nepodhodq6to e, 6te sedi v ediniq krai i nqma da bude dokosnata otnovo. az sled poredniq ligav podarak ot moita i ve4e ne se i prestruvam a napravo i kazvam 4e ne mi haresvat...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Цитирай Първоначално написано от slun4ice
    Цитирай Първоначално написано от MoOnLiGhT_ShAdOw
    Виждам, че повечето от изказалите се момчета са против плюшените играчки като подарък... В същото време анкетата върви наравно "За" и "Против", така че ми се иска и момчетата, които гласуват "За" да се изказват, защото иначе не ми се връзва. А като се има предвид, че доста момичета се изказаха в темата, след като темата е предназначена за момчета, достоверността започва да ме съмнява.
    Може би трябваше да кажеш да не гласуват в анкетата момичетата които все пак искат да се изкажат по темата. Предполагам че почти всички момичета които имат пост в темата са гласували което според мен не е правилно Ок не можеш на никой да забраниш да си изкаже мнението но анкетата е по-важна за теб в случая и е неприятно като гласуват хора за които не е предназначена.

Хайде, ще се наложи да живея с факта, че е заложено в природата на жените да са на принципа "на всяка манджа - мерудия".
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си