- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- колко оргазъма?
момичетата до колко оргазъма могат да стигнат един след друг ?
(за момичетата) колко сте изпитвали
Ами..досега почти всеки път по един..,но какъв![]()
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
dokolkoto znam sled purviq ne e tolkova priqtno 4ustvoto
4 p1ti mi e rekorda ..ama kolko pot se izlq![]()
Мисля че бяха 5-6 но беше само веднъж и то преди много време.
при мен е така, а и ми е голяма мъка докато стана готова вторият път.Първоначално написано от x3eme
pri men tri...vtoriq stana gore dolu burzo...no tretiq...naistina e golqm zor,dokato se stigne do nego...
Liubovta...Tq zapo4va togava,kogato zaradi drug si gotov da izmeni6 na sebe si...
Първоначално написано от slun4ice
xaxax bi li mi izdala tainata na yspeha kato na 4ovek s rekord 0![]()
a i poprintsip po temata emi kolko kolkoto tolkova moje i 1 moje i 10![]()
abe zavisi ot kachestvoto ... moje i 1 da e no da e ''raztursvasht'' katY za 5 ... a moqT lichen reKord e 3![]()
Ако знаех тайната нямаше да ми се е случило само веднъжПървоначално написано от bebok
![]()
Първоначално написано от slun4ice
![]()
абе да по 1000 сте имали 100 процента тея дето казват над 2 един след друг лъжат
23 e rekorda na edna ot priatelkite mi za edna vecher.
Eating isn't cheating - Arnold
Аз ли съм дефектна, но най-хубавия ми е 2-рия оргазъм. Винаги е той. Първия става малко по-бавно, напрежението, което се събира е повече, но усдоволствието не е така огромно. При 2-рия съм го разтоварила(напрежението) и остава само кефа. Последователно съм стигала до 3 оргазма по време на вагинелен секс и до 6-7 по време на орална любов. Тогава стигам и до 1 състояние, в което не мога да спра да изпитвам оргазъм. Понякога трае 5-10 минути чувството, че все едно свършвом.....Първоначално написано от x3eme
Всъщшност свърша ли 1 път, следващите идват веднага почти. А рекорда ми е 10 на 2 пъти. Повече просто не мога, защото се чувствам размазана, а и клитора ме понаболява....
Сериозно?!Първоначално написано от amatorium
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от VerryBerry
![]()
![]()
![]()
![]()
да бееее НЕВЪЗМОЖНО Е
За 24 часа не е невъзможно. в смисъл и аз усещам понякога, че мога още, че искам още, но дефакто клитора ме боли и съм много отпаднала. Общо взето с по-малко от 4-5-6 оргазма не минавам всеки път. Естествено, че повечето от тях са при орална любов, но не е невъзможно да изпиташ и 10 оргазма 1 след друг в рамките на 10-15 минути....Понякога, когато съм свършила и той само ме целува, свършвам пак от допира на тялото му до гениталиите ми, или пък ако ме целува по гърдите. Свърша ли 1 път, значи че ще има поне още 3-4 оргазма.Първоначално написано от samo_za_snimka
кремче ти си машина за оргазми !
xaxa krem4eto taka 6te e qko ....da ama sled pyrviq orgazym....drugite po-slabi li sa ili....
A.D.I.D.A.S.
mnogo
аз съм бърза..нз защо..може да е от възрастта..колкот иска6 мога хахх![]()
Една блондинка попитала друга блондинка:Първоначално написано от amatorium
-"Колко е часа?"
-"23:49"
- "Да , да 100"
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..