.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на XaMcTePKa

2 въпроса за Photoshop - малко помощ

С Photoshop 6.0 съм (компа ми е е слаб) та единия ми въпрос е защо от филтрите в менюто липсва Liquify, а др-то е защо не мога да пиша на български там а излиза на "маимуница".Е айде помагайте ако можете, мерси предварително

ПС : сори за тъпите въпроси, но съм начинаеща
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Има една река на мечтите...

Тишина,тишина,тишина...

На български може да се пише само със някой от шрифтовете и обикновено са най - тъпите ,тези дето ги има и в Word.Може да си свалиш отнякъде различни,но пак трябва да се пробват един по един за да разбереш с кой може да се пише на бг

мерси а нещо друго забравих липсват много от Custom Shape Tools трябва да ги смъкна от някъде или.....?
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Тишина,тишина,тишина...

мисла че трябва да си дръпнеш фотошоп 7 (поне) въпреки почти всички уроци са с cs2 но 7 е пак по добре от 6 ......

За custom shapes, трябва да влезеш в меню edit след това в preset manager,след което от падащото меню избираш custom shapes,появяват ти се тези който ги имаш,ако имаш нови свалени натискаш на load посочваш кои да вмъкнеш след което натискаш на save set и готово.В zamunda.net има много и различни,от там можеш да си свалиш

Цитирай Първоначално написано от Frupy_Boy
    мисла че трябва да си дръпнеш фотошоп 7 (поне) въпреки почти всички уроци са с cs2 но 7 е пак по добре от 6 ......
    Деветата версия на photoshop CS2 е най-добра ,дръпни си я и няма да имаш никакви проблеми нито с филтри ... нито с image rady

...to be or not to be ..

Голям фен Аватара на lmao
    еми не съм работил с 6-цата, но явно там липсва Liquify
    @MaLkaBira photoshop9=photoshop CS 2, че неразбрах какво значи девета версия на cs2

Шестицата е слаба работа, сревна - нормално е да липсват филтри и шейпове, че и други неща - нали затова излизат нови версии.
    Memento moriendum esse!

Не пуснах темата за да обсъждате коя версия е по-добра, а за малко помощ.samonervi мерси
    Там някъде ...

Далеч под звездите ...

Тишина,тишина,тишина...

Цитирай Първоначално написано от lmao
    еми не съм работил с 6-цата, но явно там липсва Liquify
    @MaLkaBira photoshop9=photoshop CS 2, че неразбрах какво значи девета версия на cs2
    Така,значи аз говорих за photoshop CS 2 , 9 версия !
    Тва е има всичко в нея ,ако искате ви давам линк ,обяснявам ви горе доле как да я инсталирате и вие ми благодарите ,след това всички са доволни
    A da ... i smotano-f ако не смениш версията няма как да си решиш проблема,или пък с течение на времето ще изникне друг

...to be or not to be ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си