- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да възбудим момиче
е по опитните вие сте :P казваите ваще методи
Ееееееееееее аман от такива теми начи... поразрови се малко из тос форум... едно 5 страници и ще откриеш поне 5 теми [!] Спрете са малко... писва от такива теми секи ден..![]()
![]()
![]()
![]()
търсих по Гугал и не намерих нищо само за момчета ми излиза ...
Като я целуват там,където обича,да я галят нежно,някой дори от "мръсни " думички.От много неща,за всеки е различно
offline forever!
нежни докосвания по гръбчето по врата и и бавни целувки..
a ti slunce kade obi4a6 da te celuvamПървоначално написано от princesa_viki
![]()
![]()
мм НАСЯКЪДЕ.Най-много по устнитеПървоначално написано от x3eme
абе навсякъде
![]()
![]()
offline forever!
... с ум ! (лишен си от всички шансове да възбудиш момиче)
I am not an artist I am a fucking work of art!
Мда,понякога трябва да си изобретателен..защото всеки път едно и също..не вървиПървоначално написано от xercu^es
П.С-аз се побърквам от целувки по врата...
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Да и седнем на лицето и да и пръднем у устата!![]()
Първоначално написано от comics
С нежни целувки![]()
![]()
xD xD xD
We all have problems, mine are just more important than yours.
Vsqko momiche ima neini si tainichki mesta,po koito umira da q celuvat ili galqt .. kogato poznavash dobre priqtelkata si takiva vuprosi shte sa izlishni ... puk i nishto ne prechi sam da uznaesh kude i kak i haresva nai-mnogo da q pipash..galish .. celuvash... {a neshtoto koeto me podludqva mene lichno e kogaty sum legnala po korem , a gadjeto mi nejno me celuva ot krustcheto nadolU}...
YspeX ! :P
eto ti edna taina nqma ne6to koeto da napravi6 i da ne q vuzbydi6 po-lesno ot tova nqma est vuprosa e da go pravi6 kakto trqbvaa i imenno tova e trydnoto
![]()
Edno momiche se predrazpolaga nai-veche umstveno. Da e gotova sexualno na nepredvidimoto i druzkoto. Posle dori leko dokosvane po rukata i moje da q podludi.
Eating isn't cheating - Arnold
Джейсън казва 'За да възбудите истински една дама и приложете Dirty Juevo Backside Fakey - иначе казано - докато правите секс на задна го извадете и се изплюйте в зоната на дупето и когато се обърне й се изхвърлете в лицето'!
s kef i merakПървоначално написано от B.D.S
Първоначално написано от Джейсън
Джейсън e kreten
az ustanovih ne6to mn interesno za poreden pat.I to e 4e sexa i tova dali si dobar sexualen partnior ne e ne6to koeto se u4i,do 4ovek 3e,.idva si otvatre,i ne zavisi ama gram ot opitnostta na dadeniq 4ovek!znam go ot li4en opit taka 4e tozi tip vaprosi sa izli6ni sexa e ne6to s koeto tyrqbva da izrazi6 individualnostta si i jelaniqta si,nqma pravila i na4ini!
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
..Pri vseki e individualno...No vse pak Celuvkite (nachina i useshtaneto)...Nejnite celuvchici navsqkude...,ponqkoga lekata agresiq..Nz.. Az mnogoo obi4am,kogatopriqtelq mi me celuva po-vrutleto ili ushichkite ( mn me e gudel,ma mn mi haresva) :P..inache i korem4eto mi e mn 4uvstvitelno..ADSKI.. taka che... mislq 4e kogato daden 4ovek izprobva vsi4ko na praktika,use6ta,koe mu haresva na priqtelkata mu i vsi4ko si se polu4ava...![]()
...
Ima li jelanie - Ima nachin...Nqma li jelanie - !ma opravdanie.. (:
Първоначално написано от ThE OnE MoRe InSaNe
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
abeeeee ne sa nau4ihte improvizaciqqqq ako ne ebi sa s izvinenie za po malkite![]()
![]()
![]()