- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Привет
здравейте хора
първият пост в този форум....![]()
Исках от доста време да споделя нещо, което ме мъчи....
преди около една година в у-ще дойде едно момиче. запознахме се с нея, сприятелихме се, но всичко в рамките на нормалното. след около месец-два разбрах, че ме харесва. но аз не направих нищо - не ми се занимаваше или нещо от сорта. отидохме на един лагер и там в дискотеката се целунахме за първи път. и от тогава тръгнахме...всичко беше супер. аз адски много се привързах към нея. въпреки, че тя е малко по-затоврена(не е няква ку*ветина, а адски умно и възпитано момиче), аз адски добре се разбирах с нея.
след месец и нещо, я видях на двора с приятелки и нещо ми стана.....написах й бележка, че ако иска да ходи с мен, трябва да прекарва повечко време с мен.....мда....адски тъпо е. знам го. знам е, че е безмислено да съжалявам за глупостта ми. след няколко седмици ми каза, че иска да скъса с мен, защото вече не изпитва същите чувства, ще ходи в чужбина през лятото и че й мн натоваварено заради изпитите(след 7ми клас)
аз естествено бях много разтроен. имам навика да се привързвам и свиквам с нещата около мен. на следващата седмица си извадих капачката и ми се наложи да вляза в болница на легло и....всичко ми се струпа наведнъж. мисля, че оттогава съм в нещо като депресия. мога да бъда достатъчно обективен за това, че възрастта ми също е от значение( хормони и т.н), но оттогава(т.е юни месец) до сега не съм погледнал нито едно момиче, просто постоянно мисля за нея. тя не е супер яка мацка (руси коси, дълги крака и останалите тъпизми). естествено след време пробвах да осъществя няква връзка с нея(телефон, скайп), но самата тя каза, че няма смисъл. отскоро вече си пишем по-често, но се опитвам да не разваля и останалото ни приятелство(свестно момиче е)
мислил съм дали не е заради мен - дали не съм грозен или нещо от сорта(знаете кви неща минават през главата на човек), но смятам, че нещата не стоят така...
знам, че всичката дандания е глупава и че постъпките ми са тъпи(да се затворя в себе си и т.н), но кво да се прави...за първи път изпитвам такива чувства към някого
поне малко ме успокои тва че уча повечко в добро у-ще и имам свестни приятели около мен. и те ме виждат, че нещо не е както трябва. и рани по ръцете нещо почнаха да се появяват(не съм емо!), но ....кво да се прави
извенете ме за дългия и безмислен пост.
знаете, че споделената болка е повоин болка
лека вечер на всички
Извинявай,но намирам за тъпо да пишеш нещо,което сигурно е сред най-важните ти преживявания в живота и да казваш,че е тъпо.Можеш много да научиш от това, което си преживял.Горе главата,времето е истинският лек.Аз имах подобна история,но дори не тръгнах с момичето.Беше ме харесало,бях адски тъпанар и си пропилях шансовете.Не,не съм бил груб и нетактичен с нея.Точно другата досадна крайност.Накрая ме отразя като й предложих.Не бях поглеждал момичета 4 месеца.След това го подкарах лекичко и вече (около година след случилото се) сме приятели и изобщо няма и следа от депресията.Има си го пак влечението по момичета.Направих си много важни изводи и провалът беше за мен много ценен опит,който получих.Не съжалявай за това,което си направил и те чакат много слънчеви и усмихнати дни.
Пожелавам ти и аз лека вечер и по-стабилни връзки![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
мерси за съветите, пич
иначе аз естествено, че си направих изводи и научих доста дори от тая кофти история.
въпреки настроението ми аз си се усещах, че е тъпо да се депресирам и да съм в такова настроение за толкова дълго време....аз си се знам, че се привързвам към нещата около мен може би именно това е проблемът
и все пак всеки се учи от грешките си
Много тъжна история,но иначе ме впечатли с разсъжденията си. Рядко се срещат момчета,които да имат толкова добро мнение за момичето,след като са зарязани от нея. Може би трябв ада пробваш пак.
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ами първичното в мен иска на момента да й се обадя и да си уредим нещо кат среща и да се опитам пак да се съберем, но като се замисля - кво ще стане дори и ако се съберем - ще ходим 2-3-4 месеца и пак ще скъсаме и аз пак старата песен на нов глас![]()
ама с тия "разсъждения" най-много на изкарам 6 на класното по БЕЛ![]()