- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Punks or Skinheads
Кое повече ви допада
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Защо трябваше да е на английски?
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Първоначално написано от _SL_
Де а знам така ми доди
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Мен скинарите ме плашат. Мисля,че са ограничени и не приемат различните. В моя град имало около 20-тина,доколкото са ми казвали. Пребили са едно момче,заради червения гребен,който си беше направил. Това за мен е неморално и глупаво. Мразят и емотата... какво им пречат? ... Родлолюбци са - добре. Нека презират само циганите и турците в такъв случай. Като избият тях,като избият всички метъли,пънкари,емота,чалга и,хаус маняци,гангстери,рокери и всичко що е наоколо,ще почнат да се избиват помежду си сигурно...![]()
Скинари по принцип в България бол, но истинските скинари се броят на пръсти. Повечето са позйори които не са запознати със идеологията skinheads което лично на мен ми допада. Кефя се много и на пънкарите. Само не ми е ясно защо скинари и пънкари се мразят, но както и да е.
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Първоначално написано от exploitedteen
На 90% от българските скинари да съгласен съм, но по принцип тяхната идеология няма нищо общо със садизъм, расизъм и т.н.
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
И аз не мога да разбера защо двете субкултури толкова се мразят.. Та даже и различните видове скинари и пънкари си се мразят помежду си.
Всъщност... Забрави какво ти казах и се усмихни! =)
аз така като не много запознат да попитам - и каква е супер голямата разлика помежду им... освен прическите![]()
хъхъ..
И двете са ми доста далечни.Първоначално написано от HateCops
Бе не съм нито пънкар нито скинар,ама като че ли пънка по-ми допада.
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
Пънкари много ясно!Не познавам скинари,а и не ми трябва...Но знам 2-3ма и много мме радват.
А ве честно казоно мене ме радват и двете културиважното е жица да има
There's no justice
There's no peace
There's no freedom
Fuck Police
Спред мен и скиновете и пънковете си падат клушари малко
Кежуал са дупетата![]()
Straight Edge
I'm a person just like you
But I've got better things to do
Than sit around and fuck my head
Hang out with the living dead
Snort white shit up my nose
Радвам се на някоя пънкария тук таме и на някой от скинарските простотий (особенно българските ХД)
СКИНХЕДС разбира се ..
Най-много ми допадат пънк-хедс.![]()
War is tool ,with this tool the powerful people manage their plans for the new world. World of mass slavery ,world of mind control. If you haven't realise it yet- you are part of that enslaved humanity too.
шо ми изтрихте поста уе?
еджовете са педали
пък.
Никой днес не е невинен
избрахме бъдеще сами
това, което ни очаква
мъчително-жестоки дни
Няма как да се въздържа да не пусна този текст
They tell you wall clothes to wear
They tell you how to cut yer hair
But we show what we were-we’re skins!
We pull on the boots & roll up the jeans
[b]I’m not a nazi,i
Plans are nothing; planning is everything.
Dwight D. Eisenhower
тука има доста и пребиват хората за дреболии(едно момче носело камофлажна кърпа на ръката и "си изпросило'' боя)Първоначално написано от LINKNOT
до колкото знам самата култура не е точно такава,но то в бг всичко си се изменя към по-лошо...
иначе пънкарите ме кефят![]()
From green to red our days pass by waiting for a sign to tell us why are we dancing all alone?