- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Не знам какво да мисля вече...
Ми до скоро си пишехме с едно момче,разбрахме,че симпатиите ни са взаимни.Обаче вече сякаш няма какво да си кажем.Мен малко ме е срам от него и като го видя се крия или изчезвам в друга посока.Той не ми пише,освен ако не му пиша аз...Какво да правя?Може би му нахалствам вече...![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...
Еми ако спреш да се криеш като го видиш може да се оправят нещата...![]()
Животът е адът описан в Библията!
Добре..как да няма какво да кажеш на човек !?
Можете да си говорите за времето,за музика,за телевизия,за секс (направо ТРЯБВА да говорите за това),за даскало,за интернет,за бъдещето,за коли,за гримове,за генетика,за Чарли Чаплин vs Краси Радков...
Ако стигнете момента, в който няма абсолютно нищо, което може да измислите, то или ви е прекалено много времето заедно (15 часа на ден..wtf) или пък ви е много приказването и малко действането.Нали имате взаимни симпатии - ходете се натискайте.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Възможно е и него да го е срам. Изчакай за да видиш дали той сам ще ти пише.
МОМИЧЕ СЪМ !
PEACE ||//
Suzuki - Way of life!
спри да се криеш от него... а ти се сдържай всеки път да му пишеш, ако наистина симпатиите ви са взаимни той ще ти пише първи![]()
Научих,че отнема година да се изгради доверие и секунди да го загубиш...че не е важно КАКВО имаш в живота си,а КОГО..че отнема много време да станеш ЧОВЕКА,когото искаш да БЪДЕШ..и че за секунди можеш да извършиш нещо,за което да те боли ЦЯЛ живот... [!]
spri da my pishesh ,, ne my govori izvestny vreme parvi se che ne ti pyka i kogato go vidish ne bqgai ami mini spokoino pokrai nego vqkash ne go vijdash . . . shte vidish che sam toi shte zapochne da ticha sled tebe![]()
Еми теб те е срам от него, той не ти пише... интересна работа![]()
еlsy![]()
Първоначално написано от simonkaa
Napalno vazmojno e da si kaje ummm dobre ti napravi svoq izbor... po dobre si 4uknete edna sre6ta
po skype naistina temite za chit chat se gubq s vremeto... naberete malko nov materql
![]()
Първоначално написано от \Enigmatic/
Da ,, no nali znaesh che momchetata si padat po nedostypnite momicheta![]()
Prava si dori az li4no sam takav no ima i dni kogato ne sam i prosto si kazvam mainata ti :PПървоначално написано от simonkaa
еми като те е срам ... не мисли, че той ще стои и ще те чака ... явно неговите симпатии не са толкова силни и не иска да прави крачка или сте много малко просто ...Първоначално написано от ^Miss_Independent^
![]()
![]()
" Майната ти "не е много мило,ама ако е некфа пикла,ко друго?!! :P
Никога не спирай да се усмихваш, може би някой живее за усмивката ти!
ami "Mainata ti" se kazwa samy kogaty momichety se prai na takava kfaty ne e , no ako malky se opyva na momchety to shte se bori za nego i tfa e xybavoty v nachaloty
![]()
Da ti me podminavai sqka6 ne me vijda6 pakПървоначално написано от simonkaa
o4akvai dr osven mainata ti
ili pak izglejda6 mi poznata sre6tali li sme se predi ?
![]()
Eми недей да бягаш от него кат го видиш...от кво бягаш ??Няа смисъл...
А за писането..не си пишете а си говорете кат го видиш отиди и го питай как е,кво праи и т.н![]()
Да бъдеш без мечти, означава да нямаш надежда.
Да бъдеш без надежда, означава да живееш без цел...
Хах една среща може да е повод за толкова много нови неща за разговор....
Ами може да съм малко гадничка( със сиг съм), ако нямате общи теми за разговор и не си мн хлътнала, защото казваш "симпатии" по-добре да скъсате!
![]()
ama nie ne hodim...Първоначално написано от vilinanova
4akam go da mi pi6e,ama ne mi pi6e..
![]()
So if you're asking me
I want you to know
When my time comes
Forget the wrong that I've done
Help me leave behind some
Reasons to be missed...