Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
Цитирай Първоначално написано от Virus_
Цитирай Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
Цитирай Първоначално написано от Playlife_f
Цитирай Първоначално написано от pinkdiamonds
http://prikachi.com/users/bian4ica/114y.jpg
E това е яка коса,emo doll нещо по специално ли и правиш или си природно красива
Как може да се подиграваш на момиче ( авторката) което е 1000 пъти по хубаво от теб самата
ohahahhahayaxyauxyuax ma tva ti li si weeee emo doll u na mama krasavicata tq?! a y edna tema tragnala za mene da govori 4e sam grozna...to mai se vidq kva si?! axaiouxiauxiax kaji mi samo ti typa li si ili da? kvo govori6 za drygite ma ...aide da ne palnq temata s gluposti....prosto qko se iskefih kaf grozen marmot si ....a tragnala drygite da obijda q hvani si kypi edni caisi amaaa da sa po golemi4ki....4e togava moje da zaprili4a6 na ne6ty pffff
по-възможност да скриват цялото лице,че тя се изкара тука ебаси хубавицата,а се видя каква е....
Аре ве, пластмасови натокани малки путки.
Тва, че няма 256778345856 тона фон дю тен (бтв и пъпки няма, за разлика от вас явно - мислите си, че сте някви съвършени с вашта метражна мазилка), дето да се срасва с кожата й, и че косата й не стърчи във всички посоки, като да е излязла от някоя подстанция, не я прави грозна. И да, може да си е мислела, че тук има някви ценители на естествената красота, затва да се е правила на две и половина - уви, само някви абсолютно орязани откъм липса на вкус гнусни момиченца.. ахахаха чак весело ми стана ;D
Мен па ме кефи, понеже ми е писнало от еднакви зазидани евтини курвентии навсякъде. Аре ходете си наврете смешните очилца, лакове и пудрички там, дет слънце не огрява, а?

тааа, такива на конвейер правени, като енола - бол, обаче момичета като емо дол рядко се срещат. тва, че сте повече, не ви прави по-по-най, deal?
awe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!! i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e)
И с какво си повече от мен, ма?
С пъпки?
С килограми?
С липса на мозъчни клетки?
С грозотия?
С простотия и с неграмотност?
С курвения?

Еее, за първи път да съм съгласна с теб!