- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- не разбирам
az zna4i skoro se razdelih s pr mi koito mn obi4ah no kakto i da e ...v impuls se zapoznah s edno mom4e kolkoto men i sega si pi6em po skaipa toi me tarsi i puska nqkvi zaka4ki i zaribqvki i az zapo4vam da go haresvam no toi e tip svqlq4 za6toto vidqh 4e i na drugi tai pi6e v impulsa i skoro kato si pisahme v skaipa mi pi6e 4e jena mu bila do nego /na 17sme/i tva nqkaksi izgubih nadejdi pak ot dr strana se toi me tarsi i nz kvo da pravq q me posavetvaite ne6ty
Ami zavisi ti kakvo iska6-ako iska6 neshto seriozno s nego se otkaji,shoto ako e tip svalq4 dori da ostavi zaradi teb segashnata si jena spored men pri sledvashtata sladurana koqto vidi v impulse shte ostavi i teb.Tva e ako mn go haresvash i iska6 neshto seriozno.A ako ne e taka si se zaribqvaite moje da se polu4i neshto-samo ne hlatvai i ne vazlagai nadejdi!tva e moq savet![]()
Толкова те търсих,че земятя заприлича цялята на теб,толкова те исках,че нарекох с името ти всяка моя вещ.
Ми кво да ти кажа,има ги много такива- "тип сваляч".Според мен не се връзвай на такъв,защото кой знае с колко още като теб си пише. Може би вмомента будиш любопитството му,но скоро ще отмине и ще станеш "една от многото" в списъка му. в крайна сметка както ти решиш и успех в решението!!!
![]()
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
Ами няма да е лошо, като за начало, да не си правиш илюзии...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
не влагай големи надежди...
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
Mi v toq slu4ei ti si si vinovna4e si mo si se varzala na vadicata
..otkaji se ot nego i tolkova![]()
НЕ възлагай надежди, по-добре не се занимавай изобщо!
+1Първоначално написано от ludo_momiche
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
se po takiva si padam''tip svalq4i'' pi4ove sladuri lo6i mom4eta offffffffffa drugite mi sa nqkvi sku4ni
![]()
razbiram te mn dobre az syshto i mojebi tova trqbva da promenim 6tot to4no zaradi takiva maje stradame tolkova mnПървоначално написано от lofff1991.f
![]()
http://prize.bg/slynchic3 :P vlezte
www.slynchic3.aha.bg
Lovesick No longer, 'cause now I'm over you
Lovesick I'm stronger and it feels so good
Lovesick No longer, so what you gonna do?
Lovesick Understand, it's a fact
I'm not lovesick
Абе,май това ние проблема на жените,все си падаме по неподходящи и сякаш ,колкото повече ни е забранено и знаем че не трябва да е така ,толкова повече хлътваме.Ми късмет,дано и по-свястните момчета те заинтригуват някой ден!
Успех!!!
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
sq razbrah 4 esi ima i pr ot 1mesec i mi stasyper krivo![]()
![]()
;( hah o4akvai neo4akvanoto kaza sa6to 4e 6te q razkaara 6tot mu ppisnalo donqkade i kato si ima pr mu otkazvali za kafe dr donqkade e dobre
no pak i kaza 4e ne iska ser vraska 6tot posle bila trydna razdqlata........