Така проблема е както винаги любовта. От близо 5 години се познаваме с едно момиче и още при първата ни среща се влюбих. От начало беше както обикновено нали харесал си някое момиче и ти отминава обаче тука са объркаха нещата. Започнах да усещам как всеки ден ми липсва. Споделих това с общи приятели от които по-късно разбрах че и тя испитва същото към мене при което аз мн се зарадвах. Но незнайно как един ден преди да и предложа да станем гаджета разбирам че предната вечер е тръгнала с някакъв познат на сестра й. Както ида е, бях много съкрошен знаете как е в такива моменти. Минаха месец, два, пет че зели че скъсали. Тогава приятели ми казаха "давай твои ред е". Надъхах се реших пак да опитам с нея и като че ли съм карък пак ден преди даи предложа тръгва с едно момче мой близък приятел ( понеже сме от танцов състав сисчките и се познаваме ) при което вече бях тотално разбит. Можеби седмица неходех на училище, нито съм излизал ( започнах да усещам че не е само до харесването, аз я обичах ) и така до днес. След като миналата нощ бяхме на диско сички приятели тя с неиното гадже и т.н. пихме, веселихме се и така стигнахме до така познатата сцена когато момчето испраща момичето до домът й. Беше 4 сутринта а ние стояхме пред тях прегърнати заради обилиния студ и така неусетно се целунаме ( лекичко, приятелската ). Но след някоко секунди последва още една целува вече в нов стил с език ( тук тяме целуна ) при което направо няма да ви кажа как се почувствах, каточели бях в рая. И след тази вечер вече найстина немога и мин без нея, но то все още е смоя приятел и нз. хем неискам да го наранявам хем си я искам само за мене вече 3-та вечер я санувам тази сцена и се повече и повече се натъжавам че нее с мен. А всъщото време мн наши общи приятели са казвали вие сте перфекна двойка защо не сте заедно и такива неща. Но всичко зависи от нея аз съм на 100% готов за нея. Единствения вапрос устава как подяволите да се измукна от тази глупава ситуация от която ме е срам малко дори, мажеби трябва да чакам още до тук са 5 години а тя е на 17, можеби оше 5 ? Щто за карък съм дявол го взел, ае коментираите или някои съветн няма да откажа мерси.
п.с моля да несе пишат глупави коментари, несъм тук за да ви слушам, простотийте мерси!!