.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 65

Възможна ли е люБов от разстояние?

Здравейте на всички!
    Искам да ви попитам, според вас възможна ли е любов от разстояние .. в смисъл такъв, двамата сте от различни градове примерно и се виждате рядко .. обаче пък постоянно сте на телефоните и си пишете и всякви такива .. и все пак .. Може ли двама човека да се обичат от разстояние и съществува ли такава връзка изобщо или тая връзка не може да се нарече ЛЮБОВ ?

мерси за отделеното време,
    поздрави от мен :P
    Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!

Повече от фен Аватара на suantito
    Да със модем.

Ако има някой от търново да пише
    Impuls.bg

Град
    somewhere over the rainbow
    Мии...не знам.Зависи много от и разстоянието,и от хората,и от чувствата.

Ами моето мнение за съжаление е твурдо НЕ , защото колкото и да си говорите и дори да се виждате и т.н. не сте заедно и ... някак моето мислене е такова , че няма да стане ... но не съм без грешна мога и да не съм права
    What if I lead the way
    What if I make mistakes
    What if I change the world
    What if I take the blame...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    не може
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    при мама
    Според мен да.
    Примерно сестра ми ходи с едно момче от почти вече година.Виждат се събота и неделя и са си супер заедно.
    А и в мн връзки вече няма тръпка,поради това,че си писват.
    ;]

Мега фен Аватара на iiirish
    растоянието убива любовта. дори нея да я има, то двама души разделени ли са, огънят малко по малко изтлява. в началото всичко ще е ок, всичко ще е розово, но с течение на времето ще започнат да се пораждат недоразумения, съмнения, недоверие... и всичко това убива чувствата, дори и тях да ги има

Град
    В АдА
    Зависи колко е растоянието

mnogo pu zadavana temata za tova 6te otgovorq prosti4ko ... da!....pone spored men

Супер фен
    Град
    Венера
    Имам познати, който имат такива връзки, като не става дума за различни градове, а за различни държави, а за една от двойките дори за различни континенти ( е те се разделиха де НО! Едва следкато той се върна в България )
    Та.. Трябва да ти кажа, че не са 24/7 на телефоните и си оцеляват над година вече

Но... не става дума за въпрос на принципност, ами за сила, характери и такива неща.
    Това,ч е моите познати са издържали не значи, че и вие ще успеете, нито пък значи, че ще се разделите ... Индивидуална работа...

П.С. Тези дето се разделиха... Изкараха 2 години заедно в същност

Супер фен Аватара на kPuCkA
    Град
    Варна
    Еми аз пробвах и издържах 3 месеца,много е трудно наистина,а и зависи изцяло от хората и до каква степен си имат доверие.

Цитирай Първоначално написано от anito.sl
    растоянието убива любовта. дори нея да я има, то двама души разделени ли са, огънят малко по малко изтлява. в началото всичко ще е ок, всичко ще е розово, но с течение на времето ще започнат да се пораждат недоразумения, съмнения, недоверие... и всичко това убива чувствата, дори и тях да ги има
    Napalno vqrno.Hodih taka s edno mom4e ot drug grad 11 meseca..vijdahme se 1-2 pyti na sedmica..Sled vreme prosto vsi4ko koeto be6e otna4alo ve4e go nqma6e..(i mejdu drugoto sajelqvam mn za tiq propilqni meseci )
    ObIcHaM nApUk Na TeZi , KoItO m3 mRaZqT[!] JiVeQ nApUk Na TeZi , KoItO gRoB mI kOpAqT[!] ZaBaVlQvAm Se NaPuK nA tEzI , kOiTo IsKaT dA sUm NeShTaStNa[!]

Град
    Пловдив
    na 150 kilometra sme vijdame se prez 1 sedmica i po vreme na vakanciite sme zaedno.. imame si palno doverie pishem si vsqka ve4er obajdame si se po 10 pati na den i ve4e sme godina i polovina zaedno...vsi4ko zavisi ot 4oveka s koito si ... reshete si sami dali moje da ima vrazka ot raztoqnie ili ne ..

Град
    РЮАР
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    не може
    мхм... к'ва любов е т'ва.... да не усещаш човека до себе си... да не се буди сутрин до теб... да не те целува... да не те прегр1ща... аааа та това не е любов..
    Само се води няк1в вид вр1зка...в1здушна...

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от gPa3HuTeJl
    не може
    мхм... к'ва любов е т'ва.... да не усещаш човека до себе си... да не се буди сутрин до теб... да не те целува... да не те прегр1ща... аааа та това не е любов..
    wireless
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Мега фен Аватара на babity
    дори и да е така, аз съм крайно НЕсъгласна с мнението ти, нищо не пречи да си изкараш колкото остискаш с въпросният човек. хем ще си изживееш любовта, хем пък ако не се получи, то ще си го видяла на свой гръб вместо да слушаш някой си в някакъв си форум...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    не може
    Ей, недейте така Възможно е, въпреки че болката е по-голяма просто, защото човека който обичаш е далече от тебе.

Животът е адът описан в Библията!

аз мисля 4е може

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    зависи от лсучая ...но в повечето варианти не се получават раутите !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Мега фен Аватара на babity
    не може
    даааа... а ако мисли, че като сме съседи и живее отсреща (примерно) ще се буди до мен, то тогава тряа да е ебати ентусиаста!

Град
    Boulevard of broken dreams
    Абе зависи от разстоянието ако е 500 километра ще се виждате 1 път в месеца сигурно..а и зависи и от хората дали си имат доверие ,но е много трудно просто ако разстоянието не е достатъчно малко,че да се виждате често е много гадно или поне според мен поне...
    I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...

Супер фен Аватара на Sarabi
    Не.
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

точно е така. Много е шибано наистина

Зависи колко ще е разстоянието
    Vladoka rulzzz

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си