Цитирай Първоначално написано от Dark~Illusion
Цитирай Първоначално написано от Амели
Оле, мн сте зле, честно! ЕМО е музика, не става въпрос за моуст фйешън. ЕМО са тези, които слушат емо, емокор и/или скриймо! Тфа че няма шибано бритонче не я прави по-малко емо, нито пък тфа че тряа да е депресирана. Тъпи фешъни, майна. Ако слушаш метъл, но се обличаш в синьо, вместо да носиш черна тениска на 'Слипнот' тфа не те праи по- малко метъл, да го е*а. Тя слуша емо => Е емо, тъпанари такива... ко се нахвърляте кат не сте наясно. Кат толко държите на шибано бритонче и цироков грим станете сийнове (крайно време е шибано да научите шибаната разлика между шибаното SCENE и ЕМО!!!!!!!!! ) Върете се къдрете и шат дъ фак ъп. [/b]
Оффф къде си тръгнал и ти да се заяждаш? Тя е казвала 100 пъти че НЕ Е ЕМО! Нито се облича така, нито слуша такъв стил музика. Просто това и е хрумнало като си е измисляла ника. Какво се заяждаш и ти като не знаеш? А относно енола защо в темата, в която беше пуснала снимки на теб и на друго момиче и питаше коя е по-хубава, ми се стори доста по-различна, от колкото на тези снимки, които сега си постнала. Нищо лично, не се заяждам, просто ми стана интересно.
Може ли линк?
Съжалявам, ама си пускам само мои снимки!
Не съм чак толкова зле, че да се срамувам от самата себе си.