.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18
    Повече от фен

Пиърсинг...защо не с пистолет?

Ахахахаха...Здравейте!До преди малко четях една тема за пиърсинга!В интерес на истината много се смях на "многознаещите" които са оставили коментарите си,защото много съм се интересувала от тези неща и самата аз имам не един пиърсинг.Незнам защо сте решили 90% от форума,че с пистолет е опасно до се пробива където и да е било...мога само да кажа,че ако беше опасно нямаше да се разпространява този начин на пробиване навсякъде , а и плюс това е много по безболезнено от колкото с абокат!!!

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    като гледам не си се интересувала достатачно ...
    не смятам да ти обяснявам ...може да не съм човек с много приърсинги, но поне си имам идея за нещата...като имаш 1 пиърс и вече голямата раута ... зле си маина .. !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    като гледам не си се интересувала достатачно ...
    не смятам да ти обяснявам ...може да не съм човек с много приърсинги, но поне си имам идея за нещата...като имаш 1 пиърс и вече голямата раута ... зле си маина .. !
    Кой е зле аз или ти?Ни случайно си се писала идиотка защото наистина си такава!!!

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Ех, разбирачке, дупчи се с пистолет тогава, то вярно така е по - добре. Ти луда ли си, че да се дупчиш с абокат, глупаво, нали? Я вземи си пробий и пъпчето с пистолет, и веждата.

Леле божке...why is everybody/в случая ти/ so fuckin' stupid?!

Мега фен Аватара на Boot
    Град
    occasion avenue
    Обяснявано е хиляда пъти. И обяснението е съвсем логично, но то трябва малко мозък...

Saatana vittu perkele hate crew!

Град
    in your sweet dreams
    пробивай се .. с крив пирон и чук ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Град
    in your sweet dreams
    ето ти пример за последиците от пробиване с пистолет - http://modblog.bmezine.com/2006/07/24/gun-piercing/
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

ве мене с пистолет ми дупчиха ушите па нищо не ми стана..

Като те гледам колко разбираш ме е страх да не би случайно да ти се наложи да си различна от другите ...и то не в добрия смисъл ! Искаш пиърсинг на пъпчето с пистолет ли ? Хуу , отиваш и се връшат с една огромна рана най-вероятно !

Цитирай Първоначално написано от YoUng`GaIz3r ;
    ~]ве мене с пистолет ми дупчиха ушите па нищо не ми стана..
    Е , и на мен . Обаче едно е да ти дупчат мекото на ухото , друго е хрущяла или пъпа . Какво остава за веждата !

Град
    in your sweet dreams
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    ето ти пример за последиците от пробиване с пистолет - http://modblog.bmezine.com/2006/07/24/gun-piercing/

Сигурно и външни пиърси ще тръгнеш да си правиш с пистолетче.. Всичко се дупчи с абокат... Мез мекото на ушите, което освен с пистолет може да се дупчи и с игла ( както бабите и до сега го правят)... Но т'ва, което ти го каза, че навсякъде може да се дупчиш с пистолет е пълна небивалица.. Ако искаш пробвай да си продупчиш така хрущяла.. После като се натроши целия ще видиш как ще ди ходиш с клюмнало ухо завинаги..
    Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)

Супер фен Аватара на fake
    пробий си и клитора с пистолет
    Boots and braces don't make racists!

Мега фен Аватара на Canis_Dirus
    Цитирай Първоначално написано от fаke
    пробий си и клитора с пистолет
    там се борави с кожена игла - дебела!
    Grumpy old madman

Голям фен
    Град
    v 9-ta gluha
    Абе ушите ..как да е (за меката част). Ама за другите места не можеш да кажеш, че с пистолет е по-добре. Лелката с пистолета може да мръдне, да не види къде точно ще те пробие. Вярно, че е по-бързо ама не е и по-внимателно. Мен като ми пробиха хрущяла с пистолет, мога да кажа, че дупката е направена точно на границата между мекото и хрущяла и сега ми стои нещо като топче на мястото. Аз лично съжелявам, че беше с пистолет ама тогава не се интересувах никак и резултата

Re: Пиърсинг...защо не с пистолет?

Цитирай Първоначално написано от Mariolcheto
    Ахахахаха...Здравейте!До преди малко четях една тема за пиърсинга!В интерес на истината много се смях на "многознаещите" които са оставили коментарите си,защото много съм се интересувала от тези неща и самата аз имам не един пиърсинг.Незнам защо сте решили 90% от форума,че с пистолет е опасно до се пробива където и да е било...мога само да кажа,че ако беше опасно нямаше да се разпространява този начин на пробиване навсякъде , а и плюс това е много по безболезнено от колкото с абокат!!!
    Лелеееее ама ти тъпа ли си бе ?! Или просто си на 10 години ?!?

Хахахаха цял 1 пиърсинг ... велика си признавам те !!!Аз пък имам 8! Изяж се! И как като имаш само 1 пиърсинг разбра ,че с абокат боли а с пистолет не ?

Лелее тоя народ съвсем взе да изпростява Както каза някой по-горе пробий се и крив пирон и чук

Мега фен Аватара на SuNsEt
    Град
    California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
    Цитирай Първоначално написано от EJI4eTy
    Да,но това не винаги се случва!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си