- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- Проблем с БГ субтитри :)
Здравейте , всички...пакПратиха ми кодеци за филми и сега вече мога да гледам ( урааа) , но субтитрите ми излизат като маймунки...имам фонетика на компа ( също постигната с много упорити и задружни усилия
) но уви...
Моля някой , който е по-навътре с нещата ( почти всеки) да ми отдели малко време. Мерси предварително
(покланяща е емотиконка)
![]()
Отвори ги с нотепад и виж дали са на Български език
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Еми значи проблема си е в тях трябва да ти излизат на Бг
My Face
а може ли да има нещо общо с това , че някой сайточе , които са на БГ, също излизат така...?
Просто кодировката им е друга това няма нищо общо просто намери други субтитри
My Face
Az predi vreme imah sushtia problem, no edin priatel mi go opravi. Vsushtnost naskoro mi preinstaliraha Windowsa i sig shteshe da e taka.. no Bsplayera mi opravq vsichko.... Prosto subtitrite, koito na Notepad ne se chetat, na Bsplayera vurvqt suvsem normalno.. Ti s koi player si?
"Вероятността нещо да се случи е обратно пропорционална на неговата желателност." (Закон на Гумперсън)
"Подходящият случай се явява в най-неподходящия момент." - (праволо на Дюшарм)
аз съм с media player classic и попринцип на миналия комп вс си беше ок...даже замених bsplayer този , защото 1вият ми правеше проблеми...а бтв....ся свалих др субтитри от subtitri.net , но и те излизат по същия начин...![]()
здрастиии
предполагам си с уин ХР(малко са лудаците...с линукс)
Старт->контрол панел-> регионални настройки
всичко де що видиш го правиш на BG/българско
имаше един таб в регионалните настройки в който се влиза в меню за изибиране на някви кодировки(ще го познаеш по тикчетата, с които трябва да се отбелязва)
та.... със скрола стигни някъде към средата и там сложи отметка на "български" или нещо свързано с кирилица или нещо от сорта
и това е
а и още нещо - пробвай с GOM player или VLC (има ги в замунда)
мерсиииииииииииии!!!!ти си злато!!!благодаря и на другите , които си направиха труда , но ти ми беше най -полезна/полезен !
чао и пак мерси!!!
момче съм....Първоначално написано от limon4e_f
трябва да си сменя аватара ;д![]()