Цитирай Първоначално написано от Амели
Цитирай Първоначално написано от Virus_
Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
http://prikachi.com/users/bian4ica/114y.jpg
E това е яка коса,emo doll нещо по специално ли и правиш или си природно красива
Как може да се подиграваш на момиче ( авторката) което е 1000 пъти по хубаво от теб самата
ohahahhahayaxyauxyuax ma tva ti li si weeee emo doll u na mama krasavicata tq?! a y edna tema tragnala za mene da govori 4e sam grozna...to mai se vidq kva si?! axaiouxiauxiax kaji mi samo ti typa li si ili da? kvo govori6 za drygite ma ...aide da ne palnq temata s gluposti....prosto qko se iskefih kaf grozen marmot si ....a tragnala drygite da obijda q hvani si kypi edni caisi amaaa da sa po golemi4ki....4e togava moje da zaprili4a6 na ne6ty pffff
по-възможност да скриват цялото лице,че тя се изкара тука ебаси хубавицата,а се видя каква е....
Аре ве, пластмасови натокани малки путки.
Тва, че няма 256778345856 тона фон дю тен (бтв и пъпки няма, за разлика от вас явно - мислите си, че сте някви съвършени с вашта метражна мазилка), дето да се срасва с кожата й, и че косата й не стърчи във всички посоки, като да е излязла от някоя подстанция, не я прави грозна. И да, може да си е мислела, че тук има някви ценители на естествената красота, затва да се е правила на две и половина - уви, само някви абсолютно орязани откъм липса на вкус гнусни момиченца.. ахахаха чак весело ми стана ;D
Мен па ме кефи, понеже ми е писнало от еднакви зазидани евтини курвентии навсякъде. Аре ходете си наврете смешните очилца, лакове и пудрички там, дет слънце не огрява, а?

тааа, такива на конвейер правени, като енола - бол, обаче момичета като емо дол рядко се срещат. тва, че сте повече, не ви прави по-по-най, deal?
ОМГ! Баси пича!! ФУЛ РЕСПЕКТ =D
+1