.
Затворена тема
Страница 5 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 101 до 125 от общо 150
    Голям фен Аватара на o0ps
    Цитирай Първоначално написано от Амели
    Оле, мн сте зле, честно! ЕМО е музика, не става въпрос за моуст фйешън. ЕМО са тези, които слушат емо, емокор и/или скриймо! Тфа че няма шибано бритонче не я прави по-малко емо, нито пък тфа че тряа да е депресирана. Тъпи фешъни, майна. Ако слушаш метъл, но се обличаш в синьо, вместо да носиш черна тениска на 'Слипнот' тфа не те праи по- малко метъл, да го е*а. Тя слуша емо => Е емо, тъпанари такива... ко се нахвърляте кат не сте наясно. Кат толко държите на шибано бритонче и цироков грим станете сийнове (крайно време е шибано да научите шибаната разлика между шибаното SCENE и ЕМО!!!!!!!!! ) Върете се къдрете и шат дъ фак ъп. [/b]
    Оффф къде си тръгнал и ти да се заяждаш? Тя е казвала 100 пъти че НЕ Е ЕМО! Нито се облича така, нито слуша такъв стил музика. Просто това и е хрумнало като си е измисляла ника. Какво се заяждаш и ти като не знаеш? А относно енола защо в темата, в която беше пуснала снимки на теб и на друго момиче и питаше коя е по-хубава, ми се стори доста по-различна, от колкото на тези снимки, които сега си постнала. Нищо лично, не се заяждам, просто ми стана интересно.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
    Оле, мн сте зле, честно! ЕМО е музика, не става въпрос за моуст фйешън. ЕМО са тези, които слушат емо, емокор и/или скриймо! Тфа че няма шибано бритонче не я прави по-малко емо, нито пък тфа че тряа да е депресирана. Тъпи фешъни, майна. Ако слушаш метъл, но се обличаш в синьо, вместо да носиш черна тениска на 'Слипнот' тфа не те праи по- малко метъл, да го е*а. Тя слуша емо => Е емо, тъпанари такива... ко се нахвърляте кат не сте наясно. Кат толко държите на шибано бритонче и цироков грим станете сийнове (крайно време е шибано да научите шибаната разлика между шибаното SCENE и ЕМО!!!!!!!!! ) Върете се къдрете и шат дъ фак ъп. [/b]
    Оффф къде си тръгнал и ти да се заяждаш? Тя е казвала 100 пъти че НЕ Е ЕМО! Нито се облича така, нито слуша такъв стил музика. Просто това и е хрумнало като си е измисляла ника. Какво се заяждаш и ти като не знаеш? А относно енола защо в темата, в която беше пуснала снимки на теб и на друго момиче и питаше коя е по-хубава, ми се стори доста по-различна, от колкото на тези снимки, които сега си постнала. Нищо лично, не се заяждам, просто ми стана интересно.
    Може ли линк?
    Съжалявам, ама си пускам само мои снимки!
    Не съм чак толкова зле, че да се срамувам от самата себе си.

Цитирай Първоначално написано от Emo Doll
    Може ли линк?
    Ами съжалявам, но сега не мога да намеря темата. Но нека тя сама си пусне линка де. Мисля че беше от сайт за запознанства.

Мега фен
    Може ли линк?
    Ами съжалявам, но сега не мога да намеря темата. Но нека тя сама си пусне линка де. Мисля че беше от сайт за запознанства.
    Кажи ми в кой раздел е и как горе долу и е името!

А сега де! И Енолка не се била самоизтъквала! :P

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
    Цитирай Първоначално написано от Virus_
    Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
    Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
    http://prikachi.com/users/bian4ica/114y.jpg
    E това е яка коса,emo doll нещо по специално ли и правиш или си природно красива
    Как може да се подиграваш на момиче ( авторката) което е 1000 пъти по хубаво от теб самата
    ohahahhahayaxyauxyuax ma tva ti li si weeee emo doll u na mama krasavicata tq?! a y edna tema tragnala za mene da govori 4e sam grozna...to mai se vidq kva si?! axaiouxiauxiax kaji mi samo ti typa li si ili da? kvo govori6 za drygite ma ...aide da ne palnq temata s gluposti....prosto qko se iskefih kaf grozen marmot si ....a tragnala drygite da obijda q hvani si kypi edni caisi amaaa da sa po golemi4ki....4e togava moje da zaprili4a6 na ne6ty pffff
    по-възможност да скриват цялото лице,че тя се изкара тука ебаси хубавицата,а се видя каква е....
    Аре ве, пластмасови натокани малки путки.
    Тва, че няма 256778345856 тона фон дю тен (бтв и пъпки няма, за разлика от вас явно - мислите си, че сте някви съвършени с вашта метражна мазилка), дето да се срасва с кожата й, и че косата й не стърчи във всички посоки, като да е излязла от някоя подстанция, не я прави грозна. И да, може да си е мислела, че тук има някви ценители на естествената красота, затва да се е правила на две и половина - уви, само някви абсолютно орязани откъм липса на вкус гнусни момиченца.. ахахаха чак весело ми стана ;D
    Мен па ме кефи, понеже ми е писнало от еднакви зазидани евтини курвентии навсякъде. Аре ходете си наврете смешните очилца, лакове и пудрички там, дет слънце не огрява, а?

