- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Яка прическа ...
В момента съм се направила с преса обаче съвсем леко колкото да се поизправи и да стръчи малко.Та някой да ми даде някаква идея за прическа за дискотека довечера ! Плс пишете :P![]()
eto dyljinata na kosata mi i se obli4am po-elegantno
http://prikachi.com/files/168357y.jpg
Първо много си сладка браво
А за прическата - начупи си косата с пяна,топирай се (ама така повечкода си по-рошавичка
но ест. не прекалено!!!),от челото назад си направи на рибе-кост няколко плитчици до едно място (да стои като диадема ако ме разбираш де) Абе има много идеи зависи ти как се харесваш
![]()
П.П. Най-добре бягай при някой фризьор кажи,че искаш нещо по-диво като за диско и готово![]()
ОК отивам на фризьор![]()
Не се видиш от тея цаки, ма!Първоначално написано от enola
horata trqbva6e da mi vidqt kosata,maПървоначално написано от Emo Doll
![]()
Ох, ох, то и една коса...
Пхахаха,брао. Вече ми влезе в сърцето. Емотата мн бързо ги затапват.Първоначално написано от enola
А по темата...мисля,че това мн ше ти ходи http://www.prikachi.com/files/168408I.jpg :P
значи да се начупя малко косата ,да я топирам отгоре и да сложа диадемаПървоначално написано от shmurkam
![]()
Аха,мился,че ще станеш мацка убийца така. После прати пик да ти се радваме. :PПървоначално написано от enola
ще ви пратя пик само да кажете как да се начупя такаПървоначално написано от shmurkam
![]()
Ми чесно да ти кажа,не змам,но тъй тъй щом си се пресовала малко може да си я доизправиш пак ще ти стои добре.Първоначално написано от enola
аз сега отивам да се изкъпя и после ще си я направя сетих се как може да стане,ще се снимам да ви покажа по-късноПървоначално написано от shmurkam
и мерси за идеята
![]()
![]()
Ау току що пробвах нещо и стана мн яко. Вързах си косата на плитчица,но не мм стегната и я напръсках с лак. Внимателно я отпуснах и косата ми се начупи,хаха.
сега търсиш за какво да се заядеш за да не изглеждаш толкова жалкаПървоначално написано от Emo Doll
![]()
http://prikachi.com/users/bian4ica/114y.jpg
E това е яка коса,emo doll нещо по специално ли и правиш или си природно красива![]()
Как може да се подиграваш на момиче ( авторката) което е 1000 пъти по хубаво от теб самата![]()
Не е чак толкова по-хубава, няма нужда да се месите. Форума е фрашкан с такива заядливи коментари... Спрете се!
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
malii .. tva tq li eПървоначално написано от pinkdiamonds
![]()
![]()
![]()
Дааам,поне като е толко отворена да не си дава снимки,щото е много ама мноооого смешно![]()
![]()
![]()
![]()
О,не...Тая е супер смешна. Каква косааааа!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Мерси,че намери снимката йЗнаех,че я има във форума ама нямах време да търся
П.П. Само не знам защо се мисли за ЕМО[/quote]
Намерих,я защото е супер заядлива и се подиграва на хора които даже няма да я наплюят ако я видят.Сигурно е доста депресирана,защото по нищо друго май не прилича на ЕМО![]()