^а според тебе емотата кво са...
нова вълна хипита просто.
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
хипи не е стил.. искате всичко да комерсиализирате, А?? фешъните откраднаха peace знаците, прическите и всичко от емо и пънк... и въобще не бива да се замесват културите с модата и комерса... груба грешка
...за да бъдеш себе си, трябва да се докажеш и да не забравяш кой си и от къде идваш.. защото това е твоята история, а човек без история е просто лице от тълпата....
експлойтед,абстрахирай се от факта,че съм ти противна и от това,че не обичаш/не че ги мразиш/ хипита и се опитай НАИСТИНА да прочетеш каквото съм написала-колкото и да е безсмислено..
хората са си хора.
тва че ние сме хЛипита /аааадски оригинално (; /,другите са метълисти,фашисти,пънкари, аркомани,моторджии,рокадж и,
алкохолици,шизофреници и всичко на "ици" никога не ни е пречело да си прекарваме готино заедно и да се напиваме до безпаметност.и както винаги точно в разгара на най-готиния купон/независимо за какво става въпрос/ се появява някой по-друсан и от хипи скинар-лайнар на 17 години дето си мисли,че много му разбира главата и започва да се бие,да буйства,да спори и да обижда и всичко отива по дяволите.ако за субкултури ще си говорим...
а че хората са си хора и не се делят и не бива да се делят на чалга и метъл,а на "тоя го познавам кофти парче е" и "тоя не го познавам,може и да е симпатяга" ще кажем вече за хиляден път...
да,ама те така или иначе си съществуват.
както всички останали.защо не си влагате омразата в нещо по-конструктивно?!
Сигурно защото омразата е деструктивно чувство.Първоначално написано от _donna_
![]()
Grumpy old madman
напротив.понякога точно тя и то по-силна от всичко те кара да постигаш разни неща,да бъдеш себе си,да издържиш.разбирам го добре,макар да не го приемам.Сигурно защото омразата е деструктивно чувство.
не трябва.не съм го и казала.Защо трябва да си ограничавам чувствата?
не да я ограничиш,а да я насочиш.
има съществена разлика.![]()