.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 27 от общо 27
    Ами поговорих си с нея преди минути, но просто ако съдя по написаното от нея изпитва същото към мен но неможе да напусне приятеля си. Незнам това за какво говори но найстина ми олекна като и казах. Оговорих ме се тия дни да се видим лично да погворим понеже сега беше по скайп.. моля помогнете кой с квото може. Незнам найстина какво да правя в смисал дори ида остане с него деазнам аз в блиските 3-4 месеца няма да съм способен да обикна друга. Ако успея или просто ще бъдем обречени на провал или нз щесе гръмна с пистолета. Незнам хора до колкото я познавам би могла да тругне смен но не й сега когато ходи с приятеля ми тя ми сподели че мн даржала на него явно повече от колкото на мен. Как да постъпя скъпи приятели подскажете нещо че незнам какво да правя. И следващия вапрос е ако не даржи толкова на мен, защо подяволите продалжавам да я харесвам и обичам както никога. Незнам незмам просто ще полудея, дали дане замина за чужбина? Ние сме заможно семейство и мога да си позволя да замина за чужбина и дори да несе върна.

vij sq,maimun4e (ne se obijdai man tva mi e v re4nika kato "mili priqteliu primerno" ) na4i 6tom si usetil 4e izpitva ne6to kam teb NE SE PREDAVAI! mnogo se radvam 4e si govoril s neq!ottuk natataka ne trqbva da si obsajdate tezi ne6ta po skaipa,a najivo samo dvamata.ne preigravai dokato govorite,daje ostavi nqkoi raboti koito iska6 da i kaje6 za sebe si.Ako se naloji po-natataka 6te i gi kaje6.Ti 6te preceni6 nai-dobre kakvo da i kaje6 :P i kakvo ne saotvetno. ako iska6 pomo6t dokato si pi6ete po skaipa imam edno predlojenie (nz kak 6te go prieme6) ako iska6 dai skaip i dokato si pi6ete mi kopvai razgovor a az moga da ti pomagam v tova koeto pi6e6.Neznam moje bi e naludni4avo,prosto iskam da pomogna . :P
    Obi4am da obi4am , no ne mrazq da mrazq!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си