.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Анален секс

Здравейте!

С приятелката ми се опитваме да правим анален секс.Тя се отпуска и пениса ми влиза, но точно когато влезе нея започва да я боли и тя ми казва, че усеща парене и става непоносимо.Ако можете да ми дадете савети как да започнем с аналния секс за да е по лесно и без болка.

Благодаря на всички!

Супер фен
    Трябва леко и по малко да й го вкарваш....Първият път не може да не боли...е, и следващите де, но по-малко. Един лубрикант ще свърши работа....донякъде..

ползваме лубрикант, но когато и го вкарам лекичко и като влезе тя не ми дава да мръдна и спираме до там...

в коя поза става най лесно?

Мисля че doggy style е най-лесната поза за анален секс.

hottie
    Guest
    Ами просто като почувства болката и се свива и няма как да продължи. Трябва да е добре поготвена, да се отпусне. Спрете, пробвайте пак. За мен най-добрия начин за анален секс първите пъти е ти да седнеш и тя на теб с гръб към теб и да си го вкарва и контролира сама. Тя ще си го нагласи, ще знае по колко да го вкарва и така.

eto ti ideq kato q boli prosto ne bo pravete da ti e hrymvalo

Мега фен Аватара на amatorium
    Purvo probvaite s navlajneni prustcheta. Te ponqkoga ne sa mnogo udobni i daje bolqt, no sa s po-maluk diametur. Posle postepenno q ostavi da si go vkarva i izchakai. Izkarai go. Pak probvaite. V nachaloto dupeto i trqbva da svikne s razmera. Postepenno shte se otpusne i shte moje da go poema.

P.S. Abe na men zapochna da mi se struva, che e dosta izvrateno maki detsa da si igraqt na analen sex. Nadqvam se da ne ste malki.
    Eating isn't cheating - Arnold

Лубриканти и пак лубриканти
    Don't try to fix me i'm NoT broken

незнам каква е представата за това дали сме малки..и двамата сме на по 18 години , но все пак благодаря за съветите!

6tom q boli tolkova prosto ne go pravete...drug na4in osven lubrikant neznam neznam...
    A.D.I.D.A.S.

доста трябва да се отпусни, тъй като основния мускул на аналния отвор - свинктера има реакция да се свива и това си е болезнено.

Просто трябва да спре да мисли за това как би могло да я заболи и прочия .

Лубриканта е важен тъй като ректума е много чувствителен на търкане и трябва да е хубав лубрикант след време като свикнат мусколите на отпускане сте си се наслаждавате.

А това със разширяването и са митове свинктера никога няма да се разпусне и да изгуби силата си !!!! Просто ще стане по еластичен

УСПЕХ
    Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от seventeen
    Здравейте!

С приятелката ми се опитваме да правим анален секс.Тя се отпуска и пениса ми влиза, но точно когато влезе нея започва да я боли и тя ми казва, че усеща парене и става непоносимо.Ако можете да ми дадете савети как да започнем с аналния секс за да е по лесно и без болка.

Благодаря на всички!
    to pa analniq sex golemiq kelepir ,ne stiga 4e momi4etata ni boli v pove4eto slu4ai puk i se nategate

Голям фен
    За да е по безболезнено трябва да е възбудена,ако не е чак толкова се ползва нещо мазно в случая вазелинът.
    Аз съм го правела много пъти с моят приятел,не сме използвали винаги
    лубриканти а от моите сокчета от възбудя ме смазва от зад.
    Първите 2-3 пъти като го правихме и аз умирах от болка,но после започнах,да испитвам страхотен кеф по време на аналния и той да ми бърка от пред и да ме гали,възбудата става неуписуема !
    (а за стартова стойка е добра по корем,а после вече и кучешката)

imah priqtelka, koqto se vazbujda6e, be6e mokra - no ne dostaty4no i go praveha s vazelin i pronikvaneto im be6e po-lesno
    A.D.I.D.A.S.

Цитирай Първоначално написано от sadsad
    imah priqtelka, koqto se vazbujda6e, be6e mokra - no ne dostaty4no i go praveha s vazelin i pronikvaneto im be6e po-lesno
    mi s ezik v anys4eto na momi4eto posle stava mnogo lesno,za6toto momi4eto e mnogo vazbydeno

не я боли толкова...жените винаги преувели4авамеее много

Голям фен

Re: Анален секс

Цитирай Първоначално написано от slaveto1989
    Цитирай Първоначално написано от seventeen
    Здравейте!

Благодаря на всички!
    to pa analniq sex golemiq kelepir ,ne stiga 4e momi4etata ni boli v pove4eto slu4ai puk i se nategate
    А така!

Цитирай Първоначално написано от besnicataa
    не я боли толкова...жените винаги преувели4авамеее много

ne sum suglasna da ponqkoga da no vinagiii a i za takiva ne6ta to4no ne

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от bebok
    eto ti ideq kato q boli prosto ne bo pravete da ti e hrymvalo

za6to naisina trqva da prevra6tate sexa v ma4enie po patq kam postiganeto na nqkoq glupava ideq,koqto qvno i na dvama vi ne nosi udovolstvie!!!!?????
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    С моя приятел се бяхме навили да правим анален секс и опитахме 3 пъти. Не ни хареса и на двамата-на мен разбираемо, а на него, защото като ми видеше изтерзаната физиономия и направо му ставаше гадно. Решихме за сега да не го правим. След време може би, но след като ме боли, какъв е смисъла?

като за начало си сложете и двамата лубрикант и ще видиш,че няма да има никакъв проблем.но и трябва да и го вкарваш много внимателно първите няколко пъти докато се овлажните достатъчно и след това всичко ще е ОК

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    С моя приятел се бяхме навили да правим анален секс и опитахме 3 пъти. Не ни хареса и на двамата-на мен разбираемо, а на него, защото като ми видеше изтерзаната физиономия и направо му ставаше гадно. Решихме за сега да не го правим. След време може би, но след като ме боли, какъв е смисъла?
    Това го чета за около 18-ти път. А хем не съм толкова отдавна в този форум...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си