- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Яка прическа ...
Щото сте твърде тъпи, за да разберете, че гримът е за разкрасяване, не за прикриване на кфото и да било. Не ви стига до пилешките мозъчета, та затва го казвам. И да, смея да твърдя, че си вярвам, жалките оправдания ги остави - не важат ся. Освен тва, искам обосновката ти що емото не мязала на нищо - предполагам, сега ще последват тонове истерични изблици на женска завист, но все пак нищо не ни пречи да опитаме, налиawe ti pyk 6to si misli6 4e kato si slagame nqkav grim prikrivame ne6to? ti si typ! 1vo 6toto ima razlika ot tva da se podarja6 i da se grimira6....i ot tva da se maca6 s tri tona grim nali?! Emo doll a stiga se pravi na mnoy gotina.... kva i snimka da si sloji6....ne prili4a6 na ni6to! nea6e da podhva6tam taq tema....no mnogo mrazq nqkoi da se prai na ne6to powe4e ot tva koeto e vsa6tnost!!! Confused Mad i virus li si kaf si ti si haresvai natyralnite ``macki`` no ne govori gluposti 4e momi4etata koito se podarjat sa ``kurvetini`` ok?! tva 4e tewe ne te ogravqt to4no teq ``kurvetini`` sig za tva se prai6 tyka 4e haresva6 estestvenite Razz Razz ma za seki vlak si ima patnici i nai malko mi puka tyka koi kvo govori.....se pak takia kat mene i momi4eto koeto e napisalo temata vinagi sh sa powe4e ot emo doll (kolkoto i estestvena da e) Razz Razz Razz Razz Razz Laughing Razz Razz Razz Razz. После.. не се е родила дрислата, дето да пише на шльокавица, с куп грешки и невладееща никви правила за пунктуация, и да ми лепи няква квалификация относно умствените ми способности, get it?
Другото, което е.. вашето не е никво поддържане. Не знам що си мислите, че като се наклепате с половин туба от на майка си фон дю тена или с някво евтино менте от сергия, ще станете хахахха "поддържани", или като си намацате тъмните кръгове под очите с някви некачествени гадни сенки, и допълнително накачите гнусните си лъщящи очила,.. ми не, не е тва начинът да се избавите от недостатъците си, просто.
Ииии да, кой ме огрява и дали ме огрява - остави на мен да реша, а? Всеки случай тъпи вагини като теб не смеят думичка да ми кажат, вервай
ПП:Тва, че примерно кравешките лайна на една поляна са повече от цветята, не прави първите нито по-ценни, нито по-благоуханни, нито по-красиви или поне поносими, нали се сещаш?