- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Черни точки по ....
Как да ги махна такива, които са на бузитее![]()
Те се махат по трудно.Най-добре след баня си я махни..Аз правя така слагам си езика от вътрешната страна там където ми е черната точка и то изпъква и става твърдо (незнам дали ме разбра) и стискам както при другите черни точки
...
Отиди на козметик там ще ти ги изчистят перфектно!!!
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
+1Първоначално написано от Cool_Bitch
+2Първоначално написано от enola
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
пф тръгвам те са точно две ще си давам парите за козметик
козметика прави същото каквото и ти ще направиш.,.не виждам смисъл да се ходи на козметик..аз лично не бих отишла, бих си ги изтискала и после си сложи спирт да се махнат микробите
...
сложи вода в тенжера на котлона остави я да заври след това вземи една карпа сложи си лицето над тенжерата и се покрии с кърпата стои максимално така за да могат да ти се отворят порите разбира се не толкова че да се удушиш след това сложи 2 мокри карпички на показалците или палците на двете ти ръце и ги стисни!Първоначално написано от --ФуКлиЧка--
Изглежда сложно ама това е по добре за кожата отколкото да и сложиш спирт!така правят в козметичните салони с тази разлика че пускат пара със билки а не само с вода
![]()
moninka
МнениеПуснато на: Пон Май 12, 2008 12:40 am Заглавие: Re: Черни точки по ....
--ФуКлиЧка-- написа:
Как да ги махна такива, които са на бузитее Confused
сложи вода в тенжера на котлона остави я да заври след това вземи една карпа сложи си лицето над тенжерата и се покрии с кърпата стои максимално така за да могат да ти се отворят порите разбира се не толкова че да се удушиш след това сложи 2 мокри карпички на показалците или палците на двете ти ръце и ги стисни! Smile Изглежда сложно ама това е по добре за кожата отколкото да и сложиш спирт!така правят в козметичните салони с тази разлика че пускат пара със билки а не само с вода Smile
ако не става така, вземи малко дребна шкурка от железарския и почвай да търкаш![]()
![]()
![]()
![]()
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....