awe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!! Confused Mad i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite Razz Razz ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e) Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Razz Razz Razz Razz
Щото сте твърде тъпи, за да разберете, че гримът е за разкрасяване, не за прикриване на кфото и да било. Не ви стига до пилешките мозъчета, та затва го казвам. И да, смея да твърдя, че си вярвам, жалките оправдания ги остави - не важат ся. Освен тва, искам обосновката ти що емото не мязала на нищо - предполагам, сега ще последват тонове истерични изблици на женска завист, но все пак нищо не ни пречи да опитаме, нали . После.. не се е родила дрислата, дето да пише на шльокавица, с куп грешки и невладееща никви правила за пунктуация, и да ми лепи няква квалификация относно умствените ми способности, get it?

Другото, което е.. вашето не е никво поддържане. Не знам що си мислите, че като се наклепате с половин туба от на майка си фон дю тена или с някво евтино менте от сергия, ще станете хахахха "поддържани", или като си намацате тъмните кръгове под очите с някви некачествени гадни сенки, и допълнително накачите гнусните си лъщящи очила,.. ми не, не е тва начинът да се избавите от недостатъците си, просто.
Ииии да, кой ме огрява и дали ме огрява - остави на мен да реша, а? Всеки случай тъпи вагини като теб не смеят думичка да ми кажат, вервай

ПП:Тва, че примерно кравешките лайна на една поляна са повече от цветята, не прави първите нито по-ценни, нито по-благоуханни, нито по-красиви или поне поносими, нали се сещаш?