.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 44

Hybrid View

Мега фен
    Град
    Канзас ;)

Шопингът..като успокоение

Напоследък много често попадам ту на статии в списания,ту някоя позната ми каже че''отива на шопинг терапия''.Какво всъщтност е това?Успокояваш се от факта,че пръскаш пари за глупусти ли?Помага ли изобщо или просто е модерно,защото в Холивуд правят така..какво мислите вие?Успокоява ли ви..аз лично си се оправям по други начини,но ми е интересно вашето мнение
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

аз лично обожавам да пазарувам , най-вече дрехи и козметика...просто ме кефи фактът , че си имам ново яко парцалче или пък някое страхотно ново кремче със страхотен аромат...или повечко неща но за съжаление нямам възможност да пазарувам в огромни количества всеки ден дрехи или нещо подобно...

И аз обожавам шопинга. Дали ме успокоява, не мога да кажа, но определеноподобрява настроението ми и се чувствам по-добре

И аз не съм го прилагала Като имаш нужда от нещо - отиваш и си го купуваш, кво ще си хвърляш парите за тва, че някой те е издразнил

Град
    варна
    ъъъ...не ме успокоява особено.Примерно имам проблем с намирането на обувки,като дойде време за това(каквото е и сега....) направо не знам...каквото си харесам все няма моя номер...ужасно е просто...
    Дрешки и други работи обичам да си купувам,поне с тях няма проблеми,но не ходя просто ей така,защото съм изнервена или нещо в кофти настроение.Ходя,когато имам нужда и ми трябва нещо.

A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    По принцип се успокоявам, но не винаги действа... Примерно ако не съм на кеф и меря някакви дънки, които ми правят задника огромен - това направо ще ме съсипе. Какво означава "пръскате пари за глупости" .. Аз да си взема един потник, парфюм, гривничка или нещо малко пак би ме зарадвало много-

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Повече от фен Аватара на plamka
    Успокоява ме, да. Дори само разглеждането на дрешки и козметика.

Град
    Бургас
    Аз прилагам тази "шопинг терапия" когато ми е супер зле исупер отчаяно.. И после като си помисля за това което съм си купила се сещам,че все пак нещо хубаво ми се е случило...и ми става малко по-добре
    Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
    Танцувай със сърцето си !

Паси офцете

Това е абсолютна глупост ! В Холивуд звездите не си знаят парите пък и там повечето дрехи и козметични продукти са оригинално , докато тук в България всичко почти е менте и хората нямат пари да си купят хляб , вие ми говорите за глезотиите в Холивуд . Имах една приятелка (14годишна) и тя всяка седмица отиваше в "Теранова" и си купуваше по един сак с парцали и ми се хвалеше , ама нали се сещате от къде взима парите - от майка си ! И то на всичкото отгоре ги краде от нея . Та мисълта ми е ако имате проблем да го споделите с приятел/родител , а не да се правите на много интересни като купувате парцали безчет !

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    И аз не съм го прилагала Като имаш нужда от нещо - отиваш и си го купуваш, кво ще си хвърляш парите за тва, че някой те е издразнил
    +1

Цитирай Първоначално написано от plamka
    Успокоява ме, да. Дори само разглеждането на дрешки и козметика.

Голям фен Аватара на Vilsy
    Град
    Wonderland
    Na vseki deistva razli4no.Po nqkoi put me uspokoqva,drug put- ne.
    Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...

И мен ме успокоява и обожавам да пазарувам,но има случаи,когато продавачките са ужасни и се цупят,ако не си купиш нищо.Тогава просто полудявам...

Фен Аватара на Persie
    Град
    София
    Изобщо не ме успокоява, даже доста често се изнервям, че рядко намирам точно това, което търся ...
    [b][i]Je t'aime au-del

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Мм и аз обичам да пазарувам дрешки и козметика , стига само да успея да намеря това което търся , защото ако не го намеря много се дразня И не хвърлям пари за "глупости" просто се чувствам по добре издокарана в някоя нова дрешка , и когато не съм на кеф мигновено ми се оправя настроението с едни нови обувки чанта нещо от соррта

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    За мен е тъпо, мога да си се накефя, като си пусна музика, и си взема шоколад, без да цъкам из магазините.

Цитирай Първоначално написано от ville baby
    аз лично обожавам да пазарувам , най-вече дрехи и козметика...просто ме кефи фактът , че си имам ново яко парцалче или пък някое страхотно ново кремче със страхотен аромат...или повечко неща но за съжаление нямам възможност да пазарувам в огромни количества всеки ден дрехи или нещо подобно...
    +1

Re: Шопингът..като успокоение

Цитирай Първоначално написано от VerryBerry
    Помага ли изобщо или просто е модерно,защото в Холивуд правят така..
    Точно това е причината!Все пак не случайно казват точно ШОПИНГ а не на пазар пазаруване и т.н.Правят се на интересни.Иначе на всеки му ствава приятно като си купи нещо ново ама чак пък терапия...айде айде...

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
    Изобщо не ме успокоява, даже доста често се изнервям, че рядко намирам точно това, което търся ...
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

ponqkoga dori i samo obikalqneto po magazinite me uspokoqva no tochno kogato neshto mi trqbva speshno i trygvam da si tursq i da si kupq tochno togava ima nqkuf problem ili ne mi stava ili ne mi sedi dobree i me iznervq,no kato cqlo I love shopping samo da imah parichki,che vseki den da si kupuvam neshta :P

Just laying on the beach and having fun...

Разбира се, че не ме успокява, що за тъпотия ... Правят го, защото "звездите" така правели ... пффф ... Повечето пъти даже много се ядосвам, защото има само глупости по тия магазини...
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

az se opasqvam,4e stignah do 6oping mania

Ами аз също много обичам да пазарувам и когато ми е гадно също ,сякаш се чувствам по-добре.Така се глезя и ми става по-добре,че съм направила нещо и за себе си,.... знам ли....

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от VIP_PERSON@T@
    Na vseki deistva razli4no.Po nqkoi put me uspokoqva,drug put- ne.
    И мене така
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си