тааа, такива на конвейер правени, като енола - бол, обаче момичета като емо дол рядко се срещат. тва, че сте повече, не ви прави по-по-най, deal?
    awe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!! i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e)
    И с какво си повече от мен, ма?
    С пъпки?
    С килограми?
    С липса на мозъчни клетки?
    С грозотия?
    С простотия и с неграмотност?
    С курвения?

Еее, за първи път да съм съгласна с теб!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Еееее хора стига сте се заяждали де!Секи е красив по своему, всеки има различни критерий за красота и всеки решава как да се снима и никой ОТ ТОЗИ ФОРУМ няма право да му държи сметка къде и как се е снимал...толкоз.И тфа колко си красив не показва какъв човек си така че тфа дет се обиждате за красота е тъпо...Просто престанете щото изпростявате по тоя начин
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

awe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!! Confused Mad i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite Razz Razz ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e) Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Razz Razz Razz Razz
    Щото сте твърде тъпи, за да разберете, че гримът е за разкрасяване, не за прикриване на кфото и да било. Не ви стига до пилешките мозъчета, та затва го казвам. И да, смея да твърдя, че си вярвам, жалките оправдания ги остави - не важат ся. Освен тва, искам обосновката ти що емото не мязала на нищо - предполагам, сега ще последват тонове истерични изблици на женска завист, но все пак нищо не ни пречи да опитаме, нали . После.. не се е родила дрислата, дето да пише на шльокавица, с куп грешки и невладееща никви правила за пунктуация, и да ми лепи няква квалификация относно умствените ми способности, get it?

Другото, което е.. вашето не е никво поддържане. Не знам що си мислите, че като се наклепате с половин туба от на майка си фон дю тена или с някво евтино менте от сергия, ще станете хахахха "поддържани", или като си намацате тъмните кръгове под очите с някви некачествени гадни сенки, и допълнително накачите гнусните си лъщящи очила,.. ми не, не е тва начинът да се избавите от недостатъците си, просто.
    Ииии да, кой ме огрява и дали ме огрява - остави на мен да реша, а? Всеки случай тъпи вагини като теб не смеят думичка да ми кажат, вервай

ПП:Тва, че примерно кравешките лайна на една поляна са повече от цветята, не прави първите нито по-ценни, нито по-благоуханни, нито по-красиви или поне поносими, нали се сещаш?

С килограми?
    Имаш нещо против хора с повечко килограми?

Стига сте правили баници и пирамиди с цитирането на 10 цитата, баси!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    С килограми?
    Имаш нещо против хора с повечко килограми?

Стига сте правили баници и пирамиди с цитирането на 10 цитата, баси!
    Не, просто съм против самата Playlife`f, която себе си не види, а тръгнала да определя другите.

Мега фен Аватара на Blab
    awe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!! i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e)
    Нямах си работа и прочетох цялата тема

Точно пък т'ва твоето не е поддържане, а стриктно ЗАмазване
    Момичешката злоба граници няма, в това се убеждавам всеки ден.

Съвет за първата - спри да си "бухтиш" косата.

ПП:Емо кукла, не си губи времето за изгубени каузи. Не си струва, просто.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от be_true

Лично аз разбирам под поддържане, когато почистваш кожата си всекидневно, когато се грижиш за косата си /нямам предвид да си правиш прически тип "бръкнал бойлер в тръстика"/.
    Хмм, едва ли мазането с всякакви боклуци за по 3-4 лева ти помагат, за да се поддържаш, напротив-дори те съсипват още повече кожата...

Колко сте ми повърхностни само...
    Особено ИнОлКъ и оная другата, даже не се постарах да и запомня ника, щото наистина не си струва да се занимавам с хора, дето нищо, ама нищо не струват...

оффф и до сега ли не разбрахте,че нито едно о двете момичета в 0онази тема не бях аз ! И темата е изтрита ...

