- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Анален секс
Здравейте!
С приятелката ми се опитваме да правим анален секс.Тя се отпуска и пениса ми влиза, но точно когато влезе нея започва да я боли и тя ми казва, че усеща парене и става непоносимо.Ако можете да ми дадете савети как да започнем с аналния секс за да е по лесно и без болка.
Благодаря на всички!![]()
Трябва леко и по малко да й го вкарваш....Първият път не може да не боли...е, и следващите де, но по-малко. Един лубрикант ще свърши работа....донякъде..![]()
ползваме лубрикант, но когато и го вкарам лекичко и като влезе тя не ми дава да мръдна и спираме до там...
в коя поза става най лесно?![]()
Мисля че doggy style е най-лесната поза за анален секс.
Ами просто като почувства болката и се свива и няма как да продължи. Трябва да е добре поготвена, да се отпусне. Спрете, пробвайте пак. За мен най-добрия начин за анален секс първите пъти е ти да седнеш и тя на теб с гръб към теб и да си го вкарва и контролира сама. Тя ще си го нагласи, ще знае по колко да го вкарва и така.
eto ti ideq kato q boli prosto ne bo praveteda ti e hrymvalo
![]()
Purvo probvaite s navlajneni prustcheta. Te ponqkoga ne sa mnogo udobni i daje bolqt, no sa s po-maluk diametur. Posle postepenno q ostavi da si go vkarva i izchakai. Izkarai go. Pak probvaite. V nachaloto dupeto i trqbva da svikne s razmera. Postepenno shte se otpusne i shte moje da go poema.
P.S. Abe na men zapochna da mi se struva, che e dosta izvrateno maki detsa da si igraqt na analen sex. Nadqvam se da ne ste malki.
Eating isn't cheating - Arnold
незнам каква е представата за това дали сме малки..и двамата сме на по 18 години , но все пак благодаря за съветите!
6tom q boli tolkova prosto ne go pravete...drug na4in osven lubrikant neznam neznam...
A.D.I.D.A.S.
доста трябва да се отпусни, тъй като основния мускул на аналния отвор - свинктера има реакция да се свива и това си е болезнено.
Просто трябва да спре да мисли за това как би могло да я заболи и прочия .
Лубриканта е важен тъй като ректума е много чувствителен на търкане и трябва да е хубав лубрикант след време като свикнат мусколите на отпускане сте си се наслаждавате.
А това със разширяването и са митове свинктера никога няма да се разпусне и да изгуби силата си !!!! Просто ще стане по еластичен
УСПЕХ
Negative feelings were burned by the progressive increase of Euphoria
to pa analniq sex golemiq kelepir ,ne stiga 4e momi4etata ni boli v pove4eto slu4ai puk i se nategateПървоначално написано от seventeen
![]()
За да е по безболезнено трябва да е възбудена,ако не е чак толкова се ползва нещо мазно в случая вазелинът.
Аз съм го правела много пъти с моят приятел,не сме използвали винаги
лубриканти а от моите сокчета от възбудя ме смазва от зад.
Първите 2-3 пъти като го правихме и аз умирах от болка,но после започнах,да испитвам страхотен кеф по време на аналния и той да ми бърка от пред и да ме гали,възбудата става неуписуема !
(а за стартова стойка е добра по корем,а после вече и кучешката)
imah priqtelka, koqto se vazbujda6e, be6e mokra - no ne dostaty4no i go praveha s vazelin i pronikvaneto im be6e po-lesno
A.D.I.D.A.S.
mi s ezik v anys4eto na momi4eto posle stava mnogo lesno,za6toto momi4eto e mnogo vazbydenoПървоначално написано от sadsad
Първоначално написано от slaveto1989
А така!
Първоначално написано от besnicataa
ne sum suglasna da ponqkoga da no vinagiii a i za takiva ne6ta to4no ne![]()
Първоначално написано от bebok
za6to naisina trqva da prevra6tate sexa v ma4enie po patq kam postiganeto na nqkoq glupava ideq,koqto qvno i na dvama vi ne nosi udovolstvie!!!!?????
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
С моя приятел се бяхме навили да правим анален секс и опитахме 3 пъти. Не ни хареса и на двамата-на мен разбираемо, а на него, защото като ми видеше изтерзаната физиономия и направо му ставаше гадно. Решихме за сега да не го правим. След време може би, но след като ме боли, какъв е смисъла?
Това го чета за около 18-ти път. А хем не съм толкова отдавна в този форум...Първоначално написано от krem4et0