.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

смали се рамката

хора рамката на прозорците ми се смали,нямам идея как просто отгоре синята лента с името на сайта и менютата close MiniMiZe i MaxiMiZe се смали как да я оправя? благодаря предварително

Снимка: Цък

ето това е ,направете сравнение с лентата 3а 3адачите по принип са еднакви

Град
    Bikini Bottom
    Аз не разбрах кво се е смалило?

Град
    СофиЯ
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Това,на което са Х-а,минимизирането,максимизи рането...
    So if you're asking me
    I want you to know
    When my time comes
    Forget the wrong that I've done
    Help me leave behind some
    Reasons to be missed...

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от ^Miss_Independent^
    Цитирай Първоначално написано от chipi_kaoo
    Това,на което са Х-а,минимизирането,максимизи рането...
    аааааа
    ми
    ок
    Незнам как да се оправи, ако някой ми каже името на тая лена, може и да намеря решението на проблема

е не се ли води няква рамка?

Град
    Bikini Bottom
    Цитирай Първоначално написано от !SamarA!
    е не се ли води няква рамка?
    Еми напиши в гугал "Смаляване на някаква рамка" и да видим кво ще намериш!

охх добре хубаво каете поне от къде да и3вадя няква виртуална клавиатура щот не ми работят няколко копчета и само копи -пейст като ми трябва буква

Цитирай Първоначално написано от !SamarA!
    охх добре хубаво каете поне от къде да и3вадя няква виртуална клавиатура щот не ми работят няколко копчета и само копи -пейст като ми трябва буква
    Старт - Всички програми - Принадлежности - Достъпност - Екранна клавиатура

To tva e ot nastroikite ot Control Panela, mislq.. Davash desen buton na Desktopa -> Properties -> Appearance -> Advanced. Tam, kudeto pishe: Item: izbirash Active Title Bar i kudeto pishe: Size: go uvelichavash ili smalqvash kakto ti haresva. Dano si me razbrala.. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)

Цитирай Първоначално написано от *.~*` *~* anaRial *.~*.`*
    To tva e ot nastroikite ot Control Panela, mislq.. Davash desen buton na Desktopa -> Properties -> Appearance -> Advanced. Tam, kudeto pishe: Item: izbirash Active Title Bar i kudeto pishe: Size: go uvelichavash ili smalqvash kakto ti haresva. Dano si me razbrala.. uspeh
    здрасти благодаря ти много ,но не е така или поне не това се е случило с моя компютър,защото с това ,което каза ти с увеличава и лентата за задачите и се размазват иконите само горното трябва да се увеличи ..освен това като пробвах и не стана и като го върнах в изходно положение се смалиха ,но си останаха замазани...охх затънах още повече

Zdr, ami znachi moge da e i ot shrifta.. Eto na kartinkata se vigdat prozorchetata, kolko sa ti golemi i kakuv e shriftut. Ti samo si gi naglasqsh i gledash kolko sa golemi otgore na prozorchetata.

Eto naprimer moq shrift e na 20, ti mogesh da go napravish na 17 ili na 23.. kolkoto ti haresa.. Mai " Tahoma" ili " Trebuchet MS" bqha shriftovete po defalt.. ne sum sig , no ti gi probvai, tam, kudeto pishe: Font: si izbirash i gledash gore na prozorcheto koi sedi nai - razbiraemo.. I ako iskash mu davash razmer 10 ili 8.. ti sama shte si precenish.. Ako iskash si snimai ekrana da vidim kakvo e pologenieto.. puk dano da se opravi.. uspeh
    "Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)

http://www.prikachi.com/files/168105d.jpg не става пак се уголемява и лентата за задачите и се повдига "старт" (стои по-високо и отдолу си се вижда празното пространство ,иконите ми се размазаха долу,шрифта е кофти и не си пасва с големината на горната рамка ,а тя си е 20 защо е толкова малка бе да му се невиди колкото по-голяма правя горната рамка,толкова повече се увеличава и долната и ми размазва вс живо на десктопа.горната рамка чак на 25 става нормална ,ама дори на часовника ми буквите долу стават през 1 ред от цифрите

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Я пробвай с F11
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

е с F11 се маха просто и нищо не се оправя.ама проблема е ,че не знам как стана не съм пипала нищо нито някой др.вс си беше ок ,гледах филм и като свърши беше така

Ami, spomnqm si predi vreme kato burnikah taka po nastroikite i na men mi8 stavashe taka s neshtata.. kofti i ne znaeh kak da gi vurna v izhodno pologenie.. To moqta ramka e golqma, kolkoto tvoqta na sniumkata, kakto i start menuto i t.n... ama to e ponege az taka si go napraih Ami, vig to moge da se opravi, samo trqbva da napravish taka, che goleminata na ramkata i tazi na shrifta (kakto i fonta) da si se napasvat vzaimno, za da ti se razchitat i kakto ti haresvat, de.. Da rechem purvo si napravi shrifta malko po - golemichuk, ta i ramkata avtomatichno shte ti se ugolemi.. ako iskash i neq mogesh da q napravish po - golqma.. a za start menuto.. ami spomnqm si imashe neshto v Control Panela, shte go proverq i pak shte se obadq, uspeh, probvai, dokato ne ti se poluchi neshto , koeto "gali" okoto. uspeh

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си