- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Яка прическа ...
не ти си човека , дето ще казва кой и за какво е комплексиран ! "целия свят бил комплексиран понеже носят слънчеви очила" ... ми ще си нося слънчевите очила ... дори да са колкото половината ми лице ... като ми блести слънцето в очите (да речем) ... кфо ?! ще ходя и ще замижвам ли ... това лято ако някой излиза по рядко (заради жегите) ти може би ще си помислиш че се е комплексирал и го е срам да излиза пред хораПървоначално написано от Emo Doll
Оф, нямах впредвид това.Първоначално написано от EJI4eTy
![]()
Исках да кажа, че всеки човек има все някакви комплекси и няма идеален човек.
Ае peace.
дефакто май аз я разбрах, тупое тва да се снимаш у кенефа с сл. очила.
А и на оная дето една прическа не може си напрай за скупоценннот и диско - направи си челси ако ловиш за кво иде реч.
абе защо не се гръмнете всички ? ти за кво си тук,след като можеш всичко ?? А относно "Emo Doll" - ще се снимам където искам и с каквото искам ! Така кати гледам май ти имаш повечко комплексиПървоначално написано от COLT
![]()
'Бах ти тъпия спор.. А после всички казвате, че външното не било толко' важно.Що не смените темата на спора - например... интелект??? x]
Хъх. Обзалагам се, че ако Emo_Doll беше "жертвата", enola - "лошата", всички щяхте да казвате колко сладка е Emo_Doll, а колко е тъпа е снимката на enola в кенефа с очилата.
P.S. Не знам кого другиго е обиждала Emo_Doll, не съм следяла постовете й.
ima6 mn hubava kosa kato cqlo,napravi siobem izduhai se i se izpravi otdolu moje da sloji6 fibi4ka ili nqkoq diadema za dekoraciqПървоначално написано от enola
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
mi ti p1k zemi si kypi o4ila ako nqma6.moje da ta pomislqt za po xybavaПървоначално написано от Emo Doll
![]()
оставете я тая емо дол
разбрала е,че сега е модерно да си хейтър,явно...
Спорен е въпросът кой е по-хубав. Така например един може да не харесва enola, а Emo_Doll да намира за по-красива. Със сигурност ще се намери някой, който да не се съгласи с болшенството тук. (wait) Аз например така и не видях целия фейс на enola.А де, как да преценя??? ;]
ohahahhahayaxyauxyuax ma tva ti li si weeee emo doll u na mama krasavicata tq?! a y edna tema tragnala za mene da govori 4e sam grozna...to mai se vidq kva si?! axaiouxiauxiax kaji mi samo ti typa li si ili da?Първоначално написано от pinkdiamonds
![]()
![]()
kvo govori6 za drygite ma ...aide da ne palnq temata s gluposti....prosto qko se iskefih kaf grozen marmot si ....a tragnala drygite da obijda
![]()
q hvani si kypi edni caisi amaaa da sa po golemi4ki....4e togava moje da zaprili4a6 na ne6ty
![]()
![]()
pffff
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
е голям зор,че съм с очила ! Ето ви снимка,където съм без очила !
http://prikachi.com/files/174251N.jpg
Уф леле колко сте ... К'во се правите на интересни... Стига сте се заяждали... Все нещо не ви е наред леле...Първоначално написано от Playlife_f
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Q!Kakto izglejda tyka f1r4i peru6ina i vsi4ko za kakvo?!?Zaradi edna pri4eska.Az p1k 6e vi kaja ne6to! enola e mn gotina,Emo Doll e simpati4na.
Koito kakto iska 6e se snima!I az s1m se snimala f kenefa.I sq si4ki 6e me rask1sat...4ovek kato vi gleda postovete 6e kaje 4e ste nai pov1rhnostnite hora!Toq nosil o4ila,onq bil smotan...obi4aite se ve hora ne si struva za drebolii da se karate!
