- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Яка прическа ...
Даже и лафа не си научила ... "Гръмнал бойлер в тръстика" му се вика..Първоначално написано от Emo Doll
![]()
Офтопик !![]()
Е, сори, ама аз си го знам по друг начин, в моя град тъй викат.Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
Твоя град е бъгав... не е ли нашшшшТо село ..![]()
Ае всички тъпи кифли тук като ги оборят за нещо, и подхващат друга тема.![]()
Страхливки.
Да не би Emo_Doll да беше говорила за това, кой можел да нарежда по-добре и кой бил по-"отворен" и по-"генгста"?! А, Playlife_f? Що подхвана темата за това кой колко може да се бори на думи, когато тук обсъждаме красотата?
К'во си криете очите, ще се повторя - синини ли имате (дет' се прайте на големите биячки и играчи, може някой да ви е дал контраатака), че си цупите лицата, уж да сте по-красиви, от които около 1/2 са заети с рамки и стъкла??? Или са ви кръвясали очите, дето стоите тук и само критикувате кой колко стоял на компа.
Повтарям се още един път: бас ловя, че ако Emo_Doll се тупира, гримира леко (не като криворък бояджия) и т.н., ще й дадете нещо повече от орден за красота! Тя притежава базистното - естествената красота и непринудеността, една антиматерия, лъхаща от няколкото й семпли снимки. И, мила, наистина имаш хубави очи. Дори ако те сравня с една снимка на Лоън, бих открила прилика - особено като прибавим и луничките. Та да се върна към евентуалната визуална промяна, с която Emo_Doll ще обори антитата на ТЯХНА ТЕРИТОРИЯ (ей сега ще я разясня ;Д), водещите този спор - ще я хареса болшинството фешън-маниаци, писали тук. Защото това е явно вашият идеал за красота (въпросната "територия") - слънчеви очила + грим + прическа + фешън дрехи. Е т'ва е - да не можеш да приемаш хората такива, каквито са. Още повече, че Emo_Doll така и не се натрапи подобно на повечето тука.. И пак съм за тезата - би ви сложила в малкия си джоб!
Към sant и Virus_, ще цитирам госпожата ни по география: определено се почувствах по-добре. (whew)
а тоя ефект как се постигаПървоначално написано от My`OwN
Еми моята коса си е почти такава, малко тупирам в корените, малко лак и... воала! По- късно ще кача снимки, че сега няма времеПървоначално написано от enola
![]()
Ne, ne, tva e nov laf, proizveden ot dvata: " Grumnal boiler v trustika " i " Bruknal v kontakta"Първоначално написано от DqVoLcHe_Ot_RaQ
![]()
A, btw, pricheskata na Nora mn me kefi, ama trqbnva da mi porastne kosata malkoi shte si napravq takava
Otdavna mi e mechta
Tva ne znam po temata li beshe... Na enola sushto bi i otivalo, zashto ne se napravish taka? Mn she ti e qko
(za enola
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
ама как се прави незнам,някой да ми обясниПървоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
Az ne bih mogla da si predstavq v domasni uslovia da stane.. No na frizior - 100% To i az bih otishla , samo da mi doide vremetoUspeh
![]()
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
Хъхъ...тоя ЕФЕКТ се постига само със къдрава коса!Ама найстина къдрава,не няква чуплива...Ако искаш такъв ЕФЕКТ отиви на фризьор,ама не кварталния,щото да ти кажа честно хич не им вярвам на такиваПървоначално написано от enola
...Ако живееш в София,отиви във Венера.
Пак се изказа неподготвена,типично за едно ЕМО! Пф!Първоначално написано от Emo Doll
Първоначално написано от comics
Пак се изказа неподготвена, типично за една куха глава!Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Сто пъти съм повтаряла, че не съм ЕМО.
[quote="SuNsEt"]Тоя "ефект" можеш да си го направиш у вас със тънички ролки и после като си ги свалиш да си разделяш къдричките на по - малки кичурчета. Така ще се разроши и ще бухне. Бай дъ уей можеш и със спирална маша да го направиш, ама трябва да е от най - тънките.Първоначално написано от enola
[quote="babity"]А тоя ефект /за Нора говоря/ не е ли по рождение донякъде? :PПървоначално написано от SuNsEt
[quote="Emo Doll"]Еми моята коса си е къдрава... Само дето е на по- едри къдрициПървоначално написано от babity
И трябва само да я тупирам леко, и става нещо подобно... стои яко
![]()
На Нора косата си е естествена, но ако толкова вече приритваш за да си със същата "перука" т'ва което обясних е начина.Първоначално написано от Emo Doll
Еее, аз не приритвам за никва прическа.Първоначално написано от babity
![]()
Аз си карам с мойта перушина.![]()
не, нямах предвид точно теб, нищо лично, просто казвам...
Да, да, ясно.Първоначално написано от babity
Как вървят прическите ви в стил Нора?![]()
Po-gore gledah otgovorite po temata na drugite, no ne vsi4ki. Moje da si na4upish kosata(kakto kazaha i drugite). Izpolzvai pqna. Zna4i... moje da si namokrish leko kosata s voda (samo da q navlajnish)... posle si sloji pqna (ma4kai...ma4kai... dokato se na4upi hubavo). Posle s seshoar q produhai i prodyljavai da ma4kash. I kakto kazaha drugite-sloji si diedema.![]()
[quote="Emo Doll"]Косата на Нора си е така по рождение. (За тези, които питат как да си направят косата така.)Първоначално написано от babity
Като бебче да ме гушнеш,
с ръце силни да ме обгърнеш,
с погледа си нежен да ме стоплиш
и след това, бавно да си тръгнеш...
Стоп на темата и флууда в нея!
Ако имате нещо да си казвате - на ЛС, вие го обърнахте коя е по-хубава и коя е по-умна, а темата беше за прическа...Все тая.