- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Възможна ли е люБов от разстояние?
Здравейте на всички!
Искам да ви попитам, според вас възможна ли е любов от разстояние .. в смисъл такъв, двамата сте от различни градове примерно и се виждате рядко .. обаче пък постоянно сте на телефоните и си пишете и всякви такива .. и все пак .. Може ли двама човека да се обичат от разстояние и съществува ли такава връзка изобщо или тая връзка не може да се нарече ЛЮБОВ ?![]()
мерси за отделеното време,
поздрави от мен :P
Можеш да кажеш на света, че се прибирам.. обратно там където принадлежа! И знам, че царството ми ме очаква и е простило моите грешки!
Да със модем.
Мии...не знам.Зависи много от и разстоянието,и от хората,и от чувствата.
Ами моето мнение за съжаление е твурдо НЕ , защото колкото и да си говорите и дори да се виждате и т.н. не сте заедно и ... някак моето мислене е такова , че няма да стане ... но не съм без грешна мога и да не съм права
![]()
What if I lead the way
What if I make mistakes
What if I change the world
What if I take the blame...
не може
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Според мен да.
Примерно сестра ми ходи с едно момче от почти вече година.Виждат се събота и неделя и са си супер заедно.
А и в мн връзки вече няма тръпка,поради това,че си писват.
;]
растоянието убива любовта. дори нея да я има, то двама души разделени ли са, огънят малко по малко изтлява. в началото всичко ще е ок, всичко ще е розово, но с течение на времето ще започнат да се пораждат недоразумения, съмнения, недоверие... и всичко това убива чувствата, дори и тях да ги има
mnogo pu zadavana temata za tova 6te otgovorq prosti4ko ... da!....pone spored men
Имам познати, който имат такива връзки, като не става дума за различни градове, а за различни държави, а за една от двойките дори за различни континенти ( е те се разделиха де![]()
![]()
![]()
НО! Едва следкато той се върна в България
)
Та.. Трябва да ти кажа, че не са 24/7 на телефоните и си оцеляват над година вече
Но... не става дума за въпрос на принципност, ами за сила, характери и такива неща.
Това,ч е моите познати са издържали не значи, че и вие ще успеете, нито пък значи, че ще се разделите ... Индивидуална работа...
П.С. Тези дето се разделиха... Изкараха 2 години заедно в същност![]()
Еми аз пробвах и издържах 3 месеца,много е трудно наистина,а и зависи изцяло от хората и до каква степен си имат доверие.
Napalno vqrno.Hodih taka s edno mom4e ot drug grad 11 meseca..vijdahme se 1-2 pyti na sedmica..Sled vreme prosto vsi4ko koeto be6e otna4alo ve4e go nqma6e..(i mejdu drugoto sajelqvam mn za tiq propilqni meseciПървоначално написано от anito.sl
)
na 150 kilometra sme vijdame se prez 1 sedmica i po vreme na vakanciite sme zaedno.. imame si palno doverie pishem si vsqka ve4er obajdame si se po 10 pati na den i ve4e sme godina i polovina zaedno...vsi4ko zavisi ot 4oveka s koito si ... reshete si sami dali moje da ima vrazka ot raztoqnie ili ne ..
мхм... к'ва любов е т'ва.... да не усещаш човека до себе си... да не се буди сутрин до теб... да не те целува... да не те прегр1ща... аааа та това не е любов..Първоначално написано от tuzaro
Само се води няк1в вид вр1зка...в1здушна...![]()
wirelessПървоначално написано от gPa3HuTeJl
![]()
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
дори и да е така, аз съм крайно НЕсъгласна с мнението ти, нищо не пречи да си изкараш колкото остискаш с въпросният човек. хем ще си изживееш любовта, хем пък ако не се получи, то ще си го видяла на свой гръб вместо да слушаш някой си в някакъв си форум...Първоначално написано от anito.sl
Ей, недейте такаПървоначално написано от gPa3HuTeJl
Възможно е, въпреки че болката е по-голяма просто, защото човека който обичаш е далече от тебе.
Животът е адът описан в Библията!
аз мисля 4е може
зависи от лсучая ...но в повечето варианти не се получават раутите !
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
даааа... а ако мисли, че като сме съседи и живее отсреща (примерно) ще се буди до мен, то тогава тряа да е ебати ентусиаста!Първоначално написано от gPa3HuTeJl
Абе зависи от разстоянието ако е 500 километра ще се виждате 1 път в месеца сигурно..а и зависи и от хората дали си имат доверие ,но е много трудно просто ако разстоянието не е достатъчно малко,че да се виждате често е много гадно или поне според мен поне...![]()
I've learned that no matter how much I care, some people just don't care back. I've learned that your life can be changed in a matter of hours by people who don't even know you...
Не.
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
vazmojna e spored men