P.P.S golqm risk ot totalen obrat v mnenieto za reputaciqta mi u nqkoi hra 6te se ob1rna k1m Playlife_f i 6te i kaja 4e nqma pravo da s1di horata!Tova 4e ne e do "tvoeto nivo" ne ozna4ava 4e trqbva da im se nahv1rlq6 v konkretniq slu4ai na Emo Doll.Emo Doll molq te vnimavai mnogo s ezika i re4nika si!Molq te!Enola...nadqvam se pri4eskata ti da se e polu4ila dobre.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
добре се получи прическатаПървоначално написано от ^DarknessAngel...^
![]()
Emo_Doll е направила една от най-семплите снимки, които съм виждала - може би затова не сте я харесали, щото снимката не е екстравагантна и/или предизвикателна. Надали няма да сме различни ВСИЧКИ, ако се лишим от снимки с очиленца на тях, нацупени устни, понякога и грубиянско пулене. ;D
Естествено, че 'секи ще се снима, както намери за добре. Но и всеки има право да коментира к'вот' си поиска, нали??? Така например ще направя аз - намирам снимки на фона на подочистачки, хавлии и душкабини за несполучливи. И от снимка с цайси на нея не може да съди човек за цялостната красота на лицето. Е например можеше enola да се окаже с насинено око (само пример, не че си се снимала, за да прикриваш белези) или в к'ъвто и да е друг козметичен статут.
Никой не обърна внимание на едно нещУ.. Emo_Doll превъзхожда почти всички ни по грамотност и владеене на езикови правила. Така че недейте да бъдете резки, че не ни превъзхождала по нищо.
Сори, разделът е "Козметика и диети", олях се.![]()
Едва ли й блести слънцето в кенефа!Първоначално написано от EJI4eTy
Май преди това нещо е слънчасала, защото не ръси много много смислени приказки.![]()
LovePoisoned, съгласна съм с теб, това наистина не е една от най-хубавите ми снимки, дори е най-грозната...
Имам и други снимки, които не са чак толкова грозни... Ама-магаре в живота-магаре и на снимката.![]()
Ето една друга моя снимка...
http://prikachi.com/users/bian4ica/120d.jpg
enola, наистина не съм красавица, но много хора са ми казвали, че поне съм естествена...
Нещо, което не бих могла да определя дали е така за теб, с тези слънчеви очила на снимката в кенефа...
Playlife`f, имам много слънчеви очила, няма нужда да си купувам други...
Разликата е там, че ги ползвам по предназначение.
Опфффф! След малко ще си помисля, че темата не касае шибаната прическа, ами просто искате да си се самоизтъквате или по народному казано "да си мерите пишките"... Т'ва че само дебнете някой потребител, който ви е издразнил с пост за да му кажете в друга тема колко е комплексиран не ви прави по - малко комплексирани от него! Смотли!
Първоначално написано от Playlife_f
по-възможност да скриват цялото лице,че тя се изкара тука ебаси хубавицата,а се видя каква е....
Първоначално написано от comics
абе фешанино тъп,я земи се заври някъде с ТвААаА пИсЪъЪЪнеЕе,щото адски е дразнещо и противно!!!!Първоначално написано от fa$h!oN b0y
![]()
Първоначално написано от comics
Така значи, мили мои. Всеки, който не е на вашето мнение е тъп и грозен?
нали точно за това сложих снимка без очила !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Първоначално написано от LovePoisoned
A aз, enola, продължавам да недоумявам защо, по дяволите, имаш такава огромна нужда да доказваш колко си красива на хора, които не само не познаваш, ами и с които някога няма да се запознаеш. Никой не защитавам, но това, което правиш, дейба, е самоизтъкване!
кое ?Първоначално написано от babity
Като за начало се захващаш с най - БЕЗУМНО ТЪПИЯТ спор на света. Ок, другото момиче може и да не е кой знае какво, ама и снимката е семпла. Като ти обясниха, че в ситуацията не е възможно да се определя коя е по - хубава (а всъщност това си очеизваден намек като за малоумни, че е време да се спреш, защото на никой не му е приятно да му изтъкват недостатъците), но неее, ти неможеш да не угодиш на простотията на останалите и продължаваш да храниш този МАЛОУМЕН спор! Пффф...![]()