- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Яка прическа ...
Тя беше първата,която започна да ме обижда !Първоначално написано от babity
По възможност си запуши устата и си завържи ръцете, за да не можеш да ръсиш нищо, че нещо май мозъчните ти клетки са в недостиг...Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Абе какъв недостиг...
Те направо си липсват...
аре млъквайте сега,защото инОлЧиТу пита за прическа,а не за това красива ли е или не
![]()
![]()
Е то тва с прическата е минало, ама тя обърна темата на това, че аз съм адски грозна, а тя-голямата красавица, снимала се в кенефа с цаки.Първоначално написано от extreme_
Offf![]()
Naistina ne bqha mnogo priqtni purvite postove na emo doll...ama nikak ..Zashtoto purvo - ochilata sa aksesoar i bi sledvalo che vseki si gi nosi kogato iska .. vtoro - snimkata beshe s cel da vidim kosata na enola (i ne razbiram kakvo i e na kosata che pusna onq komentar) ,sled kato tolkova komentirahte zashto e s ochila momicheto postna snimka na liceto si ... hubava e naistina ,na neino mqsto i az bih postnala moq snimka sled tezi komentari .. i ne mislq che celta na enola beshe samoiztukvane ,a prosto da dokaje che nqma prichina da e s ochila (osven za krasota -tova e aksesoar ) ... i zashto bqha tezi karanki i puskanki na dopulnitelni snimki ? ZARADI UBIDITE NA EMO DOLL ... koito bqha NENUJNI ! Nishto lichno kum emo doll , no ne beshe pravilno ot neina strana ..
Tova ot men..
Izvinete za latinicata ne sum na moq komp..
~Remember,remember...25th of November~
Изчетох цялата тема... Е, пропуснах някои мнения, защото е трудно да им разчета.
Съгласна съм с LovePoisoned... Всичко, което тя/той каза е правилно.
За мен например Emo Doll е много по-красива от другото момиче. Има хубаво лице, страхотни очи (влюбих се в тях, честно)... Косата й - ако си я пусне дълга ще е супер :P
А Enola... На 1-та снимка с очила, на 2-та снимка със закрито лице, на 3-тата снимка качеството и светлината бяха ужасни...
Имам чувството, че тя се мисли за нещо повече от другите.
А Emo Doll (повтарям LovePoisoned) я превъзхожда по много неща.
Nevermind, аз само да си кажа мнението. (Вземете ме изяжте и мене с парцалите сега, да си повдигнете малко самочувствието...)
За прическата - обичам семплите неща, без топиране, без лакове... Естествени... Моята коса е много дълга и имам бритон... Та понякога се правя на 2 опашки (това само отгоре, не цялата коса) и стои много добре. Или две плитки, пак само отгоре.
Знам, че не е от повечето гениални идеи с топиране и много лак, но както казах съм фенка на семплите неща и до сега никого не съм видяла така... (говоря за плитките)
оххх... вижте се кви сте интриганти сичките почнали да са убиждат тука !!! аз пак ше кажа,че и двете са хубави ама ме кефи повече емото ,за кво аз си знам за кво !!
амаа да аз забравих ние сме тъпа нация и не да обесним като човек на човек сички нападат по слабия ! мн сте зле сичките заклеам се.. а и темата е за неква прическа не кой е по хубав![]()
ОМГ сега пък аз съм обърнала темата ! Ти първа каза,че съм грозна незнам си ква ми била косата и тнт.! Какво очакваш аз да ти кажа ! И ти малоумна ли си или кво,не видя ли че сложих снимка без очиал !!!!!!Първоначално написано от Emo Doll
Сега наистина ме вбеси !!!!!!!!!!!!!!
Бахти хората! К'во се впрягаш, че някоя си в някакъв си форум казала нещо си за теб?! К'во тряа всички да те харесваме ли? Да си ни идол? Остави хората да си изказват свободно мнението и спри да съдиш тези, на които не им допадаш!
Emo doll е толкова лъчезарна и красива =) Имаш страхотно излъчване, много си симпатична, човек като те гледа и му се радва душата. Омг, мн кефиш и не само кат снимка ^^ Де и в мойто Русе да имаше повече таквиа мацки.. ^^ Рок он =D
Енолка няма да я коментирам. Мразя фешънки.
