.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Град
    Where streets have no name

Пфф...писна ми.

Писна ми от малки богати лигли дето само си мислят,че като имат пари са най-хубавите на света. Мислят си,че като носят дрехи Теранова и ги купуват още докато са нова колекция са мн фешън. И аз си взимам някоя дрънкулка оттам,но чакам намалението и те вече тъпите се хилят. Ми кфа ще е разликата ако си взема една дреха седмица след тях? Тя ще е същата даже ще мога да си взема мн повече неща за същите пари. Или пък има една шматка дето си взела тъпа жълта шапка от Фенди дето я има и в битака,ама нейната струвала 40лв и кфо? Пак е тъпа. Омръзна ми всеки сезон да гледам ту лилави циганки,ту жълти кат някои лимони,или зализани с бритони или бухнали като някои Елвис Пресли. С огромни бели зайси дето им заемат две трети от лицата. Писна ми като облека нещо цялото даскало да ахне и да си вземе същото или ако не им хареса да ми се хилят. И кфо като дрехите ми са предимно в синьо,черно,бяло и сиво? Ми поне ми ходят и имат някакъв характер. Носила съм смъкнати дънки и раздърпани полички,поне не са ми впити и не ми се вижда огромния задник. Ааааа,всички са ужасни! Обличала съм се като рапър,хипхопър и скейтър. На тях какво им пука! Щот не съм поредната овца дет кат заблее цялото стадо след нея и те се дразнят,че съм различна. Аз си пуснах бритон,айде и козите забляха зад мен,постригах се късо,айде пак,пуснах си дълга коса и се направих с по-хаус пластове,айде пак,нося се на небрежен кок или опашчици аде пак. Пффффф...Не ги разбирам. Големи идиотки дет само дрехи и прически гледат. И няква луда ми вика:аз съм по модата а ти си няква тъпа шматка виж са как си,кфо е тфа избеляло дънки,къв е тоя суитчър,кви пет лева? Пък тя в същия момент е облечена в жълто сако,зелен панталон,червена блузка и розови пантофки. Джипси клуб отваря!

П.П.Не ви задължавам да го четете,не ми пука от тия пикли просто ме дразнят като се правят на голяма работа и ме обсъждат някфо там сякъш съм от друга планета.

Първо казваш,че не те харесват,а после,че те копират

Това същото им го кажи на тях,не на нас!

Мега фен
    Бреййй, през много стилове си минала бе!

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от enola
    Първо казваш,че не те харесват,а после,че те копират
    Ъфа намеквам,хем им харесвам хем съм бахти тъпата...
    Аз ги срязвам и ония като виждат,че момчетата се врат при мен,а не при тях и почват като мен да се обличат като си мислят,че момчетата ме хр заради това. А то не е така,те ме харесват защото не ги обиждам и си държа добре с тях. А не като някоя пълна пикла да пискам като ме докоснат:Иу,после на кое химическо да ходя!?

da to4no taka i na mene ve4e mi e vtr1snalo ot edni spr maloumni egoisti4nni kurvi4ki koito se pravqt koi sa mama i tati ama 6te im vidq gaza az kat minat godini i kato gi nqma kintitte na mama i tati ko 6te praqt mn 6te im se smeq

НadYти фукЛi HadYти $hoTy сЬ БуГаТi...(wasntme)....ь кЬкВу сТаВьЬ кАту СвьЬрШьТ кИнТитЭ нА тТаТи....

Абе кво ти пука от чуждото мнение..обличай се,прави се - както си решиш ти!Хич да не ти пука кво казват и "че те копирали"Ако наистина е така..значи има защо.Тва ми е до някъде познато..щото преди време имах една разправия с едни шматки..дето говореха за мен супер гадни неща и ми се смяха за грима прическите - пък си правеха като грима ми, прическата облеклото..и кви ли не още пфф ..абе не им обръщай внимание..
    Желязна Девица

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Абе да не ти пука бе,момиче Както казаха по-горе-щом те копират,значи има за какво
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Град
    Враца
    Хахахах, особено като се облекат като "градинарки" Е, на някой им прилича, амааааа... другите колкото да са "по модата"
    еlsy

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от enola
    ь кЬкВу сТаВьЬ кАту СвьЬрШьТ кИнТитЭ нА тТаТи....
    Искат пак

офффффффффффффффффффф
    Много ме грее кой за колко се облича. Аз си знам за кво ще имам пари и него си го зимам. Тва, че съм харесал яке за много повече пари, не значи, че мога да си го позволя. Аве имам си стил, макар и да не е от най-скъпите дрехи.

Като четях темата се скъсах от смях

Еми не можеш да ги накарат да мислят по друг начин и да се държат по друг начин ! Като те копират - голяма работа! Като те обиждат- голяма работа ! Игнорираш овцете и се правиш на крава !

Според мен е малко високомерно да се хвалиш как те имитират,как момчетата те харесвали и идвали при теб......не съм подръжничка на саморекламата

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    съгласна съм с теб! И аз преди време пуснах такава тема, но ме нападнаха (явно защото мнозинството тук са такива) и едва ли не ме изкараха егати задръстенячката. АЗ НА ТЪПИТЕ ОВЦИ ЩЕ КАЖА САМО ЕДНО..... ВОДЕТЕ СЕ ПО МОДАТА, НО НЯМАТЕ СТИЛ! ХОДЕТЕ ЛИЛАВО + ЖЪЛТО+РОЗОВО+ЗЕЛЕНО............. ВАША РАБОТА.мисля 4е сте като клонинги
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

С това зелено тая година...в класа ми доста от момичетата са такива каквито описваш и миналата седмица се чуствах като в блато

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си