Цитирай Първоначално написано от enola
    оффф и до сега ли не разбрахте,че нито едно о двете момичета в 0онази тема не бях аз ! И темата е изтрита ...
    Ааа извинявай ама темата съм е чела цялата и ти лично каза че си първата.

Цитирай Първоначално написано от enola
    Ааа извинявай ама темата съм е чела цялата и ти лично каза че си първата.
    А след това прочете ли,че не съм нито една от двете ?!

Мега фен
    Хмм, и какво по-точно е пишело в тази тема?!
    За какво е била?

Цитирай Първоначално написано от babity
    Опфффф! След малко ще си помисля, че темата не касае шибаната прическа, ами просто искате да си се самоизтъквате или по народному казано "да си мерите пишките"... Т'ва че само дебнете някой потребител, който ви е издразнил с пост за да му кажете в друга тема колко е комплексиран не ви прави по - малко комплексирани от него! Смотли!
    +1
    Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от be_true

Лично аз разбирам под поддържане, когато почистваш кожата си всекидневно, когато се грижиш за косата си /нямам предвид да си правиш прически тип "бръкнал бойлер в тръстика"/.
    Хмм, едва ли мазането с всякакви боклуци за по 3-4 лева ти помагат, за да се поддържаш, напротив-дори те съсипват още повече кожата...

Колко сте ми повърхностни само...
    Особено ИнОлКъ и оная другата, даже не се постарах да и запомня ника, щото наистина не си струва да се занимавам с хора, дето нищо, ама нищо не струват...
    [/b] tccc posledniq pat koito ti otg na tewe....6toto li4i si 4e qko zavijda6 ....xaa ogledai se we ti sig nqq6 pari da si kupi6 i teq ``bukluci`` ot 3 4 leva!!! parvo....az ne ispolzvam evtina kozmetika...ma i da ti se obqsnqvam nqq smisal? znai6 li 6to a? 6oto e takia kato tewe...po forumite mi se praqt na mnooogo otvoreni i kato gi sre6tna nqkae (se pak ne po diskotekite 6toto tam ima face kontrol i takia kat tewe ne puskat ) taaa kato sre6tna e taka nqkae takia kat tewe znai6 kvo...ne smeqt da me poglednat ne smeqt da mi kajat ni6to i za6to? za6toto ste zadrasteni ``umnici`` kaeto visqt po forymite i 4atovete i samo tam vi e silata! nqqm nikvo vreme to4no na tewe da ti se obqsnqvam ! sedi si pred komp-a i si pi6i... znai6 na mene kolko mi dreme za takia kato tewe? nikolko! 6tooto znaete samo po 4ata da se praite na ne6y veliko....a kato vi sre6tna po ulicite s dumi moga da razreva sqka kat tewe kapi6?! ae ....az powe4e nqq se zanimavam daje i da ti 4eta zavistlivite otg...i da...sh si slagam kvito az si iskam snimki ae peace biatchhhh axuiaixuax qko ugly
    Айде да се срещнем да видим как ще те направя на две стотинки!
    Не с визия, щото и с визия мога, а с АКЪЛ!!!
    Да видим като взема да те храня едно хубаво, кво ще ми направиш?!
    Съгласна ли си?

Щом си толкова велика, най-великата от всички, щом само ние си нямаме друга работа, освен да висим пред компютъра, защо ми цитираш всяко мнение?!
    А?!?
    Да те видя и на място ще те спаружа, аз ти ка`ам.

Баничкииииииииииииииии..
    Къде е катинарчето за тази баничарница?

Да ми ядеш сиренето, май и ти не си много умна, а?

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Kassu
    Баничкииииииииииииииии..
    Къде е катинарчето за тази баничарница?
    Айде сиренките да си мълчат там, а?

Град
    Добрич :o)
    Да сменим малко темата,а? Дайте идея за причека за 24(дИмек утре)

Мега фен
    ^ Бойлер бръкнал в тръстика.
    Само за това се сещам сега.

Град
    Добрич :o)
    ^ Бойлер бръкнал в тръстика.
    Само за това се сещам сега.
    Аз сериозно ! Ама и твойта идея не е за пренебрегване

Мега фен
    Ето тази много ми харесва, ама за мойта коса e просто unvalid.

Тази втората също не е лоша.

Сега обаче сериозно, ей тая най ме кефи.

Супер фен Аватара на Abigoria
    Град
    Добрич

^Аз ще изглеждам така утре... Нищо че е... "буфнало"

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от My`OwN

^Аз ще изглеждам така утре... Нищо че е... "буфнало"
    Еее, тъкмо да си като бръкнал бойлер у тръстика.
    /Ей, само туй дрънкам днеска! /

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си