Намерих,я защото е супер заядлива и се подиграва на хора които даже няма да я наплюят ако я видят.Сигурно е доста депресирана,защото по нищо друго май не прилича на ЕМОПървоначално написано от pinkdiamonds
[/quote]
Оле, мн сте зле, честно! ЕМО е музика, не става въпрос за моуст фйешън. ЕМО са тези, които слушат емо, емокор и/или скриймо! Тфа че няма шибано бритонче не я прави по-малко емо, нито пък тфа че тряа да е депресирана. Тъпи фешъни, майна. Ако слушаш метъл, но се обличаш в синьо, вместо да носиш черна тениска на 'Слипнот' тфа не те праи по- малко метъл, да го е*а. Тя слуша емо => Е емо, тъпанари такива... ко се нахвърляте кат не сте наясно. Кат толко държите на шибано бритонче и цироков грим станете сийнове (крайно време е шибано да научите шибаната разлика между шибаното SCENE и ЕМО!!!!!!!!! ) Върете се къдрете и шат дъ фак ъп.![]()
К'во общо има SCENE? Само аз ли съм чувала оригиналната версия за SCENE? Хилооооу? Има ли пилот в самолета??!?!?
spoko ti si po qka :P (po princip ne sam intrigantka ama da si kaja mnenieto vse pakПървоначално написано от enola
)
Аре ве, пластмасови натокани малки путки.Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Тва, че няма 256778345856 тона фон дю тен (бтв и пъпки няма, за разлика от вас явно - мислите си, че сте някви съвършени с вашта метражна мазилка), дето да се срасва с кожата й, и че косата й не стърчи във всички посоки, като да е излязла от някоя подстанция, не я прави грозна. И да, може да си е мислела, че тук има някви ценители на естествената красота, затва да се е правила на две и половина - уви, само някви абсолютно орязани откъм липса на вкус гнусни момиченца.. ахахаха чак весело ми стана ;D
Мен па ме кефи, понеже ми е писнало от еднакви зазидани евтини курвентии навсякъде. Аре ходете си наврете смешните очилца, лакове и пудрички там, дет слънце не огрява, а?
тааа, такива на конвейер правени, като енола - бол, обаче момичета като емо дол рядко се срещат. тва, че сте повече, не ви прави по-по-най, deal?![]()
awe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!!Първоначално написано от Virus_
![]()
i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite
![]()
ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e)
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
[/b] tccc posledniq pat koito ti otg na tewe....6toto li4i si 4e qko zavijda6 ....xaa ogledai se we ti sig nqq6 pari da si kupi6 i teq ``bukluci`` ot 3 4 leva!!! parvo....az ne ispolzvam evtina kozmetika...ma i da ti se obqsnqvam nqq smisal? znai6 li 6to a? 6oto e takia kato tewe...po forumite mi se praqt na mnooogo otvoreni i kato gi sre6tna nqkae (se pak ne po diskotekite 6toto tam ima face kontrol i takia kat tewe ne puskatПървоначално написано от Emo Doll
) taaa kato sre6tna e taka nqkae takia kat tewe znai6 kvo...ne smeqt da me poglednat ne smeqt da mi kajat ni6to i za6to? za6toto ste zadrasteni ``umnici`` kaeto visqt po forymite i 4atovete i samo tam vi e silata!
![]()
![]()
![]()
nqqm nikvo vreme to4no na tewe da ti se obqsnqvam ! sedi si pred komp-a i si pi6i...
znai6 na mene kolko mi dreme za takia kato tewe? nikolko! 6tooto znaete samo po 4ata da se praite na ne6y veliko....a kato vi sre6tna po ulicite s dumi moga da razreva sqka kat tewe kapi6?! ae ....az powe4e nqq se zanimavam daje i da ti 4eta zavistlivite otg...i da...sh si slagam kvito az si iskam snimki ae peace biatchhhh axuiaixuax qko ugly
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ReG-nah se Y Toq TyP FoRyM...Da Vi Se SmeIkaM Na PRoStOtiiKiTe!!! auxyuayxuayxuayxua
HoU$3 Mu$!c !s My R3L!G!ON !!!
ayxyuaixuaxyuax Ae PeaCe \/
Е, съжалявам, ама точно ти си от курветините.Първоначално написано от Playlife_f
Никога не бих сложила своя снимка с оголени бедра и цици.
Дори никога не бих се снимала така.