- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Шопингът..като успокоение
Напоследък много често попадам ту на статии в списания,ту някоя позната ми каже че''отива на шопинг терапия''.Какво всъщтност е това?Успокояваш се от факта,че пръскаш пари за глупусти ли?Помага ли изобщо или просто е модерно,защото в Холивуд правят така..какво мислите вие?Успокоява ли ви..аз лично си се оправям по други начини,но ми е интересно вашето мнение![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
аз лично обожавам да пазарувам , най-вече дрехи и козметика...просто ме кефи фактът , че си имам ново яко парцалче или пък някое страхотно ново кремче със страхотен аромат...или повечко нещано за съжаление нямам възможност да пазарувам в огромни количества всеки ден дрехи или нещо подобно...
![]()
И аз обожавам шопинга. Дали ме успокоява, не мога да кажа, но определеноподобрява настроението ми и се чувствам по-добре![]()
И аз не съм го прилагалаКато имаш нужда от нещо - отиваш и си го купуваш, кво ще си хвърляш парите за тва, че някой те е издразнил
![]()
ъъъ...не ме успокоява особено.Примерно имам проблем с намирането на обувки,като дойде време за това(каквото е и сега....) направо не знам...каквото си харесам все няма моя номер...ужасно е просто...
Дрешки и други работи обичам да си купувам,поне с тях няма проблеми,но не ходя просто ей така,защото съм изнервена или нещо в кофти настроение.Ходя,когато имам нужда и ми трябва нещо.
A friendly look, a kindly smile, one good act, and life's worthwhile.
По принцип се успокоявам, но не винаги действа... Примерно ако не съм на кеф и меря някакви дънки, които ми правят задника огромен - това направо ще ме съсипе. Какво означава "пръскате пари за глупости" .. Аз да си взема един потник, парфюм, гривничка или нещо малко пак би ме зарадвало много-
Успокоява ме, да. Дори само разглеждането на дрешки и козметика.
Аз прилагам тази "шопинг терапия" когато ми е супер зле исупер отчаяно.. И после като си помисля за това което съм си купила се сещам,че все пак нещо хубаво ми се е случило...и ми става малко по-добре![]()
Freenstyle Hip Hop & contemporary dance school Dune
Танцувай със сърцето си !
Паси офцете![]()
Това е абсолютна глупост !![]()
![]()
В Холивуд звездите не си знаят парите пък и там повечето дрехи и козметични продукти са оригинално , докато тук в България всичко почти е менте и хората нямат пари да си купят хляб , вие ми говорите за глезотиите в Холивуд . Имах една приятелка (14годишна) и тя всяка седмица отиваше в "Теранова" и си купуваше по един сак с парцали и ми се хвалеше , ама нали се сещате от къде взима парите - от майка си ! И то на всичкото отгоре ги краде от нея . Та мисълта ми е ако имате проблем да го споделите с приятел/родител , а не да се правите на много интересни като купувате парцали безчет !
![]()
![]()
![]()
Na vseki deistva razli4no.Po nqkoi put me uspokoqva,drug put- ne.
Дребните крадци ги окачаме на бесилото, а големите ги правим политици...
И мен ме успокоява и обожавам да пазарувам,но има случаи,когато продавачките са ужасни и се цупят,ако не си купиш нищо.Тогава просто полудявам...
Изобщо не ме успокоява, даже доста често се изнервям, че рядко намирам точно това, което търся ...
[b][i]Je t'aime au-del
Мм и аз обичам да пазарувам дрешки и козметика , стига само да успея да намеря това което търся , защото ако не го намеря много се дразняИ не хвърлям пари за "глупости" просто се чувствам по добре издокарана в някоя нова дрешка , и когато не съм на кеф мигновено ми се оправя настроението с едни нови обувки чанта нещо от соррта
![]()
За мен е тъпо, мога да си се накефя, като си пусна музика, и си взема шоколад, без да цъкам из магазините.
+1Първоначално написано от ville baby
![]()
Точно това е причината!Все пак не случайно казват точно ШОПИНГ а не на пазар пазаруване и т.н.Правят се на интересни.Иначе на всеки му ствава приятно като си купи нещо ново ама чак пък терапия...айде айде...Първоначално написано от VerryBerry
+1Първоначално написано от EaRLy_WiNTeR
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ponqkoga dori i samo obikalqneto po magazinite me uspokoqvano tochno kogato neshto mi trqbva speshno i trygvam da si tursq i da si kupq tochno togava ima nqkuf problem ili ne mi stava ili ne mi sedi dobree i me iznervq,no kato cqlo I love shopping
samo da imah parichki,che vseki den da si kupuvam neshta :P
Разбира се, че не ме успокява, що за тъпотия ... Правят го, защото "звездите" така правели ... пффф ... Повечето пъти даже много се ядосвам, защото има само глупости по тия магазини...
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
az se opasqvam,4e stignah do 6oping mania![]()
И мене такаПървоначално написано от VIP_PERSON@T@
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...